Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ПРЕДЛОЖЕНИЕотносно"безполезните"вещи...и благотворителността

• Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 23 октомври 2007 - 22:25

Здравейте пак-одеве се зачетох в отговора на една моя обява в продавам,и после се зачетох в съобшението за планирано посещение на дома за деца с умствена изостаналост(искренно съжелявам ,че няма да мога да отида но не съм в Бг)...и се замислих-сигурен съм ,че всеки от нас има скатани в чекмеджета и мазета или в сандъци разни ,безброй "безполезни" ,"остарели"и "непотребни "неща-или боклуци....всички знаем ,че сме си малко Плюшкини-останло ни е от тоталитаризма-само ,че не за всеки безполезното е наистина такова-ако някоя вещ на мен не ми трябва и се търкаля из нас-на някой друг може да му трябва...та пак се замислих-защо да не създадем някакъв подраздел в който хората могат да дават непотребни (за тях)вещи-да ги обявявят срещу много скромни суми ,който да отиват директно за децата от дома?
аз давам пример-имам два телефона нокия ,който са от стария тип-монохромен дисплей,но все пак са си читави машинки-работят си и всичко -ако ги обявя по 10 лева-все някой може да ги вземе-ама аз имам примерно 4-5 предмета..и секи ако има 2-3 поне-и в раздел продавам ще стане лудница
за това може би има някаква възможност да се отдели раздела-ако се замислите ще видите че имате хиляди неща който ей така събират прах-дет се вика може всеки месец да се прави нещо кат скромен "бит"пазар и срещу наистина минимални суми хората да си купуват некви такива неща дет на другите не им трябват....това е само идея разбира се и си има доста минуси предполагам,но общата идея не е лоша според мен
последно давам примери и млъквам и след това ми се иска да видя вие какво мислите по въпроса
телефони
стари въдици
стари палатки
стари части или обурудване
стара техника(тв,радио,и т.н.)
стари игри
....и още хиляди неща сигурно-хубаво е да се ограничим в мо малки и лесни за пренасяне неща=щото ако почнем с легла и шкафове работата ш загрубее....както и да е-тва е мойта идея-какво мислите?
Темата със постване на обяви се намира в раздел Продажби -Моля ако имате нещо за продаване-поствайте там

Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 18 януари 2009 - 18:03
Ъодейт на информацията

• 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 24 октомври 2007 - 08:01

Темата става ВАЖНА и много интересна. Това което ме притеснява е , че малко хора ще купуват от такъв вид разпродажба(дано да бъркам)! Питам се обаче, при положение, че всеки има такива вещи (нека не ги наричаме буклуци по обективни причини ) , дали не можем да ги пращаме там и г-н "aalexieff" да прецени могат ли да се продават намясто. Незнам , това е само предложение - аз също имам някъде по мазето една стара уредба, която ако не работи ще се опитам да оправя и да я дам работеща за да може да и се вземат някакви парици.
:flagMB new:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни