Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Проблем с аудио системата на w208

• Please log in to reply
Няма други мнения в тази тема

#1 stonozhka

stonozhka

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 18 Мнения:
  • Град:Пазарджик
  • Автомобил:
    CLK 230 2001

Публикувано 16 февруари 2012 - 00:24

Здравейте,

Наскоро взех ЦЛК (преди 4-5 месеца). Колата е с comand 2.0 и съответно има навигация (цветната). Проблема е в това че не чете дискове, което ме навежда на мисълта че оптиката е сдала багажа най-вероятно. Въпроса ми е това поправимо ли е, и ако да ще ви помоля да прапоръчате майстор/сервиз. Също така имам чейнджър в багажника, който също не чете дисковете. Слагахме друг който принципно трябва да работи за да пробваме дали ще стане но уви не стана.

Имам допълнителен въпрос относно aux буксата. Може би това което си мисля е в сферата на научната фантастика но да си питам :) Та идеята ми е дали ако се сложи кабел за handsfree в aux-a ще мога да вдигам телефона през волана. Не ми се дават пари за такъв кабел, ако изобщо се продават такива за да пробвам. Ако някой има предположения или опит с това ще съм благодарен да сподели.

И още един въпрос относно телевизията. Имам голяма антена на задния прозорец, кутията е някъде 15х20 см и има три жици (под формата на буквата Т) пуснати по прозореца. Теливизия не мога да пусна обаче. Предполагам може да нямам тунер, и ако някой има идея къде трябва да е тунера нека каже за да проверя дали имам или не.

Благодаря ви предварително!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни