ПредположетеНещо, което ми се случи преди месец и половина.
Започната от Volter, 05 фев 2008 - 23:46:05
39 мнения по тази тема
Публикувано 06 февруари 2008 - 13:28
Мен ми е кофти за мацката. Дай повече подробности за ситуацията, къде е станало?
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 06 февруари 2008 - 14:37
Наистина кофти случка - добре е че всички сте живи и здрави
Единствено не ми стана ясно - Колега, ти гордееш ли се с тази катастрофа?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 06 февруари 2008 - 16:57
Кофти за мацето,но поне не си много виновен ти и си жив и здрав,Мерца те е пазил.
Прати цветя на мадамата
Прати цветя на мадамата
.
Публикувано 06 февруари 2008 - 17:15
според мен ако е карал със 120 при изправна кола за 31 метра
е трябвало да свали поне до 40 км
Публикувано 06 февруари 2008 - 17:19
Ако е карал със 120 си е виновен отвсякъде и не смятам че е за хвалба!според мен ако е карал със 120 при изправна кола за 31 метра
Не всеки е миропомазан като оня цървул с хамъра - ами ако момичето си беше заминало
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 06 февруари 2008 - 17:24
Наистина кофти случка - добре е че всички сте живи и здрави
Единствено не ми стана ясно - Колега, ти гордееш ли се с тази катастрофа?
Не, не се гордея и не мисля, че някой би се гордял с това. Просто се радвам, че участниците в ПТП-то сме живи и здрави
п.с.
к79, на този път имам право да се движа със 120
Образуваха досъдебно пройзводство с/у колата, която ми отне предимството.
След време ще ви дам точна информация за скоростта ми и цялата ситуация
Публикувано 06 февруари 2008 - 17:48
Абе вие луди ли сте бе??? Кво нападнахте човека все едно се е врязал в детска градина със 120км. Не четете ли какво е станало - кара си той по прав широк междуградски път и няква си шофьорка тръгва да прави обратен от СПРЯЛО положение?????
Или всичките сте божи кравички и карате с 60 при ограничение 90???
Знам ли?
Или всичките сте божи кравички и карате с 60 при ограничение 90???
Знам ли?
Публикувано 06 февруари 2008 - 18:08
човека си кара по пътя и някаква новоизлюпена (господ да ме пази от такива) му отнема предимството следва BOW и после леле леле горкото момиче. Засичали са ме по подобен начин, но в града, успях да спра и да го сваля от колата- МЪРТВО ПИЯН, нито го бих нито нищо, взех му ключа от колата (жълт Опел Кадет- бив6е такси явно) викнах ченгелите и ПРЕДПОЛОЖЕТЕ- 2,04 промила!!!!
Следват белезниците в патрулката и по каналния ред, казаха ми че щели да го съдят. Къдета стоя два дена на "местопрестъплението" и после изчезна.
Случката става октомври месец 2007г. на ул.Слатинска, 50 метра след пазара, посока Редута.
Айде че се отплеснах малко....
Следват белезниците в патрулката и по каналния ред, казаха ми че щели да го съдят. Къдета стоя два дена на "местопрестъплението" и после изчезна.
Случката става октомври месец 2007г. на ул.Слатинска, 50 метра след пазара, посока Редута.
Айде че се отплеснах малко....
Публикувано 06 февруари 2008 - 18:14
Уточнявам само, че темата беше за приблизителната скорост на удара и скоростта ми на движение.
Цифрите, които давам са доста закръглени и грешни
Не бързайте да ме вините, ще ви дам точните цифри и изчисления на експертизата, както и за ситуацията.
Пак казвам. Скоростта ми на движение е грешна, скоростта на удара също.
Търси се:
1. С колко съм се движил?
2. Скоростта на удара?
Спирачен път 29,20 на предна лява гума, 31,70 на предна дясна гума.
Пътна настилка: мокра, дребнозърнест асфалт, няма неравности и има наклон от 5%, изкачване.
Скоро ще ви дам ИСТИНАТА
Цифрите, които давам са доста закръглени и грешни
Не бързайте да ме вините, ще ви дам точните цифри и изчисления на експертизата, както и за ситуацията.
Пак казвам. Скоростта ми на движение е грешна, скоростта на удара също.
Търси се:
1. С колко съм се движил?
2. Скоростта на удара?
Спирачен път 29,20 на предна лява гума, 31,70 на предна дясна гума.
Пътна настилка: мокра, дребнозърнест асфалт, няма неравности и има наклон от 5%, изкачване.
Скоро ще ви дам ИСТИНАТА
Публикувано 06 февруари 2008 - 18:23
http://volter.hit.bg/crash3.jpg
Тук обърнете внимание, какво представлява ГРЕДАТА на една 17 годишна 190-тка.
Много се развам, че карах Мерцедес, макар и стар
Тук обърнете внимание, какво представлява ГРЕДАТА на една 17 годишна 190-тка.
Много се развам, че карах Мерцедес, макар и стар
Публикувано 06 февруари 2008 - 18:30
Не те виня поне аз,яд ме е,че е млада мадама и се радвам,че Мечо те е опазил жив,да можеш сега да отидеш и да я цунеш тая мацка.Дьлжи ти едно СОРИ ПИЧ,оди си го тьрси
.
Публикувано 06 февруари 2008 - 18:48
Не те виня поне аз,яд ме е,че е млада мадама и се радвам,че Мечо те е опазил жив,да можеш сега да отидеш и да я цунеш тая мацка.Дьлжи ти едно СОРИ ПИЧ,оди си го тьрси
Ходих да видя как е. Момичето е прекрасно, влюбих се, скоро ще се оправи напълно.
Но не ми каза "извинявай" или нещо от рода. Просто ме гледаше и се чудеше какво правя там, след като знае какво е предизвикала с невниманието си.
Тръпката е невероятна, чувстваш се странно, осъзнаваш колко е прекрасен живота и си мислиш как пак ще се качиш да подкараш мерцедес, ще внимаваш повече, ще обичаш повече...
Не пожелавам на никой да се случва нещо подобно.
Да си жив е прекрасно.
п.с.
Ударения Мерцедес изглежда много грозно бе
btw търся радиатор за 190Е, 1997 кубика, 122 к.с., 90 кв, 99 лв. данък(за данъка е шега, но си е 99 лева) автоматична трансмисия, което знаете какво означава (масло, охладителна течност)
Публикувано 06 февруари 2008 - 19:43
Другия пьт като я видиш и кажи,че форума на Мерцедес и желае скорошно оздравяване и да внимава с карането,че от цветя и целувки няма да се отрве.И продьлжава да ти дьлжи едно СОРИ ПИЧ,тьрси си го
Снимки на мацето имаш ли? Да не те мятам в на ВЬЛКА устата
Снимки на мацето имаш ли? Да не те мятам в на ВЬЛКА устата
.
Публикувано 06 февруари 2008 - 19:55
При този влажен път скоростта е била м/у 70 и 80 км/ч щом и колата е летяла 5 м. Аз съм удрян като пешеходец и съм летял 7 м. а тежа 58 кг. С колко съм бил ударен?
(2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са
длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните
условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с
превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия
на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие.
Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато
възникне опасност за движението.
Чл. 21. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) При
избиране скоростта на движение на водача на пътно превозно средство е забранено да
превишава следните стойности на скоростта в км/ч:
* Пътно * Населено * Извън * Автома- *
* превозно * място * населено * гистрала *
* средство от: * * място * *
* Категория А 50 80 100 *
* Категория В 50 90 130 *
* Категории С, D 50 80 100 *
* Категории В+Е, 50 70 100 *
С+Е, D+Е *
* Категории Т 50 50 - *
* Категория М 45 45 - *
* Самоходни машини 40 40 - *
В случая имаш вина за съучастие - в нарушение си бил. Радвай се че е бил малкия дявол - това първо и второ - дано от днес като видиш такива спрели коли да си вдигаш автоматично крака от педала на тазта и да си готов да спираш. Имаш 30 м. спирачен път и сигурно още поне 30 като си я видял че потегля, ако не си спал през това време де. Аз също настъпвам - YMAN е жив свидетел на маниера ми на каране, но значение има опита и дали ти е в кръвта. Карайте разумно ако искате да спите спокойно! Успех!
(2) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачите на пътни превозни средства са
длъжни при избиране скоростта на движението да се съобразяват с атмосферните
условия, с релефа на местността, със състоянието на пътя и на превозното средство, с
превозвания товар, с характера и интензивността на движението, с конкретните условия
на видимост, за да бъдат в състояние да спрат пред всяко предвидимо препятствие.
Водачите са длъжни да намалят скоростта и в случай на необходимост да спрат, когато
възникне опасност за движението.
Чл. 21. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) При
избиране скоростта на движение на водача на пътно превозно средство е забранено да
превишава следните стойности на скоростта в км/ч:
* Пътно * Населено * Извън * Автома- *
* превозно * място * населено * гистрала *
* средство от: * * място * *
* Категория А 50 80 100 *
* Категория В 50 90 130 *
* Категории С, D 50 80 100 *
* Категории В+Е, 50 70 100 *
С+Е, D+Е *
* Категории Т 50 50 - *
* Категория М 45 45 - *
* Самоходни машини 40 40 - *
В случая имаш вина за съучастие - в нарушение си бил. Радвай се че е бил малкия дявол - това първо и второ - дано от днес като видиш такива спрели коли да си вдигаш автоматично крака от педала на тазта и да си готов да спираш. Имаш 30 м. спирачен път и сигурно още поне 30 като си я видял че потегля, ако не си спал през това време де. Аз също настъпвам - YMAN е жив свидетел на маниера ми на каране, но значение има опита и дали ти е в кръвта. Карайте разумно ако искате да спите спокойно! Успех!
Публикувано 06 февруари 2008 - 20:07
Имал е право да кара с толкова.Това дали е била сьобразена скорост или не е друг вьпрос - фраснал я е и не е било ма на всеки се случва.Да оди да целува мацето и Бенца,сега и двамата ще внимават вече.А за карането в БГ нямам какво да кажа,карах като луд и млад едно време,сега............пак така ма не застрашавам никой има ли други сьм душичка
.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни