а майибах даже не съм го гледал от близо.............................очи пълни джобчета празни?????????????????????МЪКА голяма
Голем проблем ти казвам,и аз сьм така
Публикувано 03 февруари 2008 - 19:25
а майибах даже не съм го гледал от близо.............................очи пълни джобчета празни?????????????????????МЪКА голяма
Публикувано 03 февруари 2008 - 19:29
За сега полека на пролет че подмладяваме Баба Меца малко карлсон визия от секаде бронички и прагчета а може и некое чипче около 30кончета отгоре кефа майибах даже не съм го гледал от близо.............................очи пълни джобчета празни?????????????????????МЪКА голяма
Публикувано 03 февруари 2008 - 20:35
За сега полека на пролет че подмладяваме Баба Меца малко карлсон визия от секаде бронички и прагчета а може и некое чипче около 30кончета отгоре кеф
Публикувано 03 февруари 2008 - 22:54
Публикувано 03 февруари 2008 - 23:05
Ма вий си мислите , че като е Пайнер и не е шитня ли? То остана ли техника дето да не е китайска?
Аз мога да споделя впечатленията си от DivX-са , след експериментално захранване в домашни условия с 12V и свързване към TV - 26" - картинката направо ме разочарова. На рипнато оригинално DVD с висок битрейт - концерт при това, се изложи на DivX формата в сравнение със стационарен плейър Philips от 145 кинта. To от DVD до DVD голяма разлика имало, братя!
Предполагам, че mp3 възпроизвеждането на SANG няма да е с проблеми все пак и колегата ще гледа филмчета и клипове на LCD - 6,7 инча в колата и оръбената картинка няма да си личи толкова.
Абе като си го е харесал да купува - само да внимава за изх. импеданс да е равен на входния за колоните
Публикувано 04 февруари 2008 - 01:41
BOSE са водеща фирма в аудиотехниката и се слагат серийно на най високите и луксозни класове автомобили-ес класа-а8,бвм 7 и прочеесамо за сравнение-едни слушалки BOSE са 170 еврА най обикновенни за уолкман или дискман.Чувал съм професионална уредба босе...няма такъв кеф..смао 2400 евро струва...колко му е-дет вика Асеня-кеф цена нямаMай че BOSE чувал съм добреи неща но си оставам фен на ALPIN и си умирам от яд щото си взех преди Меца едно ДВД с искачащо мониторче усилватели и чудесий и са нема кво да ги правя
Публикувано 05 февруари 2008 - 16:16
Слушах го три месеца в Шкода-та и сега е сираче няма си кола и си търси новаBOSE са водеща фирма в аудиотехниката и се слагат серийно на най високите и луксозни класове автомобили-ес класа-а8,бвм 7 и прочеесамо за сравнение-едни слушалки BOSE са 170 еврА най обикновенни за уолкман или дискман.Чувал съм професионална уредба босе...няма такъв кеф..смао 2400 евро струва...колко му е-дет вика Асеня-кеф цена няма
та кво викаш стана с тва дивиди с изкачащи мониторчета и прочее?де го?
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни