Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Откраднаха ми страничните огледала

• Please log in to reply
61 мнения по тази тема

#1 DeyanIYI

DeyanIYI

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:хладно оръжие и красиви жени

Публикувано 06 февруари 2008 - 09:39

Здравейте. минала седмица ми откраднаха страничните ел. огледала. много добре свалени - до дъно... с включена аларма, на пракинга пред блока, на добре осветено място.
Да ме посъветвате от къде да си купя нови. Модела е С230 от 97 година.
  • 0
I bite my time

#2 TimeKiller

TimeKiller

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 06 февруари 2008 - 14:14

Здравейте. минала седмица ми откраднаха страничните ел. огледала. много добре свалени - до дъно... с включена аларма, на пракинга пред блока, на добре осветено място.
Да ме посъветвате от къде да си купя нови. Модела е С230 от 97 година.

И на мене ми се случи наскоро същото. Аз си ги купих направо от сервиза дето ми ги смениха (Алком Експрес сервиз на Тодор Каблешков) а те са ги купили от Балкан Стар (с отстъпка т.е. аз на практика съм платил цената на БС). Иначе ако искаш на 2/3 от цената може да ги намериш на магазинчетата по Симеон, че и е много възможно да си купиш твоите си огледала - аз именно затова не си ги купих от там, поне аз да не пълня гушите на помиярите...
  • 0

#3 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Публикувано 06 февруари 2008 - 15:49

Мамицата им на тия пумияри.Пред нищо не се спират.На мен ми е напукано само огледалото и си търся само стъклото.Не ми се дават пари за цялото.Междудругото колко струват нови,колега?
  • 0

#4 TimeKiller

TimeKiller

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 34 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 06 февруари 2008 - 16:32

Мамицата им на тия пумияри.Пред нищо не се спират.На мен ми е напукано само огледалото и си търся само стъклото.Не ми се дават пари за цялото.Междудругото колко струват нови,колега?

150 лв./бр. без ДДС - става дума само за стъклата а не за цялата група с мигача и механизма. Т'ва е за W203.008 - не знам на другите модели дали са същите...
  • 0

#5 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes 308 Diesel 90г.

Публикувано 06 февруари 2008 - 22:40

На мен ми трябват за W202.
  • 0

#6 Twentyone

Twentyone

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:

Публикувано 07 февруари 2008 - 09:51

Вчера ми откраднаха и на мен стъклата - тъй като огледалата са занитени, са свалили много елегантно само стъклата - това посред бял ден на паметника Левски пред офиса...
някой да има идея откъде мога да си купя и за какви пари ?

става дума за w202 електрически са стъклата с подгряване.

Мерси предварително...
  • 0

#7 DeyanIYI

DeyanIYI

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:

Публикувано 07 февруари 2008 - 10:48

Здравейте.
Явно има нова мода - да се крадат огледала. Миналата вечер видях свалени отдъно и на една очиларка. Направо съжалих колегата, като знам аз ка се почувствах като седнах в колата и не намерих огледалото за да изляза от паркинга.... гадост.
Аз също съм решил да си купя нови. Щото ако попадна на моите - не ми се мисли... А "бившите" мои огледала са боядисани в цвят който няма в БГ. Ако някъде видите Черен металик изумруд / черно леко бие на зелено/ - да знаите че са моите ;) Не ми се пребива човек:) и то за едни огледала...
Но много ми накривя... Дано не ви се случва...
Балгодаря за информацията за сервиза...
и моята е W202 - с едно такива огледала половин цилиндър
  • 0
I bite my time

#8 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 07 февруари 2008 - 10:54

Баси и тъпата работа, за какво плащаме данъци за да ни крадът... :madcroud:
Май работата ще стане едно време, да си сваляме акумулаторите, касетофоните, сега огледалата, комутаторите.... баси и жалката държава където сме.
  • 1

logo-600-1002.png

#9 StefanB

StefanB

Напреднал

• Потребители на форума
  • 350 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C220CDI
    10.2001/143 ph
    A/T 722.6

Публикувано 07 февруари 2008 - 15:11

А, стига бе, вчера пред Метро идвам с количката и гледам един дето се мота около колата, като видя че съм тръгнал към нея се огледа в огледалото и се запъти в обратната посока.. Викам си - тоя пък, на госпожица се прави... Просто не ми мина през ума че може да тръгне стъкла или огледала да сваля - не бях чувал досега на 203 да крадат, за 202-ките знам, че се свалят лесно и ги цапцаросват, но за моята - есто сега от вас чувам... Явно ще спра да я карам по града, ще се движим с Тойотата на жена ми, само навън, то вече няма мира, само кал, дупки, безкрайни задръствания и апаши в София, отврат...
  • 0

#10 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 07 февруари 2008 - 16:01

И на мене някой пред Метро направи неуспешен опит да ми свие пластината на предния номер.Неуспешен,защото явно съм го изненадал.Иначе пластината беше рязана с нож и се държеше на честна дума.Спокойно! Пластината не е от МВ клуба,а от друг клуб,но футболен - Байерн Мюнхен /Така купих колата/
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#11 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 08 февруари 2008 - 00:11

Истината е колеги да не паркирате колите на такива големи паркинги, там най-често стават зулумите, просто явно си има хора където гледат кога влиза дадена кола и тн...
  • 0

logo-600-1002.png

#12 DeyanIYI

DeyanIYI

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 36 Мнения:

Публикувано 08 февруари 2008 - 13:18

А защо тези големи паркинги не се охраняват - 3 качествени камери - и да краде който иска - пък после да дадат записа на собсвеника на откраднатото... той си знае... Щото ако не се опави човек сам няка кой..
  • 0
I bite my time

#13 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 08 февруари 2008 - 16:21

А защо тези големи паркинги не се охраняват - 3 качествени камери - и да краде който иска - пък после да дадат записа на собсвеника на откраднатото... той си знае... Щото ако не се опави човек сам няка кой..

Осве да мине само с три камери само примерно паргинга на Метро Пловдив :icon_coolgrin:
И какво ги интересува тях това?! За тях е важното вътре да няма кражби, пък вън не ги интересува. То вътре като има камери, пак стават кражби ;)
Така че колеги, не си ли пазим ние колите, няма кой да ни ги пази.
  • 0

logo-600-1002.png

#14 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Мнения:
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes 308 Diesel 90г.

Публикувано 09 февруари 2008 - 19:32

grosmaster,че има ли случай пред METRO Пловдив на каржби.Аз само за София се сетих.
  • 0

#15 Alenn

Alenn

Напреднал

• Потребители на форума
  • 263 Мнения:
  • Автомобил:
    Volvo C30 2007

Публикувано 10 февруари 2008 - 15:34

Това за Метро в Сф да не да е от Горубляне. Там им е съвсем близко на мошенниците и като им потрябва някое огледало, колко е - 100-200м пеша и са на паркинга на Метро. После ги монтират на някои учукани инталиански бараки и викат: "Почти нова кола! Сядаш и караш!" :icon_welldone:
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни