САМО когато е студен двигателя, при запалване колата се изфорсира до към 2000 оборота (не знам дали е нормално) и след това започва прекъсва, сякаш или не и достига въздух, или бензин, не мога да определя точно, не разбирам много от коли. Когато подавам газ, двигателя не се форсира, както е нормално, а сякаш се "дави", все едно не е дръпнат смукача
Ходих няколко пъти на диагностика- отчете единственно датчик на разпределителният вал, смених го- никакъв ефект. Човекът, който ми прави диагностиката ми почисти дроселовата клапа - наистина имаше много мърсотия, но пак нямаше ефект. Изчисти компютъра, за да се самообучи наново. Сменил свещите, маслото, антифриза, горивен филтър, маслен филтър, карам с бензин 95 с добавка. (ако има някакво значение това).
Четох във форума и за други подобни проблеми, затова в неделя (02.01.2011)се разбрахме с майстор да ми почисти дюзите, дебитомера и каквото има още там за почистване...
Моля да ми дадете някакви насоки, къде да търсим проблема. Благодаря предварително!

Виж ГАРАЖА