Капаци на спирачните апаратиАМГ-откъде?
Започната от machine, 19 ное 2011 - 22:24:24
25 мнения по тази тема
Публикувано 19 ноември 2011 - 22:24
Колеги, мисля пролетта да сложа едни 18-цолови джантета на 210-ка(2,9 тд, авангард), като джантите искам да се доближават максималко до оригиналните авангардови джанти, демек като джантите на Гангстера-които ако не му трябват :Д,мисля че на мен ще ми паснат, амг Моноблок, интра и всякакви такива. Та мисълта ми е, че искам да сложа капаци на спирачните апарати-само капаци,за вид, не искам да махам нещо работещо перфектно и си мисля, че тези ще и отиват http://www.autopro.b...i-aparati.html. Имат вид, но ако може да споделите мнение,откъде да намеря капаци АМГ,гледах едни в нета,но те са по 400 лв
Публикувано 19 ноември 2011 - 22:59
освен да ти намеря в И-бей на нормална цена и да ти ги доставя друго не мога да ти предложа 
От БГ цените са яко надути
От БГ цените са яко надути
Този пост е редактиран от Наско: 19 ноември 2011 - 22:59
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 ноември 2011 - 22:10
Ако не успея да намеря тук, явно това е варианта, мерси колега
А да попитам има ли шанс, тази пластмаса да се разтопи от температурата, захващането със силикон да не е надеждно и да се счупи капакът по време на движение, лесно ли се демонтира самият капак, ако не ми хареса, например. И да попитам, накрайник на ауспух, мисля да слагам, но на е-класата, ауспухът е извит надолу,дали ще трябва да се реже ?
Публикувано 20 ноември 2011 - 22:22
Относно монтажа и демонтажа на капаците за спирачните апарати според мен е супер прост 
Гледал съм "guide" как се случва всичко и общо взето системата е самозатваряща се ..
няма нужда от силикон и тн
За разтапянето - съмнява ме .. хората са го измислили и пробвали и използвали ..
надали си първия който е решил да си слага такива капаци
За накрайника - Да , ще трябва да се реже
На 99,5 съм сигурен
Иначе няма как да се сложи , всеки един арабин може да ти свърши тази работа с монтажа на накрайника
и каквато и цена да ти каже другаря .. пазари се ( не си длъжен - просто съвет )
Гледал съм "guide" как се случва всичко и общо взето системата е самозатваряща се ..
няма нужда от силикон и тн
За разтапянето - съмнява ме .. хората са го измислили и пробвали и използвали ..
надали си първия който е решил да си слага такива капаци
За накрайника - Да , ще трябва да се реже
На 99,5 съм сигурен
Иначе няма как да се сложи , всеки един арабин може да ти свърши тази работа с монтажа на накрайника
и каквато и цена да ти каже другаря .. пазари се ( не си длъжен - просто съвет )
Публикувано 20 ноември 2011 - 22:27
Мерси,колега. навил съм се на тия капаци и ако не намеря сиви или черни АМГ, слагам червени Брембо и им се раздавам.
Офф, мислех си,че трябва да се реже и май май няма да се навия, но има време,може и да сложа един накрайник за 18-те.А без пазарлък не става.
http://tuning-sport.com/
Ей тоя сайт го вижте, има много готини нещица, на не много готини цени :Д
Офф, мислех си,че трябва да се реже и май май няма да се навия, но има време,може и да сложа един накрайник за 18-те.А без пазарлък не става.
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:10
Такива брембота последно гледах 4 за двойно по малка сума 
И се водят 3D - фейслифт един вид
Сиреч Имат подобрения
И се водят 3D - фейслифт един вид
Сиреч Имат подобрения
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:20
Мерси,колега. навил съм се на тия капаци и ако не намеря сиви или черни АМГ, слагам червени Брембо и им се раздавам.
Опааа ко стаа тука
Колега виж сега за тея капаци......мога да ти кажа, че са напълно излишни при джанти тип моя модел.....щото джантата е тип ''тава'' и те не си личат
Аз слагах просто ей така да видя как седят на колата....ама въобще не и отиваха и другото което почти не се забелязваха.Бяха някакви китайчета
За накрайника да режат се тръбите.Аз моите ги рязах...просто няма шанс как по друго яче.Но ако ти пропушва Бенца....и особено ако е светъл цвят примири се че колата отзаде ще ти бъде постоянно черна.В момента хем съм с накрайник хем тръбите ми сочат надолу.....ама като го слагаш пиши ми ще ти кажа как да го направиш ама зависи и от модела който си харесаш де.Не забравяй, че ще режеш и престилката на задната броня
Виж ако си сложиш джантета тип спица......даа капаците за апаратите ще паснат.Но ще ти кажа и нещо друго.....на една 210-ка просто и боядисах апаратите червени...сложих лепенки на брембо на самите апарати....джанта тип спица и стана мноо фешън
Този пост е редактиран от Gangsta Man: 20 ноември 2011 - 23:22

By Batev
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:35
Джанти спици-кво да ти кажа, братле, аз съм някъв много странен тип, зависи кви са,но искам всичко по колата да е или поне да се доближава до заводското. А и тия джанти тип "тава"( не знаех,че така се казват)ми харесват. Създават представа за масивност, обем на голямата кола. Ще сложа или сиви или червени капаци и ще гледам джантата да се постави така, че отворът да съответства на капака. А не искам да ги боядисвам не знам защо :Д
Колата не пропушва въобще и е сива на цвят, но това с престилката, е не ми се реже и тя. Иначе съм се спрял на такъв тип накрайник: http://tuning-sport..../2030.html?gID=
Колата не пропушва въобще и е сива на цвят, но това с престилката, е не ми се реже и тя. Иначе съм се спрял на такъв тип накрайник: http://tuning-sport..../2030.html?gID=
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:43
Ссега нямам нито една снимка да ти покажа аз на моите апарати ги боядисах сиви и си станаха перфектн.Вместо да си взимаш капаци незнам с кфи дискове си.....ама ако си сложип нарязани и надупчени дискове ще стане мноо по добре да знаеш 
Не ти се реже бронята знам ама ти сам го каза....че си малко странен.......хем искаш да изглежда заводско хем не ти се къстъмизира......в твоя случай е малко сложно
И все пак каквото и да решиш.....знаеш патили сме мнооооо....правили сме какво ли не така, че допитвай се
Не ти се реже бронята знам ама ти сам го каза....че си малко странен.......хем искаш да изглежда заводско хем не ти се къстъмизира......в твоя случай е малко сложно
И все пак каквото и да решиш.....знаеш патили сме мнооооо....правили сме какво ли не така, че допитвай се

By Batev
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:44
Не е малко, доста сложно е :Д С нормалните дискове съм, не съм вентилирани. Иска ми се да сложа накрайник,шанс да не се реже бронята има ли :д
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:48
Не е малко, доста сложно е :Д С нормалните дискове съм, не съм вентилирани. Иска ми се да сложа накрайник,шанс да не се реже бронята има ли :д
Хехехххе абсолютно никакъв
Даже и като я срежеш накрайника трябва малко да сочи към земята, за да не опира в бронята и да не ти дрънчи

By Batev
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:50
Е те виж за кфо иде реч
Прикачени файлове

By Batev
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:50
е*ати шанса :Д Ще го мисля, но едва ли, а за капаците ще пусна снимки като ги взема и сложа, сега дилемата е сиви или червени :д
Публикувано 20 ноември 2011 - 23:53
Еми как да ти кажа.....ако са черни ще са незабележими.....ако са сиви пак ще са незабележими при положение сива кола сиви джанти.....

By Batev
Публикувано 21 ноември 2011 - 00:01
Гангстере накарай джими да ти покаже на Сиива кола - сиви спирачни апарати ... стоят убийствено 
и 4те ги направи за има няма 40 лева ..
има боя за още 4 поне да мине
За мен на черна кола - червен апарат
На сива - сив в нейния цвят
и 4те ги направи за има няма 40 лева ..
има боя за още 4 поне да мине
За мен на черна кола - червен апарат
На сива - сив в нейния цвят
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА