Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Мнения за СД "САНГ"

• Please log in to reply
21 мнения по тази тема

#1 itan75

itan75

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Дизелови двигатели с директно впръскване

Публикувано 03 февруари 2008 - 12:29

Колеги мой приятел си е харесал въпросния СД Плеар,който има малък дисплей и даже чете Divx формат.Във Технополис неговата цена е 300лв и даже си има и USB.Ta въпроса ми е свързан с това дали дава някакви дефекти с оптиката примерно,някакви механични проблеми,звука който вади сравним ли е със повечето СД-та,абе с две думи заслужава ли си изобщо тази покупка Rolling Eyes .И последно,но не по значение с комбинация с какви тонколони(170мм) за вратите и 100мм за таблото би свирил най-добре? Преди малко ми се обади и за колоните ми каза,че имал предпочитания към "Херц" въпреки по-височката им цена сравнена примерно с Блаупункт,Тъндър,Сони и др. Та моля ви изразете своите доводи за/против тази сериозна за него инвестиция в комбинация с колоните.
  • 0
Винаги казвам истината...Дори когато лъжа.

#2 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 03 февруари 2008 - 12:35

Бегай далече от тази шитня, не ти требе.
Ако толкова държиш да вземеш нещо убаво и качествено се насочи към Pioneer, имат много готини модели с TV, DVD и тн.... ама цената е дебела.
Не си ли се замислял защо такъв преър е на цената да CD Pioneer 4-5 серия ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#3 Kotitu

Kotitu

Напреднал

• Потребители на форума
  • 440 Мнения:
  • Град:София
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 03 февруари 2008 - 12:37

Я не си прави издънки с разни Санг. Има доказани марки. В двете ми коли са Pioneer и Sony.
  • 0

Old Mercs don't die, they just get faster!

"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."

190E 2.0i WDB2010241F806491

#4 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 03 февруари 2008 - 12:55

Ма вий си мислите , че като е Пайнер и не е шитня ли? То остана ли техника дето да не е китайска?
Аз мога да споделя впечатленията си от DivX-са , след експериментално захранване в домашни условия с 12V и свързване към TV - 26" - картинката направо ме разочарова. На рипнато оригинално DVD с висок битрейт - концерт при това, се изложи на DivX формата в сравнение със стационарен плейър Philips от 145 кинта. To от DVD до DVD голяма разлика имало, братя!
Предполагам, че mp3 възпроизвеждането на SANG няма да е с проблеми все пак и колегата ще гледа филмчета и клипове на LCD - 6,7 инча в колата и оръбената картинка няма да си личи толкова.
Абе като си го е харесал да купува - само да внимава за изх. импеданс да е равен на входния за колоните ;)
  • 0

#5 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 03 февруари 2008 - 13:09

Ма вий си мислите , че като е Пайнер и не е шитня ли? То остана ли техника дето да не е китайска?
Аз мога да споделя впечатленията си от DivX-са , след експериментално захранване в домашни условия с 12V и свързване към TV - 26" - картинката направо ме разочарова. На рипнато оригинално DVD с висок битрейт - концерт при това, се изложи на DivX формата в сравнение със стационарен плейър Philips от 145 кинта. To от DVD до DVD голяма разлика имало, братя!
Предполагам, че mp3 възпроизвеждането на SANG няма да е с проблеми все пак и колегата ще гледа филмчета и клипове на LCD - 6,7 инча в колата и оръбената картинка няма да си личи толкова.
Абе като си го е харесал да купува - само да внимава за изх. импеданс да е равен на входния за колоните ;)

То е ясно че всичко се прави там, ама нали се сещаш че има разлика в качеството на изработка ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#6 itan75

itan75

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Интереси:Дизелови двигатели с директно впръскване

Публикувано 03 февруари 2008 - 17:44

Благодаря за изказаните мнения :allhail: Вчера сутринта с приятеля ми се бяхме засилили към Технополис да го купува САНГ-а,но този модел свършил :angry2: и прескочихме до магазин "Зора" да видим какво се предлага и окото ни хвана един CROWN пак на 300лв само,че нямаше Divx формат,а ми MPEG4 квото и да значи това.Та сега следва резонния въпрос дали си заслужава този CROWN като качество,оптика,механика,пък честно да си призня не се и сещам точно CROWN каква националност бяха? Австрийска ли бяха или не? То не че сигурно и те не се сглобяват в Китай де,щото вече имам гадното чувство,че и резервни части за Хора правят в Китай :angry2:
  • 0
Винаги казвам истината...Дори когато лъжа.

#7 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 03 февруари 2008 - 18:05

бате, има си цел форум за музика. казва се tuning.bg
пиши там и ще получиш всички отоговори.
там има много фенове на САНГ, Сонаши, бунаши и други наши...

crown е добре, но най добре е нещо марково и утвърдено- sony, pioneer, jvc, panasonic, blaupunkt, boss

аз си бях взел един boss от германия, който слабо известна марка у нас. оказа се желязо, ползвах го нам колко години и дори сега все още го ползва един съфорумец. капризен е само към някои CD-та

после си взех JVC с DVD и DivX, висок клас. обаче не останах много доволен, прескачаше неискаше да чете понякога дори оригинални дискове, слаб тунер

сега съм на оригиналния BECKER GRAND PRIX 2000 и съм мега доволен :)
  • 0

#8 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 18:44

BOSS или BOSE?Щото ако е второто го уважавам като Харман :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:

http://www.bose.com/...otive/index.jsp
  • 0
.

#9 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:04

BOSS или BOSE?Щото ако е второто го уважавам като Харман :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:

http://www.bose.com/...otive/index.jsp

Mай че BOSE чувал съм добреи неща но си оставам фен на ALPIN и си умирам от яд щото си взех преди Меца едно ДВД с искачащо мониторче усилватели и чудесий и са нема кво да ги правя
  • 0

#10 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:08

Благодаря за изказаните мнения :allhail: Вчера сутринта с приятеля ми се бяхме засилили към Технополис да го купува САНГ-а,но този модел свършил :angry2: и прескочихме до магазин "Зора" да видим какво се предлага и окото ни хвана един CROWN пак на 300лв само,че нямаше Divx формат,а ми MPEG4 квото и да значи това.Та сега следва резонния въпрос дали си заслужава този CROWN като качество,оптика,механика,пък честно да си призня не се и сещам точно CROWN каква националност бяха? Австрийска ли бяха или не? То не че сигурно и те не се сглобяват в Китай де,щото вече имам гадното чувство,че и резервни части за Хора правят в Китай :angry2:

Що не мръднете до "ТОЯГА"ако сте в София и си намерите марка на добра цена
  • 0

#11 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:17

Mай че BOSE чувал съм добреи неща но си оставам фен на ALPIN и си умирам от яд щото си взех преди Меца едно ДВД с искачащо мониторче усилватели и чудесий и са нема кво да ги правя

БОСЕ се вгражда заводски в модели като Мрака,а май и твоя,после идват с Харман.........Босе е Хамериканска фирма,една от най-добрите :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: МАЙБАХ само не го помня с какво идваше :rolleyes:
  • 0
.

#12 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:19

600 watt 21 speaker Bose sound

Е с това идва,Мрака има само 14 колони,МАЙибах имал 21 ..............неговата мама,а уж са на една платформа.Дразня те де,не е на твойта :flagMB new: а на мойта.Голям келепир :rolleyes:
  • 0
.

#13 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:21

БОСЕ се вгражда заводски в модели като Мрака,а май и твоя,после идват с Харман.........Босе е Хамериканска фирма,една от най-добрите :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: МАЙБАХ само не го помня с какво идваше :rolleyes:

Може на някой съм виждал надписи по колоните ама аз си нямам така че какво свири незнам не е никак лошо но има и какво още да се желае
  • 0

#14 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:24

600 watt 21 speaker Bose sound

Е с това идва,Мрака има само 14 колони,МАЙибах имал 21 ..............неговата мама,а уж са на една платформа.Дразня те де,не е на твойта :flagMB new: а на мойта.Голям келепир :rolleyes:

а майибах даже не съм го гледал от близо.............................очи пълни джобчета празни?????????????????????МЪКА голяма :angry2:
  • 0

#15 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2008 - 19:24

Уцвькаами и тая тема :kill_myself: На огледалото нямаш ли?Трябва едно БОСЕ да пише там,на вратите нищо няма ма зад огледалото си го пише
  • 0
.

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни