Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

xenon E270

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#1 Ell

Ell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 21 януари 2008 - 15:33

.....някой има ли повече info къде слагат качествен xenon за Е270, 2003 ?.......все пак в балкан стар ми искат 5000 лв.....!?!?
  • 0

#2 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 21 януари 2008 - 16:30

Прочети секцията продава там има поне 3 обяви за ксенон.
Успех!!!!!
  • 0

#3 genadi

genadi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 360 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB, E class, 220 BlueTec, 2016

Публикувано 21 януари 2008 - 16:48

.....някой има ли повече info къде слагат качествен xenon за Е270, 2003 ?.......все пак в балкан стар ми искат 5000 лв.....!?!?

Най-добре питай някой, който си е монтирал вече. Така е най-достоверно за качество, цена и евентуални негативи. Ако няма тук във форума, питай дори и непознати. Слагания ксенон личи по липсващото измиващо у-во и понякога по лилавите оттенъци на светлината. Нали знаеш клишето, че с питане и до Цариград ....
  • 0

#4 Ell

Ell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 21 януари 2008 - 17:06

Най-добре питай някой, който си е монтирал вече. Така е най-достоверно за качество, цена и евентуални негативи. Ако няма тук във форума, питай дори и непознати. Слагания ксенон личи по липсващото измиващо у-во и понякога по лилавите оттенъци на светлината. Нали знаеш клишето, че с питане и до Цариград ....

мммда....но проблемът е , че незнам какъв xenon трябва да сложа....като марка , а относно цената постоянно варира от 200 до 500 лв, всеки обещава най-доброто...Затова пуснах и темата. Thanks anyway :)
  • 0

#5 rabbitt

rabbitt

Чирак

• Потребители на форума
  • 134 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    280SE
    E200K

Публикувано 21 януари 2008 - 18:51

Доколкото знам тези ксенонови системи дето ги предлагат тука (раздел "Продава") са такива, които заменят директно самата крушка. Това (в масовия случай) означава, че няма лупи (лещи) или там както се казват. Съответно и качеството е доста по-различно. Затова и цената в БС е била такава...
Някъде имаше, ако не се лъжа оферти за целия фар, като предполагам може да се намери и оферта само за ксеноновата система, но цената няма да е под 700-900лв.
Успех!
  • 0

#6 NEGRAMOTEN

NEGRAMOTEN

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 21 януари 2008 - 19:28

Доколкото пси спомням VENI си го монтира сам,купи го от Варна.Пиши му на лични. :icon_coolgrin:
  • 0

#7 Ell

Ell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 10:00

Доколкото пси спомням VENI си го монтира сам,купи го от Варна.Пиши му на лични. :icon_coolgrin:

thanks...:)....a как му е точно nicka, защото излизат няколко VENI.....

:)
  • 0

#8 Bladegt

Bladegt

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 11:17

телефон 0886677456 . там ми ги туриха 50-55 w ~280-300 лв.
  • 0

#9 Ell

Ell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 11:33

телефон 0886677456 . там ми ги туриха 50-55 w ~280-300 лв.

...а само на късите ли си сложи???...и доста дразнещ е проблема с габаритите...става коледна елха те като засветят жълто , а късите синьо...а дългите бяло.......
Някой ми каза, че имало някви крушки за габаритите , които били сравнително ''не жълти''...но незнам....
  • 0

#10 Ell

Ell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 13:21

heh...ами не стигнах до там да проверя броя на коментарите :)...от това, което си написал ми се изясниха някой неща,
thanks за което.....и все пак вероятността да си сложа сама ксенон не съществува :) , а и определено имам колебания относно цвета.....

някъф майстор ми каза, че за мойта кола трябвали 2 комплекта за bi-xenon....дали не ме похлъзна ?
  • 0

#11 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 22 януари 2008 - 13:33

Колега, като откриеш подходящи крушки за габаритите драсни 1-2 реда да кажеш какви са, че и мен ме дразни малко разликата :)
  • 0
W211-Avantgarde

#12 Ell

Ell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 14:58

Колега, като откриеш подходящи крушки за габаритите драсни 1-2 реда да кажеш какви са, че и мен ме дразни малко разликата :)

колежка съм :)...ами трябва да питам пак и ще ти кажа...ти как си сложи ксенон...дай някво отзивче ?!
  • 0

#13 Bladegt

Bladegt

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 15:42

1. Само на късите съм с ксенон
2. За колежката : Наистина ти трябват два комплекта ксенони за биксенон.
3. Има крушки за габаритите в по бели цветове по магазините за автоаксесоари и илиенци.
4. Крушките които слагаш трябва да са 55 вата. Така че като ти ги слагат искай такива или ако са 35, ще трябват преходници-релета/по етино е направо 55 вата с около 30 лв по скъпо а релетата са към 50/ иначе ще дава грешка компютъра защото търси 55 ватови крушки и за него 35 е изгоряла крушка.
5. За всичко на този телефон които съм дал. Не бях лично пратих човек дотам да ги сложи но ми каза че са били общиви и си имам гаранция 1 година и всичко е наред .. разлиакта е огормна!
  • 0

#14 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 22 януари 2008 - 17:11

Колежке, извинявам се за грешката. Аз съм с Bi-Xenon заводски, отзиви удобно е, че при запалване сам си наглася височината и свети изключително добре. А относно неоригиналния ксенон съм леко резервиран и чакам резултат за крушките :) Успех
  • 0
W211-Avantgarde

#15 Bladegt

Bladegt

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 13 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 20:59

Колега, това за 55-те ВАТА си е напълно реален проблем!!! Не случайно са създадени и адапторите-релета! При монтажа на 35 вата има проблем с компютъра на W211 и на С-класата по новите. Това е информация от познати и от грешката която даде моят компютър при закачането на 35 ватови ксенони така че аз говоря от опит и също от проучване преди това направено.
Които на когото иска да вярва. аз казах може и 35 w Ксенон но с адаптери!

Заводския цвят е 4300 Келвина. Най-популярният след-заводски е 6000К! УСПЕХ
  • 0

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни