Към съдържанието

  •  

Rado

Регистрация: 08 мар 2005
Офлайн Последно: 28 авг 2013 - 20:17:40
****-

Моите теми

Нов облик

01 юни 2008 - 03:44

Здравейте,
Честито на всички празнуващи първо :D . От днес вече си имаме нов облик на сайта. Има още няколко малки неща да се дооправят за един два дена и ще се радвам ако някой има креативни предложения или някоя градивна критика да ми пише на [email protected] :) . Поздрави :mbcb

FlashChat

13 март 2008 - 21:17

За да се използва опцията FlashChat, е необходимо да се логнете с потребителят и паролата използвани за вход във форума. Надявам се да ви харесва :) . Поздрави :4036:

Честит малък юбилей

08 март 2008 - 19:49

Здравейте,
искам да кажа отново Честит празник на всички дами :) . И понеже на този хубав ден преди 3 години подкарах този форум (на... доста стара версия 1.2 - беше и безплатна в първите няколко версии) искам да благодаря на всички фенове. Имаше доста неприятни моменти и проблеми(безсънни нощи), но за мен ще останат винаги само хубавите неща и спомени за хората и събитията :friends :beer . Дано продължим да печелим нови и нови почитатели на Марката и на клуба, но винаги да остане първата идея за създаването на всичко - Да влизаме в сайта и форума с хубаво настроение. Да си помагаме, когато имаме проблеми. Да си пишем с различни хора и да се забавляваме. Всички си имаме всякакви проблеми и неприятности, но се надявам тук да преобладават повече позитивните постове :tongue: . Поздрави :mbcb , приятна вечер и нека всички жени днес се чувстват специални.