Откраднаха ми страничните огледала
Започната от DeyanIYI, 06 фев 2008 - 09:39:06
61 мнения по тази тема
Публикувано 06 февруари 2008 - 09:39
Здравейте. минала седмица ми откраднаха страничните ел. огледала. много добре свалени - до дъно... с включена аларма, на пракинга пред блока, на добре осветено място.
Да ме посъветвате от къде да си купя нови. Модела е С230 от 97 година.
I bite my time
Публикувано 06 февруари 2008 - 14:14
Здравейте. минала седмица ми откраднаха страничните ел. огледала. много добре свалени - до дъно... с включена аларма, на пракинга пред блока, на добре осветено място.
И на мене ми се случи наскоро същото. Аз си ги купих направо от сервиза дето ми ги смениха (Алком Експрес сервиз на Тодор Каблешков) а те са ги купили от Балкан Стар (с отстъпка т.е. аз на практика съм платил цената на БС). Иначе ако искаш на 2/3 от цената може да ги намериш на магазинчетата по Симеон, че и е много възможно да си купиш твоите си огледала - аз именно затова не си ги купих от там, поне аз да не пълня гушите на помиярите...
Публикувано 06 февруари 2008 - 15:49
Мамицата им на тия пумияри.Пред нищо не се спират.На мен ми е напукано само огледалото и си търся само стъклото.Не ми се дават пари за цялото.Междудругото колко струват нови,колега?
Публикувано 06 февруари 2008 - 16:32
Мамицата им на тия пумияри.Пред нищо не се спират.На мен ми е напукано само огледалото и си търся само стъклото.Не ми се дават пари за цялото.Междудругото колко струват нови,колега?
150 лв./бр. без ДДС - става дума само за стъклата а не за цялата група с мигача и механизма. Т'ва е за W203.008 - не знам на другите модели дали са същите...
Публикувано 06 февруари 2008 - 22:40
На мен ми трябват за W202.
Публикувано 07 февруари 2008 - 09:51
Вчера ми откраднаха и на мен стъклата - тъй като огледалата са занитени, са свалили много елегантно само стъклата - това посред бял ден на паметника Левски пред офиса...
някой да има идея откъде мога да си купя и за какви пари ?
става дума за w202 електрически са стъклата с подгряване.
Мерси предварително...
някой да има идея откъде мога да си купя и за какви пари ?
става дума за w202 електрически са стъклата с подгряване.
Мерси предварително...
Публикувано 07 февруари 2008 - 10:48
Здравейте.
Явно има нова мода - да се крадат огледала. Миналата вечер видях свалени отдъно и на една очиларка. Направо съжалих колегата, като знам аз ка се почувствах като седнах в колата и не намерих огледалото за да изляза от паркинга.... гадост.
Аз също съм решил да си купя нови. Щото ако попадна на моите - не ми се мисли... А "бившите" мои огледала са боядисани в цвят който няма в БГ. Ако някъде видите Черен металик изумруд / черно леко бие на зелено/ - да знаите че са моите Не ми се пребива човек и то за едни огледала...
Но много ми накривя... Дано не ви се случва...
Балгодаря за информацията за сервиза...
и моята е W202 - с едно такива огледала половин цилиндър
Явно има нова мода - да се крадат огледала. Миналата вечер видях свалени отдъно и на една очиларка. Направо съжалих колегата, като знам аз ка се почувствах като седнах в колата и не намерих огледалото за да изляза от паркинга.... гадост.
Аз също съм решил да си купя нови. Щото ако попадна на моите - не ми се мисли... А "бившите" мои огледала са боядисани в цвят който няма в БГ. Ако някъде видите Черен металик изумруд / черно леко бие на зелено/ - да знаите че са моите Не ми се пребива човек и то за едни огледала...
Но много ми накривя... Дано не ви се случва...
Балгодаря за информацията за сервиза...
и моята е W202 - с едно такива огледала половин цилиндър
I bite my time
Публикувано 07 февруари 2008 - 10:54
Баси и тъпата работа, за какво плащаме данъци за да ни крадът...
Май работата ще стане едно време, да си сваляме акумулаторите, касетофоните, сега огледалата, комутаторите.... баси и жалката държава където сме.
Май работата ще стане едно време, да си сваляме акумулаторите, касетофоните, сега огледалата, комутаторите.... баси и жалката държава където сме.
Публикувано 07 февруари 2008 - 15:11
А, стига бе, вчера пред Метро идвам с количката и гледам един дето се мота около колата, като видя че съм тръгнал към нея се огледа в огледалото и се запъти в обратната посока.. Викам си - тоя пък, на госпожица се прави... Просто не ми мина през ума че може да тръгне стъкла или огледала да сваля - не бях чувал досега на 203 да крадат, за 202-ките знам, че се свалят лесно и ги цапцаросват, но за моята - есто сега от вас чувам... Явно ще спра да я карам по града, ще се движим с Тойотата на жена ми, само навън, то вече няма мира, само кал, дупки, безкрайни задръствания и апаши в София, отврат...
Публикувано 07 февруари 2008 - 16:01
И на мене някой пред Метро направи неуспешен опит да ми свие пластината на предния номер.Неуспешен,защото явно съм го изненадал.Иначе пластината беше рязана с нож и се държеше на честна дума.Спокойно! Пластината не е от МВ клуба,а от друг клуб,но футболен - Байерн Мюнхен /Така купих колата/
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 08 февруари 2008 - 00:11
Истината е колеги да не паркирате колите на такива големи паркинги, там най-често стават зулумите, просто явно си има хора където гледат кога влиза дадена кола и тн...
Публикувано 08 февруари 2008 - 13:18
А защо тези големи паркинги не се охраняват - 3 качествени камери - и да краде който иска - пък после да дадат записа на собсвеника на откраднатото... той си знае... Щото ако не се опави човек сам няка кой..
I bite my time
Публикувано 08 февруари 2008 - 16:21
А защо тези големи паркинги не се охраняват - 3 качествени камери - и да краде който иска - пък после да дадат записа на собсвеника на откраднатото... той си знае... Щото ако не се опави човек сам няка кой..
Осве да мине само с три камери само примерно паргинга на Метро Пловдив
И какво ги интересува тях това?! За тях е важното вътре да няма кражби, пък вън не ги интересува. То вътре като има камери, пак стават кражби
Така че колеги, не си ли пазим ние колите, няма кой да ни ги пази.
Публикувано 09 февруари 2008 - 19:32
grosmaster,че има ли случай пред METRO Пловдив на каржби.Аз само за София се сетих.
Публикувано 10 февруари 2008 - 15:34
Това за Метро в Сф да не да е от Горубляне. Там им е съвсем близко на мошенниците и като им потрябва някое огледало, колко е - 100-200м пеша и са на паркинга на Метро. После ги монтират на някои учукани инталиански бараки и викат: "Почти нова кола! Сядаш и караш!"
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни