Към съдържанието

  •  

XYZ

Регистрация: 05 ное 2018
Офлайн Последно: Вчера, 19:49
-----

Моите мнения

В тема:Масло за двигател

17 януари 2020 - 22:15

Аз, също съм с Fuchs TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30 и съм доволен от маслото.

На другата смяна на маслото сигурно и аз ще съм с TITAN. В коментарите виждам доволни от марката

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk

В тема:Масло за двигател

16 януари 2020 - 20:44

Сега е модерно да се обсъждат маслата на Мерцедес. От къде го купи, официален дилър или интернет магазини. В какви туби беше, от по един литър или пет. Може и от варел 200 литра, ако си си носил туба.
С една дума може да си попаднал на менте на оригинално масло. Пробвай някоя друга марка Репсол, Фукс, Мобил и т.н. От официален вносител. :)

ОК. брат[emoji106]

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk

В тема:Масло за двигател

16 януари 2020 - 18:06

W211 320 224к.с.- това е CDI
Би било добре ако можеш да обясниш какво не ти харесва на това масло. Харчи ли го? По шумен е двигателя? ...
Друго масло което аз бих ти препоръчал е Fuchs TITAN GT1 PRO C-3 SAE 5W-30 или TITAN GT1 SAE 5W-40 .
И Castorl е хубаво масло, но :( доста фалшификати има.Ако си го донесеш от Германия е друго нещо.

Не харчи масло като бях купил колата работеше по меко сега двигателят е по шумен. Съмнявам се от маслото. Благодаря ти за инфото колега

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk

В тема:Шум от диференциала Мерцедес w211 2.2cdi

11 декември 2019 - 20:45

колега бих дал един съвет,преди време имах шум като на виене на лагер от лявата страна на колата три пъти сменях лагери , но уви виенето си оставше,и накрая след дълго ровене из нета успях да разбера от майстори на волана ,че проблема ми идва от гумите,първоначално не поврвах защото външно видимо не са износени и няма дефекти по тях,вземах от друг мерцедес гуми и след преход на 2 км разтояние разбрах че виенето се получава от гумите,просто лошо качество на гумата,закупих нови и всичко си легна на мястото,опитай. за проба никой не взема пари,давам ти съвет от опит.ОПИТАЙ.

Вярно колега може и това да е

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk

В тема:Шум от диференциала Мерцедес w211 2.2cdi

09 декември 2019 - 14:52

Здравейте колеги,
Ако има вече такава тема моля да ме извините. От скоро съм собственик на мерцедес w211cdi 2.2 2007г. автоматик. Появи се странен шум, който се чува отзад и прилича на виене на лагер. В сервиза казаха, че е от ляв лагер на главината и беше подменен обаче шума остана. Преди да си тръгна от сервиза им казах, че шума се чува пак, и след като я качиха на подемника отново, и я огледаха внимателно казаха, че може да е от диференциала. Отидох в друг сервиз за още едно мнение и от там казаха, че може да е десния лагер на главината. Шума го има при по ниска скорост и се появява при отнемане на газта като при подаване на газ изчезва. На нулева предавка също не се чува. Шума е като шум от тролей. Моля за помощ, ако някой колега е имал съшия проблем.

Благодаря

Провери и лагерите на главините оттзад. И аз преди имах такъв проблем мислех че е от диференциала а се оказа лагер на задната главина

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk