Ксенон или Халогенна крушка?По доброто
Започната от Novak, 05 фев 2008 - 16:02:21
23 мнения по тази тема
Публикувано 11 февруари 2008 - 01:20
Попадна ми това филмче по темата .... http://www.metacafe....n_xenon_lights/
Публикувано 11 февруари 2008 - 10:19
От петък вече и аз съм с ксенон - 5000 келвина.
Прекрасна видимост! Не съм излизал още на междуселско, но за в града е трепач.
5000 К е добър компромис между жълтото и леко синеещото.
Като застанах зад едно бензиново автомобилче и му видях синкавия пушек от ауспуха в детайли - тогава разбрах какво не съм виждал доскоро. А халогенките ми светеха прилично уж.
Не ми дава индикация за изгоряла крушка, и ми работи регулирането на фаровете по височина.
Ще трябва да си сменям подписа, че на него съм с халогенните крушки още.
Като застанах зад едно бензиново автомобилче и му видях синкавия пушек от ауспуха в детайли - тогава разбрах какво не съм виждал доскоро. А халогенките ми светеха прилично уж.
Не ми дава индикация за изгоряла крушка, и ми работи регулирането на фаровете по височина.
Публикувано 11 февруари 2008 - 16:37
От петък вече и аз съм с ксенон - 5000 келвина.
Колко кинтаджис се изръси за тези ксенонченца. Да не са от тези за по 200 лево?
Публикувано 11 февруари 2008 - 22:19
250лв с монтаж и 1 година гаранция.Колко кинтаджис се изръси за тези ксенонченца. Да не са от тези за по 200 лево?
Кутията и инструкциите са на български, имаше и надписи, че са тествани на влага и "друсанье" както и против заслепяване.
LUMIX май беше българската марка.
Публикувано 14 февруари 2008 - 17:14
Cetkata, тая тема не е дъвкана, направиси справка? Това че някой е изместил темата във фарове за W202, е друг въпрос! Така поставената тема от мен е "Ксенон или Халогенна крушка"?!!! Приликите и разликите оставям ти да ги откриеш!
Публикувано 14 февруари 2008 - 18:14
А някой слагал ли е ксенон на W203 без да сменя фаровете и да каже по добре ли е с него
Публикувано 14 февруари 2008 - 19:21
Доколкото разбрах от Моnix - има проблем с компютъра - опитва се да замести изгоряла крушка или такава с по-малка консумация... За по-компетентно обяснение - > Моnix .А някой слагал ли е ксенон на W203 без да сменя фаровете и да каже по добре ли е с него
Публикувано 14 февруари 2008 - 21:08
до колкото съм чувал иначе и този проблем се оправял, че да не дава грешка
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни