Към съдържанието

  •  

Снимка
- - - - -

Проблем с работата на 200компресор 192ксвисоки обороти 1400 и играят


  • Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 kikisa

kikisa

    Прохождащ

  • Потребители на форума
  • 20 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора

Публикувано 05 февруари 2020 - 22:11

CLK 200 копресор 192кс. колата има гас от няколко месеца преди да я взема та колата паля студена горе долу я бива добре работи като загрее запоява да държи 1400 об, и от време на време падат до нормално за 1 минута и пак на 1400 и изграят леко дебитомера е добре ланда сондите добре свещи нови бобини кабели и лули прекарах на тест добре вакумите уж ги проверерих нома пробив и не краде въздух компресия 7,5 на всички цилиндри! Имам на клип всички Live стойности на мотора ако някой смята че може да види нещи ще ги пусна в коментарите дебитомера на прекъсвач на място 4000об 312кг дава сондата не е линива!


  • 0

#2 kikisa

kikisa

    Прохождащ

  • Потребители на форума
  • 20 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора

Публикувано 06 февруари 2020 - 00:45

tps  са го напръсках с WD40  дали няма той сега да прави беля утре ще проверя и дали могат да се сменят гумички на клапани с скоба без да се сваля главата


Този пост е редактиран от kikisa: 06 февруари 2020 - 00:47

  • 0

#3 kikisa

kikisa

    Прохождащ

  • Потребители на форума
  • 20 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Стара Загора

Публикувано 11 февруари 2020 - 00:56

оправих оборотите беше вакум какво стана с гумичките става ли  с скоба а сега имам друг порблем не иска да върви дава missfire 1 цилиндар и O2 sensor


  • 0

#4 mitkofitnes

mitkofitnes

    Майстор

  • Потребители на форума
  • 896 Мнения:
  • Пол:Мъж
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    CLK230kompressor/LPG

Публикувано 11 февруари 2020 - 07:31

Е нали бе прекарал на тест вакумите


Изпратено от моят Huawei Nova 5T с помощта на Tapatalk
  • 0




0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни