Колеги може ли да ми кажете какво да гледам при покупката на w140 3,2
Започната от tornado87, 20 мар 2012 - 12:25:30
19 мнения по тази тема
Публикувано 20 март 2012 - 12:25
Харесах си една 140 3,2 бензин на газ с инжекцион, външно е добре салона е супер електрониките климатика вакумите функционират, пали на четвърт, с новия мотор е с пвц колекторите, направими следното впечатление като я покарах ми се струва че не върви както трябва смисъл като тругваш се наема после като включи 2-3 и край умалява натискам и газта до край едва,едва дали е от газта не знам или е друг проблема според мен тези 230 коня трябва да вървят доста добре ама не. Не пуши и казана и е чист няма масло във водата не духа от щеката.
На таблото светят 2 лампи постоянно едната е на АБС- другата е на АТС-са това сериозен проблем ли е ??? и като дигна около 100-110 тресе в ляво и то доста погледнах гумите за балони и джантите за видни кривини но на пръв поглед не се забелязва нищо. и около помпата за хифравликата е силно омаслено.
Какво друго бихте ме посъветвали да погледна преди да направя покупката и ???
На таблото светят 2 лампи постоянно едната е на АБС- другата е на АТС-са това сериозен проблем ли е ??? и като дигна около 100-110 тресе в ляво и то доста погледнах гумите за балони и джантите за видни кривини но на пръв поглед не се забелязва нищо. и около помпата за хифравликата е силно омаслено.
Какво друго бихте ме посъветвали да погледна преди да направя покупката и ???
Публикувано 20 март 2012 - 13:58
Колега,има тема с около 30 страници по твоя въпрос.
Потърси малко и ще намериш отговорите.
Най лесно е да си пуснеш въпроса и да чакаш някой да отговори.Има търсачка във форума.Тая тема е дъвкана повече от една година.
Най лесно е да си пуснеш въпроса и да чакаш някой да отговори.Има търсачка във форума.Тая тема е дъвкана повече от една година.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 20 март 2012 - 16:56
Колега доста четох за някой от въпросите ми намерих отговори, за други не!!Колега,има тема с около 30 страници по твоя въпрос.
И не знам какво да правя(май ще горя с капарото)
Пробвах днеска на един мангасар неговата 140-ка и на газ и на бензин варви много направо вятара я взима няма нищо общо с тази която съм си харесал. май ще се преорентирам към мл 320 поне съм го имал и му знам всичките проблеми и дефекти,края на седмицата ще ида още веднъж да я погледна ще и налея и газ и бензин пак ще пробвам че май и кик дауна не й работи,и като се калколирам май ще е по добре да си взема 220-ка поне като ще наливам средсва да е в нещо по ново.
Публикувано 20 март 2012 - 17:13
Копни обявата ако я има в нета разбирасе.Може някой да знае колата и да каже нещо за нея.
С колко скорости е ,че ако е с 5 (722.5 кутия) и не и работи соленоида за кика който е вътре в скоростите е лошо (цената му е убава).Може и бутона под педала да е ,може да не го натискаш хубаво и затова да не връща скорост и да не се изтрелва.
ABS-а и ETC (тракшъна)са свързани и там трябва да се провери от какво и защо светят.
С колко скорости е ,че ако е с 5 (722.5 кутия) и не и работи соленоида за кика който е вътре в скоростите е лошо (цената му е убава).Може и бутона под педала да е ,може да не го натискаш хубаво и затова да не връща скорост и да не се изтрелва.
ABS-а и ETC (тракшъна)са свързани и там трябва да се провери от какво и защо светят.
Този пост е редактиран от mimo160: 20 март 2012 - 17:16
Публикувано 20 март 2012 - 17:28
На мене пък ми е много интересно как и защо даваш капаро за кола, на която таблото и свети като коледна елха, освен това има и редица други проблеми- не върви, тресе предницата в ляво?!?!?!
От какво се уплаши, да не го купи някой тоя курник преди тебе ли?
Единствената причина да купиш тая кола е ако цената и е не повече от 5-6 хил лв. и имаш мерак и пари да я стягаш.
Ако наистина струва толкова не се очудвай, за тия пари това се предлага.
Успех
Единствената причина да купиш тая кола е ако цената и е не повече от 5-6 хил лв. и имаш мерак и пари да я стягаш.
Успех
Публикувано 20 март 2012 - 17:52
ако търсиш 320ка във форума има една много добра на нормални пари...
Публикувано 20 март 2012 - 17:52
Колега колата не е от нета случайно я засякох на една авто къща, и миНа мене пък ми е много интересно как и защо даваш капаро за кола, на която таблото и свети като коледна елха, освен това има и редица други проблеми- не върви, тресе предницата в ляво?!?!?!
Успех
грабна окото колата е пуканка, и горе долу цената която за която се договорихме с продавача ми хареса но преди да я пробвам разбира се, преди това нямах възможност да я пробвам защото нямаше ни бензин нито газ да я запаля,продавача е в тежко положение има серизозен проблем и му трябват пари.Капаро му дадох защото няма пари да и плати данаците а няма как да ми я прехвърли нотариялно без да и е платен данъка, собсвеника има здравословен проблем и то серозен.
Към по горния колега новия автоматик е 96 година е на стакла, би трябвало да е новия автомат.
Публикувано 20 март 2012 - 18:02
Не колега не търся конкретно 320 просто тази ми хареса и ми грабна окото като любов от пръв поглед.ако търсиш 320ка във форума има една много добра на нормални пари...
На времето баща ми караше една 350-ка на какви гаври беше подлаган този автомобил и най учудващото е че това лято я засякох в един град близко до Бургас и не повярвах на очите си че този автомобил се движи и си рекох харесам ли си някоя хубава 140 ще си я купя. и така тази ми хареса, ама май няма да е по нататак ще си вкарам една 300-тд.
Публикувано 20 март 2012 - 18:04
Тия номера на джамбазите хахаха 
Заеби го това капаро и си намери читава кола

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 20 март 2012 - 18:05
96 може да е и със стария 5 скоростен автомат щом е с 3.2 мотор само там се монтират 5 скоростни автомати от стария и новия модел (така да ги нарека)
В коя автокъща е колата
Ако е на добри пари взимай и не я мисли.
В коя автокъща е колата
Ако е на добри пари взимай и не я мисли.
Публикувано 20 март 2012 - 18:06
Колега,какво се получава сега.
Търсиш кола,намираш такава,задаваш въпроси,но нямаш никаква информация за дадения автомобил.
Как искаш да ти се отговори като въпросния автомобил няма и една снимка?Наснимай я пусни снимките и тогава задавай въпросите които те интересуват.Не казваш каква и е цената също.10 000лв ли е 1000лв. ли е?
Дай повече информация и ще ти бъде отговорено.
Така питаш сега,тая котка в чувала мъжка ли е или женска?
Търсиш кола,намираш такава,задаваш въпроси,но нямаш никаква информация за дадения автомобил.
Как искаш да ти се отговори като въпросния автомобил няма и една снимка?Наснимай я пусни снимките и тогава задавай въпросите които те интересуват.Не казваш каква и е цената също.10 000лв ли е 1000лв. ли е?
Публикувано 20 март 2012 - 18:09
Тия номера на джамбазите хахаха
Колега колата не е на собсвеника на авто къщата,оставена е да се продава от часно лице
капарото ясно че е заминало, ами кажи от каде читава 140 не гробниците който са в мобилето и разбира се на нормална цена не 10000лв
като се има в предвид колко пари за 220-ките
Публикувано 20 март 2012 - 18:13
Да прав си в петак ще я снимам, цената за която сме се договорили е 7000лвКолега,какво се получава сега.
Публикувано 20 март 2012 - 18:17
За тея пари трябва да е приличен автомобил.
Публикувано 20 март 2012 - 18:18
W220-ките за по 10'000лв изобщо не ги гледай, ако нямаш поне още 5'000лв заделени в задния джоб 
Ще ти скъса джоба такава кола, ще намразиш не модела, а направо марката.
Ориентировъчни цени: 2000лв 1бр амортисьор, 3000+лв ново табло, (да таблата им горят)
Май и ти, като много други се хвърляте на S класата подмамени от ниските цени, да знаеш обаче, че това е едва първоначалната инвестиция. Питаш за цената на читава 140-ка.... трудно е да бъде оценена една наистина читава 140-ка, виж има една тема на колегата Рошен, там става въпрос за една 140-ка купена за приблизително такива пари, които си решил да дадеш ти, и вложени поне още толкова за да стане читава кола.
Ще ти скъса джоба такава кола, ще намразиш не модела, а направо марката.
Ориентировъчни цени: 2000лв 1бр амортисьор, 3000+лв ново табло, (да таблата им горят)
Май и ти, като много други се хвърляте на S класата подмамени от ниските цени, да знаеш обаче, че това е едва първоначалната инвестиция. Питаш за цената на читава 140-ка.... трудно е да бъде оценена една наистина читава 140-ка, виж има една тема на колегата Рошен, там става въпрос за една 140-ка купена за приблизително такива пари, които си решил да дадеш ти, и вложени поне още толкова за да стане читава кола.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА