Здравейте Колеги и Приятели!
Днес се блъснахме с една мацка и ми съставиха акт изкараха ме виновен. При описването на щетите дадоха на мен Жълтия лист а на нея Розовия. Каква е разликата? Мога ли да искам пари от гаранциония фонд ?
Защото преди година катестрофира баща ми и той получи розовия отидохме в интер америка и си получихме парите след оглед.
Моля Ви за съдействие каквото и да е то БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
АКТ, РОЗОВ И Жълт ЛИСТ при ПТПКатастрофа
Започната от Merconite, 22 ное 2011 - 20:22:08
2 мнения по тази тема
Публикувано 22 ноември 2011 - 20:22
Собствениците на Мерцедес се обиждат когато техния Benz бива сравняван с други коли.
Публикувано 22 ноември 2011 - 22:12
Ако си виновен, по полица Гражданска отговорност няма да получиш нищо. Твоята полица покрива щетите на не-виновния.
Ако имаш каско, то ще плати щетите ти!
Ако имаш каско, то ще плати щетите ти!
Публикувано 22 ноември 2011 - 23:14
Maлко е
, обаче хора, като искате да получавате пари при всякакви обстоятелства, направете си каско.
Несериозно е като нямаш каско, а си и виновен с АКТ при това да очакваш каквито и да е пари от застрахователя или от гаранционния фонд.
Много лесно е с каското, правиш го и не мислиш за нищо лошо свързано с колата- кражба, паркинг щети, ПТП, вандализъм и т.н. и т.н. И хич не е скъпо (гледайки колата от подписа на колегата) ще е около 200-300лв на година.
Помислете си.
Несериозно е като нямаш каско, а си и виновен с АКТ при това да очакваш каквито и да е пари от застрахователя или от гаранционния фонд.
Много лесно е с каското, правиш го и не мислиш за нищо лошо свързано с колата- кражба, паркинг щети, ПТП, вандализъм и т.н. и т.н. И хич не е скъпо (гледайки колата от подписа на колегата) ще е около 200-300лв на година.
Помислете си.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА