Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Мнения за СД "САНГ"

• Please log in to reply
21 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:25

а майибах даже не съм го гледал от близо.............................очи пълни джобчета празни?????????????????????МЪКА голяма :angry2:

Голем проблем ти казвам,и аз сьм така :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new:
  • 0
.

#17 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:29

а майибах даже не съм го гледал от близо.............................очи пълни джобчета празни?????????????????????МЪКА голяма :angry2:

За сега полека на пролет че подмладяваме Баба Меца малко карлсон визия от секаде бронички и прагчета а може и некое чипче около 30кончета отгоре кеф :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#18 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 20:35

За сега полека на пролет че подмладяваме Баба Меца малко карлсон визия от секаде бронички и прагчета а може и некое чипче около 30кончета отгоре кеф :bigemo_harabe_net-110:

Баба Меца я наточи да ти кефо окото ма заеби тия чипчета ако ме питаш мен.Вземи си една 420 от 94-95 и после се кефи на скорости.Там вече и вентилаторче може да и сложиш и турбинка и да се наточи как си трябва................па Баба Меца са кеф,другото за спорт.Малко Мече ма Е класичка СПОРТ,другото за кеф.

Стискай палци,отивам да гледам една колица :rolleyes:
  • 0
.

#19 damian-123

damian-123

Чирак

• Потребители на форума
  • 73 Мнения:
  • Град:Троян

Публикувано 03 февруари 2008 - 22:54

ами аз съм със санг във колата и съм много доволен... има USB само когато е студено и като го намалям и се усилва но като затопли и се оправя... но моито е обикновенно не е за 300лв.
  • 0

#20 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    C250TD , 1996 година(продаден),
    Е350 (W211) - facelift 2006.

Публикувано 03 февруари 2008 - 23:05

Ма вий си мислите , че като е Пайнер и не е шитня ли? То остана ли техника дето да не е китайска?
Аз мога да споделя впечатленията си от DivX-са , след експериментално захранване в домашни условия с 12V и свързване към TV - 26" - картинката направо ме разочарова. На рипнато оригинално DVD с висок битрейт - концерт при това, се изложи на DivX формата в сравнение със стационарен плейър Philips от 145 кинта. To от DVD до DVD голяма разлика имало, братя!
Предполагам, че mp3 възпроизвеждането на SANG няма да е с проблеми все пак и колегата ще гледа филмчета и клипове на LCD - 6,7 инча в колата и оръбената картинка няма да си личи толкова.
Абе като си го е харесал да купува - само да внимава за изх. импеданс да е равен на входния за колоните ;)

Мии какво няма да те разочарова картинката, плеърчето е правено за малък дисплей а не за домашно кино. Вижда се гадно щото ЦАП-а (цифрово аналогов преобразувател) е примерно 10 битов, докато на едно домашно DVD е 12-16. Ииии за толкова пари 300лв толкова са му възможностите. Аз съм с PIONEER DEH-5630 и съм суупер доволен от него, вече почти 4 години ми служи. Може да е мейд ин чайна ама е от хубавата чайна стока. Свири много добре има страпно много корекции, отрязване на определени честоти и най различни щуротии. Само изка почистване на механизма за вадене на дисковете щотот се омазнява и буксува и трудно вади диска. Ма това е дребен кахър, прависе 3-4 пъти годишно. А относно БОСЕ това е хубава марка ама цифрата за такава техника е страхотна. Е то сигурно има и ефтини босета ама ти сигурно не стават. Когато човек няма пари да си земе поне среден клас от даден марка техника, по добре да си купи висок клас от по масова марка като ПАЙНЕР, СОНИ и прочие. Според мене цената на едно прилично БОСЕ оборудване се върти около 4-5 бона в левове. И за тез пари нямам в предвид жестока мощност чак да ви тресе стъклата ами нормална мощност и изключително качество. Но за да се насладите напълно на такава техника трябват и оригинални CD-та, щот с тез MP3-ки кел файда от тази великолепна техника. За това, ПАЙНЕР, Джей Ви Се и прочие са едни по разумни решения с оглед на гореописаните доводи. Това мисля аз. А относно ХЕРЦ говорителите мисля че са супер. Говорителите на пайнер ми свирят някак дървено, по-твърдо едно такова, за едни това е хубаво но на мене по ми харесва как обаждат херцовете, някак си по-меко! Лично мое мнение !

:icon_coolgrin:
  • 0

#21 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 04 февруари 2008 - 01:41

Mай че BOSE чувал съм добреи неща но си оставам фен на ALPIN и си умирам от яд щото си взех преди Меца едно ДВД с искачащо мониторче усилватели и чудесий и са нема кво да ги правя

BOSE са водеща фирма в аудиотехниката и се слагат серийно на най високите и луксозни класове автомобили-ес класа-а8,бвм 7 и прочее:)само за сравнение-едни слушалки BOSE са 170 еврА :)най обикновенни за уолкман или дискман.Чувал съм професионална уредба босе...няма такъв кеф..смао 2400 евро струва...колко му е-дет вика Асеня-кеф цена няма ;)
та кво викаш стана с тва дивиди с изкачащи мониторчета и прочее?:)де го?:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#22 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 05 февруари 2008 - 16:16

BOSE са водеща фирма в аудиотехниката и се слагат серийно на най високите и луксозни класове автомобили-ес класа-а8,бвм 7 и прочее:)само за сравнение-едни слушалки BOSE са 170 еврА :)най обикновенни за уолкман или дискман.Чувал съм професионална уредба босе...няма такъв кеф..смао 2400 евро струва...колко му е-дет вика Асеня-кеф цена няма ;)
та кво викаш стана с тва дивиди с изкачащи мониторчета и прочее?:)де го?:)

Слушах го три месеца в Шкода-та и сега е сираче няма си кола и си търси нова
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни