Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Одървих се!!!Проблемите не спират.2в1.

• Please log in to reply
31 мнения по тази тема

#16 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:София

Публикувано 23 януари 2008 - 16:38

Бе точно аз няма да мога без майстор,че аз само вода за чистачки мога да сменям.Ама в най-скоро време ще ги сменя.Големият въпрос е какви накладки да си взема?!?И от къде?!?В софия :)
  • 0
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#17 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 23 януари 2008 - 16:42

Бе точно аз няма да мога без майстор,че аз само вода за чистачки мога да сменям.Ама в най-скоро време ще ги сменя.Големият въпрос е какви накладки да си взема?!?И от къде?!?В софия :)

Всички са доволни от Ивайджет , така че давай смело. Аз лично слагам "бендикс", но то е поради други фактори! :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#18 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:

Публикувано 23 януари 2008 - 16:48

А някаква ориентировъчна цена да ми кажеш можеш ли?!
  • 0
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#19 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 23 януари 2008 - 16:49

А някаква ориентировъчна цена да ми кажеш можеш ли?!

:dontknow: сори, но има постнати телефони на Ивайджет и можеш да им звъннеш :icon_coolgrin:
  • 0

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#20 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:

Публикувано 23 януари 2008 - 17:17

Отговорът на въпроса за какво е тая лампа:

КЛИК

Става дума за първата жълта икона.

А ето и всички индикации по таблото:

КЛИК

(Благодаря на администратора )

Обадих се в ИвайДжет и им дадох ВИН.Казаха,че ще проверят и ще ми звъннат.Като разбера цени ще ги дам.
  • 0
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#21 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 23 януари 2008 - 17:19

Хепи енд :icon_welldone:
Браво колега - сега трябва да си се успокоил вече че проблема е една пуста крушка и си имаш спирачки бетон!!!! :icon_coolgrin: Направо си бегай в къщи и утре да постнеш тема как си се "Одървил" ама дома :D :0_yahoo: :0_yahoo:
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#22 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:

Публикувано 23 януари 2008 - 17:29

Каква завръзка,каква драма :) :) :) Какъв съспенс :) :0_yahoo:

Поне това няма да ме тревожи сега :) Че ми предсотят много тегави 24 часа - първо съм нощна на работа и с тия мъгли ни се разказва играта,в-ро-утре имам 2 изпита в университета за които да кажем,хммм,не знам нищо...та ако трябваше и клата да правя щеше да ми дойде в повече :kill_myself:

Благодаря на всички за помоща.Като оправя всичко ще кажа какво е били и как съм оправил с цени и всичко.Мерси още един път :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#23 Pl. Hinkov

Pl. Hinkov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 22 Мнения:

Публикувано 23 януари 2008 - 17:31

Колега, според мен това е лапата за износени накладки. Педала ти е по твърд защото накладките са на свършване и притискащото устроиство зад накладките се е разпънало докрай. Смени накладките и ще се оправи, смяната става бързо, елементарно е.
  • 0

#24 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:

Публикувано 23 януари 2008 - 17:46

Еми ако се вярва на картинките,които постнах по-горе не са накладките,а изгоряла лампа.
След проверката в ИвайДжет се оказа,че целия комплект(предни,задни+датчици) накладки излиза 224 лв.Като това са накладките които ползват мерцедес.Не можаха да ми кажат на коя фирма са но мисля че са надежни.Сега ще проверя на още едно място,евентуално за Бендикс и ще единтна тоя пост направо.

Едит1:Проверих за бендикс,ама нещо не останаха очарован.Първо няма цял комплект.Второ-няколко различни вида са.3-то датчиците са отделно.Затова мяй ще се метна на ИвайДжет поне да знам,че нещата са стабилни :)
  • 0
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#25 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:

Публикувано 25 януари 2008 - 20:39

Ново 30-лампата спря да свети сама...Без да сменям нищо вчера се качих,запалих и какво да видя-сичко си е изгаснало,няма проблеми.Много време се пулих,ама накрая го заебах и отидох да пия 2 малки в една чаша :) :)...Накладките май ще ги сменя направо с джнатите на пролет :)
  • 0
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#26 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 25 януари 2008 - 20:45

Тва му е хубавото на Мерцедеса

щом е жълто караш, светне ли червено някъде веднага на майстор

иначе както казаха вече имаш изгоряла крушка :cool:

Тва си е световен стандарт,а не на Мерцедес-жълта светлина предупреждава за нередност,а червена-направо до най-близкия сервиз,или на място и чакане на пътна помощ.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#27 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 25 януари 2008 - 20:51

Препоръчвам ти само Textar(в жълтите кутии само!!!)-72лв. предните,50лв.задните.Перфектни са-личен опит!Мерцедес,както и никоя фирма производител на автомобили не произвежда накладки,нито гуми,нито масла.но в съответната маркова опаковка цената става по 3!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#28 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 25 януари 2008 - 22:45

Ново 30-лампата спря да свети сама...Без да сменям нищо вчера се качих,запалих и какво да видя-сичко си е изгаснало,няма проблеми.Много време се пулих,ама накрая го заебах и отидох да пия 2 малки в една чаша :) :)...Накладките май ще ги сменя направо с джнатите на пролет :)

Няма да се шашкаш - не знам при цедката как стоят нещата но при Е-класата електрическите връзки на крушките по задните светлини са пълна трагедия. Ама пълна!
Ако знаеш колко усилия, чистене, търкане, кърпене на стопени фасонки ми костваше да я угася... :kill_myself:
Дори бях стигнал до там, че да свалям всички тела и да търся лаб за да ги посребряват.
Накрая нещо стана и угасна. Явно се наместиха и сега минавам по терлици покрай стоповете ;)
Малко време и се радвах, обаче - турих едни ксенон и пак я запалих :icon_coolgrin:
Та - свиква се.
  • 0

879897.png

#29 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:

Публикувано 25 януари 2008 - 23:07

А защо не откачиш самата крушка от таблото?Или датчика? :0_yahoo: :D
  • 0
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#30 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 25 януари 2008 - 23:15

Ми щото не искам.
Сега ми свети само като съм на фарове.
Когато не съм, контрола на стоповете си бачка.
Освен това в скоро време ще си модифицирам контрола, така че ксенона да не му пречи.
Veni беше направил точно това, има и снимки.
А за датчика... Не е толкова просто.
Няма датчик - има модул който контролира всичко това.
Той пали лампата.
  • 0

879897.png

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни