трябва ми фрезист/стругар
Започната от Lorinser, 13 апр 2012 - 10:32:19
13 мнения по тази тема
Публикувано 13 април 2012 - 10:32
Колеги, нужен ми е човек който има фреза, съответно може да я ползва... за днес, или утре...
Ако се сетите за някой "бай онзи" в София, пишете ми тук. или ми клипнете: 0888431143
Аз познавам 2ма, ма те от вчера празнуват....
Ако се сетите за някой "бай онзи" в София, пишете ми тук. или ми клипнете: 0888431143
Аз познавам 2ма, ма те от вчера празнуват....
Публикувано 13 април 2012 - 10:59
аа имате ли координати на ванката от казичене? че немога да му намеря телефона.
Иначе знам един Пешо в орландовци, но той днес не работи....
Иначе знам един Пешо в орландовци, но той днес не работи....
Публикувано 13 април 2012 - 11:08
звънях на Ванката, каза че неговия човек не работел.
дай ми адреса на даскала, няма да те разхождам за мои работи.
А ако се сетиш за телефон--перфектно ще е
дай ми адреса на даскала, няма да те разхождам за мои работи.
А ако се сетиш за телефон--перфектно ще е
Публикувано 13 април 2012 - 11:42
Телефона го нямам, защото винаги направо съм ходил при него без да му звъня.
Орландовци ул. Стоян Стоименов 5
На тази улица когото и да питаш за даскала ще те ориентират. Улицата е малка дано успееш да я намериш.Точно до гаража му има един страр Жук мисля, че им беше марката.
Орландовци ул. Стоян Стоименов 5
На тази улица когото и да питаш за даскала ще те ориентират. Улицата е малка дано успееш да я намериш.Точно до гаража му има един страр Жук мисля, че им беше марката.
Публикувано 14 април 2012 - 01:08
какво е станало.... новата ми омега е прокълната, това е станало 
Можели, от 5 стругаро фрезисти, и 5тимата да ме мотат 3 дни ???
Направо полудях, днес се разходих и до горни лозен, за да разбера че фрезата на поредния "Бай онзи" е повредена...... отивам в Долни Лозен, там пък човека в последния момент се сети че е набожен и днес не се работи. А е работа за 5 минути,....
утре ще звънна на даскала. Дано той свърши работа. Мисля че точно той ми прави една втулка преди 6-7 години....
Ако щете вярвайте, имам роднина фрезист-стругар, който е можеби най-добрия в София, с 4 технически патента зад гърба си... обаче цехът в който работи--ще отвори във вторник. а иначе има собствени машини, ама са разглобени в гаражите и чакат от 12г някой да ги сглоби...
Да не говоря че фрезистът с който имах уговорка за сутринта за 9:30, като му звъннах в 9:15, беше на мотика...
Можели, от 5 стругаро фрезисти, и 5тимата да ме мотат 3 дни ???
Направо полудях, днес се разходих и до горни лозен, за да разбера че фрезата на поредния "Бай онзи" е повредена...... отивам в Долни Лозен, там пък човека в последния момент се сети че е набожен и днес не се работи. А е работа за 5 минути,....
утре ще звънна на даскала. Дано той свърши работа. Мисля че точно той ми прави една втулка преди 6-7 години....
Ако щете вярвайте, имам роднина фрезист-стругар, който е можеби най-добрия в София, с 4 технически патента зад гърба си... обаче цехът в който работи--ще отвори във вторник. а иначе има собствени машини, ама са разглобени в гаражите и чакат от 12г някой да ги сглоби...
Да не говоря че фрезистът с който имах уговорка за сутринта за 9:30, като му звъннах в 9:15, беше на мотика...
Публикувано 14 април 2012 - 07:31
Бояне, каква е тая втулка, ако успееш да ми звъннеш до час, ще се примоля на един дедко, пак у Лозен ама в другия.....след това пътувам.
Ако изобщо не се оправиш, пак звънни....ще ти изпратя човек да те заведе до стругаря и да го помоли да ти свърши работа.
Ако изобщо не се оправиш, пак звънни....ще ти изпратя човек да те заведе до стругаря и да го помоли да ти свърши работа.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 14 април 2012 - 10:42
При мен стана като във филма "Баш майстора-на море" къде обикаля цяла България за една гарнитура за Москвич 412...
Зарежи Васо, в понеделник ще я правя главата, евентуално утре, ако даскала е свободен. Никъде не ми се обикаля повече, накрая ше викна паяка от Надин и шпилката ше се оправи
Зарежи Васо, в понеделник ще я правя главата, евентуално утре, ако даскала е свободен. Никъде не ми се обикаля повече, накрая ше викна паяка от Надин и шпилката ше се оправи
Публикувано 15 април 2012 - 13:02
Оказа се че баща ми му има телефона.
0886444340
Радо, като набера този номер и операторката казва че номерът е грешен или непълен. Погледни дали не си сбъркал някоя цифра?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА