Към съдържанието

  •  

slavimaster

Регистрация: 23 окт 2012
Офлайн Последно: Вчера, 21:27
-----

Моите теми

Airmatic казус

19 март 2020 - 23:58

Привет колеги, моля за малко помощ.

Малко след като взех колата разбрах че мнооого леко изпуска окачването от щуцерите на разпределителя тогава опитах да ги натегна леко но нямаше особен резултат.

Днес беше деня в който се реших да ги сменя взех си от магазина нови о-пръстени вдигнах отпред колата на 2 трупчета плавно развих всичките тръбички като ги белязах преди това отзад си клекна докрай, свалих разпределителя, почистих леглата защото имаше доста окис, сложих новите о-пръстени затегнах леко всичките тръбички смених и филтъра за входящия въздух на компресора който никога не беше сменян... до тук всичко добре.

 

Както  беше на трупчетата влезнах врътнах ключа запали обаче не тръгна да се помпи изписа след малко Airmatic drive to workshop... добре викам си ще я сваля от трупчетата явно неможе да отчете правилно,че никъде няма въздух свалих я и паля  светна Car too low.... компресора се чу да включва работи около 20-30 сек и спря колата не е помръднала да се вдигне гася пак паля пак работи толкова и спре. загасих я пак и дадох контакт компресора тръгна  за около 10 сек. махнах контакта усетих че много леко помръдва дадох пак и пак тръгна за толкова така след доста пъти махане и даване на контакт задницата се налашка здраво до максимум ,НО предницата така и не помръдва и си стой тип болид F1 стана тъмно и я оставих като превантивно махнах акумулатора.

Някакви идей какво е станало или къде съм сгрешил и какво мога да направя.


Зареждане на акумулатора W220

11 март 2020 - 15:25

Привет , до колко може да му се вярва на това или да забия сондите в акумулатора да видя какво влиза там максимум качва до 13.1-2. това е без консуматори като включа всичги включа не се повлиява


въпрос C3 или C4 за w220

26 февруари 2020 - 17:43

Здравейте колеги тъй като обмислям да си купя star diag. за мойта кола w220 - 04 от тези в али експрес еднаква работа ли ще ми върши C3 i C4 или С4 има повече възможности като изключим тази, че подържа по новите модели. разликата в цените им е около 150 лв.