Капаци на спирачните апаратиАМГ-откъде?
Започната от machine, 19 ное 2011 - 22:24:24
25 мнения по тази тема
Публикувано 21 ноември 2011 - 00:03
Баце ако беше прочел малко по нагоре нямаше да се абиш да пишеш

By Batev
Публикувано 21 ноември 2011 - 00:04
Само да отбележа, че на мен ми остана боя да боядисам апаратите на целия клуб

By Batev
Публикувано 21 ноември 2011 - 00:08
Еми за да стигне трябва да хартиса както казват старите хора
Аз лично не бих се занимавал .. 4 броя капаци са ти 80 лева и си свиркаш
Друг е въпроса , ако апарата ми е голям и няма как да стане с капак .. тогава ще падне занимавка
Аз лично не бих се занимавал .. 4 броя капаци са ти 80 лева и си свиркаш
Друг е въпроса , ако апарата ми е голям и няма как да стане с капак .. тогава ще падне занимавка
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 21 ноември 2011 - 00:08
И само пак да отбележа, че на Лилов на ЦЛК-то прахово боядисване падна......ама от боята неможаха 
Тя е термоустойчива и нема грижи
Тя е термоустойчива и нема грижи

By Batev
Публикувано 21 ноември 2011 - 00:27
Не падна праховото. Не беше покрило като хората и почнаха леко да ръждясват.
Иначе с боята няма грижи.
Бро, ти мина ли ги с телената четка преди това или не?
Че мисля да мацна на бабичката
М/у другото капаците се лепят баш със силикон. Нищо не щраква... и на коли с по-малки дискове седят абсурдно.
Генгста тая боя не е термо. Изгоря от гърнето, но седи сега много яко.
За сметка на това спирачните апарати не се награвят чак толкова, противно на очакванията... Там и при теб предполагам, не е мръднала боята!
Че мисля да мацна на бабичката
М/у другото капаците се лепят баш със силикон. Нищо не щраква... и на коли с по-малки дискове седят абсурдно.
Генгста тая боя не е термо. Изгоря от гърнето, но седи сега много яко.
За сметка на това спирачните апарати не се награвят чак толкова, противно на очакванията... Там и при теб предполагам, не е мръднала боята!
Публикувано 21 ноември 2011 - 01:39
А аз немога да разбера, ... като сте толкова навитаци за красиви апарати що направо не си вземете 2ра употреба от някое Е50 ? чат пат излизат начасти из мобилето.мисля че за 200лв ше ги спазарите. Вашите ги продавате на 100лв и пак сте на същата инвестиция, САМОЧЕ-истинска...
Публикувано 21 ноември 2011 - 08:57
Не падна праховото. Не беше покрило като хората и почнаха леко да ръждясват.
Коцка аз с телена четка не ги минах, щото ме мързеше.......почистих ги само с корселин и вече колко време........има няма 4-5 месеца не са мръднали
А аз немога да разбера, ... като сте толкова навитаци за красиви апарати що направо не си вземете 2ра употреба от някое Е50 ? чат пат излизат начасти из мобилето.мисля че за 200лв ше ги спазарите. Вашите ги продавате на 100лв и пак сте на същата инвестиция, САМОЧЕ-истинска...
Ама БАШ

By Batev
Публикувано 21 ноември 2011 - 14:52
Видя ли тази тема: http://forums.mbclub...showtopic=17998
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 ноември 2011 - 19:44
Темата я видях ииии да ти кажа, доста ме разколебава :Х
Иначе, ако изпадне от е50,да ще взема от тях, че да не стане някоя беля с тия пластмаси
Иначе, ако изпадне от е50,да ще взема от тях, че да не стане някоя беля с тия пластмаси
Публикувано 07 март 2012 - 10:07
Колега и аз мисля да сложа капаци аутопро,но не мислих че са от пласмаса.Виж ако мислиш да ги боядисваш ето този сайт можеш да сложиш стикери аз там съм си харесал накраиник http://Www.Mercedes-AMG.hit.bg/ има готини неща
Публикувано 08 март 2012 - 13:56
Между другото да те предупредя ,че това са китайски ментета на доста високи цени все пак.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА