ПредположетеНещо, което ми се случи преди месец и половина.
Започната от Volter, 05 фев 2008 - 23:46:05
39 мнения по тази тема
Публикувано 05 февруари 2008 - 23:46
http://volter.hit.bg/crash.jpg
Добре е, всеки от посетителите на форума да знае и види какво се получава, понякога.
Предположете приблизителната скорост, с която съм се движил по време на удара.
По случая беше назначена експертиза за доказване на скоростта ми
Коментари от всякакъв род не са излишни
Добре е, всеки от посетителите на форума да знае и види какво се получава, понякога.
Публикувано 05 февруари 2008 - 23:49
добре си я свършил
90 - 100 км?
какво ти имаше на теб?
90 - 100 км?
какво ти имаше на теб?
Публикувано 05 февруари 2008 - 23:50
Съжалявам!Кофти е така...
Според мен е между 40 и 60 км/ч.Там така изглеждат ударите,а и много зависи в какво си се ударил...
Според мен е между 40 и 60 км/ч.Там така изглеждат ударите,а и много зависи в какво си се ударил...
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
C180 1.8 1996 Classic
C180 1.8 1996 Classic
Публикувано 05 февруари 2008 - 23:50
Това е удар с неповече от 40-50км.
Публикувано 05 февруари 2008 - 23:59
Удара е в "Нисан микра" с около 64 км/ч в момента на сблъсъка.
Движех се с 120 км/ч, за 31м е намалила до 64, няма ABS.
Нямам еирбег и на мен ми нямаше нищо, същата вечер се натрясках
Ще добавям още снимки.
http://volter.hit.bg/crash1.jpg
Движех се с 120 км/ч, за 31м е намалила до 64, няма ABS.
Нямам еирбег и на мен ми нямаше нищо, същата вечер се натрясках
Ще добавям още снимки.
http://volter.hit.bg/crash1.jpg
Публикувано 06 февруари 2008 - 00:03
Нисана отзад в дясно ли е ударен?Как са им вратовете на ония от Нисана?
.
Публикувано 06 февруари 2008 - 00:08
Нисана отзад в дясно ли е ударен?Как са им вратовете на ония от Нисана?
Ударих го в лявата, странична част, предната седалка е смачкана наполовина. Застана ми напречно на пътя.
Нисана е с тотална щета. Купето му има дъговидна форма. Здраво е само стъклото на дясната му врата...
Публикувано 06 февруари 2008 - 00:14
Ония още ли лежи?Фраснал си го кофти,в ляво...........дано не е било някое младо маце.
.
Публикувано 06 февруари 2008 - 00:24
Нещо не мога да си го представя това, карал си с 120 и нисана ти е застанал напречно. Това на магистралата ли стана?
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 06 февруари 2008 - 08:08
Дано да послужи на другите-да не правят като този самонадеян водач на МБ.http://volter.hit.bg/crash.jpg
Публикувано 06 февруари 2008 - 08:51
Кофти
дано на никои не се случват такива работи, по-важно е според мен, че нема сериозно пострадали (или пък има),
ламарините се оправят.....
а както обичам да казвам аз ........ не скоростта убива а невъзможността да спреш...............
за това когато някои ми обеснява как неговата ракета върви първият ми въпрос към него е - А как спира?
е пич разминал си се с малкия дявол (справка един хамър до приморско) умната другия път........
дано на никои не се случват такива работи, по-важно е според мен, че нема сериозно пострадали (или пък има),
ламарините се оправят.....
а както обичам да казвам аз ........ не скоростта убива а невъзможността да спреш...............
за това когато някои ми обеснява как неговата ракета върви първият ми въпрос към него е - А как спира?
е пич разминал си се с малкия дявол (справка един хамър до приморско) умната другия път........
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 06 февруари 2008 - 08:56
Колко от нас мислят,че хората в Нисана са ОК след удар сьс 60 в левите врати?Аз поне сьм далеч от тази мисьл,малко ме сьмнява и да са 60 това ма как да е.Нали знаем на колко правят краш тестове???
КОФТИ,пернал ги е у вратите,дано няма МНОГО ЗЛЕ ПОСТРАДАЛИ.
.
Публикувано 06 февруари 2008 - 13:10
Ония още ли лежи?Фраснал си го кофти,в ляво...........дано не е било някое младо маце.
22 годишно момиче Оживя! Счупен таз и единия от пръстите на ръката.
Нещо не мога да си го представя това, карал си с 120 и нисана ти е застанал напречно. Това на магистралата ли стана?
Не точно магистрала, няма разделителна ивица или остров м/у платната. Широк и хубав път, извънградски. Момичето с "Нисана" предприема маневра в обратна посока от спряло положение извън пътя
Ето и поредната снимка:
http://volter.hit.bg/crash2.jpg
Публикувано 06 февруари 2008 - 13:17
Дано да послужи на другите-да не правят като този самонадеян водач на МБ.
От 6 години карам тази кола. Вярвай ми, има здрава ламарина и греди, оцелях без драскотина.
Можеш ли да предположиш, колко пари ми дават от ЗК (гражданска отговорност) на виновника?
Просто и да внимаваш, друг те прецаква и пак...то не пита.
Карайте си мерцедесите, надежни са
Публикувано 06 февруари 2008 - 13:21
Колко от нас мислят,че хората в Нисана са ОК след удар сьс 60 в левите врати?Аз поне сьм далеч от тази мисьл,малко ме сьмнява и да са 60 това ма как да е.Нали знаем на колко правят краш тестове???
Краш тест в стена ли? Или в кола, която тежи 650 кг и излита на 5 метра след удара
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни