аз давам пример-имам два телефона нокия ,който са от стария тип-монохромен дисплей,но все пак са си читави машинки-работят си и всичко -ако ги обявя по 10 лева-все някой може да ги вземе-ама аз имам примерно 4-5 предмета..и секи ако има 2-3 поне-и в раздел продавам ще стане лудница
за това може би има някаква възможност да се отдели раздела-ако се замислите ще видите че имате хиляди неща който ей така събират прах-дет се вика може всеки месец да се прави нещо кат скромен "бит"пазар и срещу наистина минимални суми хората да си купуват некви такива неща дет на другите не им трябват....това е само идея разбира се и си има доста минуси предполагам,но общата идея не е лоша според мен
последно давам примери и млъквам и след това ми се иска да видя вие какво мислите по въпроса
телефони
стари въдици
стари палатки
стари части или обурудване
стара техника(тв,радио,и т.н.)
стари игри
....и още хиляди неща сигурно-хубаво е да се ограничим в мо малки и лесни за пренасяне неща=щото ако почнем с легла и шкафове работата ш загрубее....както и да е-тва е мойта идея-какво мислите?
Темата със постване на обяви се намира в раздел Продажби -Моля ако имате нещо за продаване-поствайте там
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 18 януари 2009 - 18:03
Ъодейт на информацията