Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

"Побългаряване" от въздушни възглавници на пружини MB Vito

• Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 K.Blagoev

K.Blagoev

Прохождащ

• Нови потребители
  • 13 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Vito 112 CDi A/T /// Mercedes Sprinter 316 CDi

Публикувано 02 декември 2010 - 20:00

Здравейте! Имаме МБ Вито 112цди. От както го взехме (преди около 5 години) постоянно имаме проблеми с компресора на въздушните възглавници и нивомата като цяло. Разбрах,че може да се премахнат въздушните възглавници и да се сложат пружини на тяхното място.Интересува ме къде в София може да бъде извършена тази "процедура" и предните пружини с амортесьори могат ли да се сложат отзад, защото имаме 2 в излишък.
  • 0

#2 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 06 декември 2010 - 08:43

Здравейте! Имаме МБ Вито 112цди. От както го взехме (преди около 5 години) постоянно имаме проблеми с компресора на въздушните възглавници и нивомата като цяло. Разбрах,че може да се премахнат въздушните възглавници и да се сложат пружини на тяхното място.Интересува ме къде в София може да бъде извършена тази "процедура" и предните пружини с амортесьори могат ли да се сложат отзад, защото имаме 2 в излишък.

предните не стават отзад,аз продавам чисто нови задни пружини+подложките които се слагат съответно под тях и над тях-8 бройки са . цената за чисто нови 8 подложки+2 те пружини струва 400 лева,а частитве + монтажа-450 лева.
  • 0
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни