Колата е А170CDI 99г.90 коня ,ръчни скорости ,вдига 220 на магистралата.
Ксенон
Започната от Reign man, 11 мар 2010 - 16:27:17
11 мнения по тази тема
Публикувано 11 март 2010 - 16:27
Здравейте колеги,навил съм се да сложа ксенон на колицата и понеже в раздела за А класа няма такива теми ,четох на колегите с Ц класите че имали проблем след слагането - светят им датчици по таблото и подобни заради това че са сложили ксенони с 35 w мощност.Та мисълта ми е че явно трябва да се направи от човек или сервиз които са наясно.Ясно е че има много ментета на пазара,но пък немога да си позволя оригинален от Балкан стар,варианта е среден клас изпитана марка ако има такава.Някой слагал ли си е на А класата ксенон,къде го е слагал,въобще отзиви и препоръки за марка ксенон,сервиз и други.Помагайте че с тия жълти фарове е кофти видимостта.
(смешка)
Публикувано 11 март 2010 - 16:50
.Ясно е че има много ментета на пазара,но пък немога да си позволя оригинален от Балкан стар....
Само по това ще ти отговоря колега , че за него знам
Ксенона в Балкан Стар.. както и на други представители е.... Луксима...
Така че... взимаш си ксенон от там.. и си с оригинален
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 11 март 2010 - 21:08
Защо не идеш при някои ксенонаджии само да ти вържат един комплект, без да го монтират, за да видиш дали ще светне.
При мен нищо не светна и съответно си заплатих 130 лв. за монтаж.
При мен нищо не светна и съответно си заплатих 130 лв. за монтаж.
Публикувано 28 май 2010 - 20:53
Защо ти е ксенон? Фаровете на А-класата са доста добри, а халогените дори са прекалено силни!
Публикувано 31 май 2010 - 19:36
Аз съм с ксенонки...много им се кефя, обаче не знам от къде са и кой ми ги сложи..беше преди доста време, май в една гумаджийница срещу семинарията ми ги слагаха..
Публикувано 01 юни 2010 - 08:53
И аз съм с ксенон Luxima от 2-3 години - сложиха го, не светна чек за лампата. Имах случай изгоря лампа на ксенона - светна си индикацията. Работи си перфектно и почти не ползвам дълги, а в същото време никой не ми присветва, че го заслепявам. Аз съм ЗА да си сложи човек ксенон, ама да му го монтират и регулират качествено.
Публикувано 01 юни 2010 - 08:55
Радвай се, че още работят тогава..... май в една гумаджийница срещу семинарията ми ги слагаха..
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 01 юни 2010 - 19:01
А-класата няма индикатор за изгоряла крушка, така че няма какво да му светне на колегата ако сложи ксенон.И аз съм с ксенон Luxima от 2-3 години - сложиха го, не светна чек за лампата. Имах случай изгоря лампа на ксенона - светна си индикацията. Работи си перфектно и почти не ползвам дълги, а в същото време никой не ми присветва, че го заслепявам. Аз съм ЗА да си сложи човек ксенон, ама да му го монтират и регулират качествено.
Публикувано 01 юни 2010 - 22:25
Абе не е точно така, защото един от собствениците на тази гумаджийница е много близък приятел на мъжа ми и добре ме/ни обслужват там.Радвай се, че още работят тогава
Публикувано 07 юни 2010 - 11:21
ОФФ: Нямам наблюдение над работата на хората и вложения "матрял".
Но нали знаеш какво казват - опази ме Боже от приятелите, от враговете, сам ще се пазя
. Понякога даваме доверие на кредит на приятели и познати, а те не винаги го оправдaват.
Но нали знаеш какво казват - опази ме Боже от приятелите, от враговете, сам ще се пазя
Публикувано 21 август 2010 - 12:49
Колега защо точно ксенон ?
какво ще кажеш за едни хубави скъпи крушки ?
=======
Оффтопик :
Въпросната гумаджийница има и сервиз където "ходят" доста скъпи коли
Имат даже и 2 състезателни Астри направени от до от тях самите
Тъй , че няма какво да се радва колежката .. отишла е на правилното място
какво ще кажеш за едни хубави скъпи крушки ?
=======
Оффтопик :
Абе не е точно така, защото един от собствениците на тази гумаджийница е много близък приятел на мъжа ми и добре ме/ни обслужват там.
Въпросната гумаджийница има и сервиз където "ходят" доста скъпи коли
Имат даже и 2 състезателни Астри направени от до от тях самите
Тъй , че няма какво да се радва колежката .. отишла е на правилното място
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 17 май 2012 - 11:16
http://aukro.bg/h1-k...ml<br /><br />Ето един комплект, кабелите малко ас къси , майстора сложи баластрата под фара,
а преди катастрофата имах други които кабелите бяха малко по дълги с (около 30 см) баластрата бях сложил пред фара от долу, в ъглите на бронята.
сега единия фар е с новия комплект а другия със стария комплект остана. а стария ми коплект свети по добре :/
но мисля че проблема не е от крушката а от самия фар, че я купих от автоморга и малко е пожълтяла
а преди катастрофата имах други които кабелите бяха малко по дълги с (около 30 см) баластрата бях сложил пред фара от долу, в ъглите на бронята.
сега единия фар е с новия комплект а другия със стария комплект остана. а стария ми коплект свети по добре :/
но мисля че проблема не е от крушката а от самия фар, че я купих от автоморга и малко е пожълтяла
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА