Оптимален вариант за диагностика на мерцедесКой софтуер ще препоръчате
Започната от gosap, 15 дек 2009 - 21:52:37
9 мнения по тази тема
Публикувано 15 декември 2009 - 21:52
Искам да си купия кабели за диагностика на мерцедес. Интересува ме кой е най-добрия вариант тъй като из форума четох че carsoft нещо се дъни, явно има проблеми с някои модели и останах с впечатление че работи когато си иска. Така ли е? Някой има ли по задълбочени наблюдения? Какъв кабел и софтуер ще ми препоръчате да си купя? Благодаря.
Публикувано 15 декември 2009 - 22:41
Ами купи си хубава жица. И аз съм чувал, че жиците на карсофт се дънят. Най-хубави са германските жици на стардиагнозис, ама те не се продават, а ти трябва лиценз и се плаща месечна такса за поддръжка. Иначе има и китайски ментета на стардиагнозис, които вършат работа, а и не са скъпи. Лошото е, че с китайските ментета не върви курс на обучение, ама и това се превъзмогва.Искам да си купия кабели за диагностика на мерцедес. Интересува ме кой е най-добрия вариант тъй като из форума четох че carsoft нещо се дъни, явно има проблеми с някои модели и останах с впечатление че работи когато си иска. Така ли е? Някой има ли по задълбочени наблюдения? Какъв кабел и софтуер ще ми препоръчате да си купя? Благодаря.
Кат купиш жиците, свирни да мина да ги тестваме и на моята кола.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 26 февруари 2011 - 19:46
Здравейте,
аз също имам намерение да си взимам стар диагностика. Ако може да споделите относно китайските какви пари са горе-доло и от къде може да се поръчат?
На мен ми трябва предимно за лична употреба и за лично самообучение... Тоест моето цлк ще става опитна мишка.
аз също имам намерение да си взимам стар диагностика. Ако може да споделите относно китайските какви пари са горе-доло и от къде може да се поръчат?
На мен ми трябва предимно за лична употреба и за лично самообучение... Тоест моето цлк ще става опитна мишка.
Публикувано 26 февруари 2011 - 19:47
1000лв. от alibaba.com с много преговори с нинджите и 1 месец стискане на палци и молитви да не са те наиграли... това за Winstar.
Публикувано 26 февруари 2011 - 22:17
Като имаш намерение да купуваш нещо, що не пусна един гугъл?Здравейте,
Аз продавам китайско менте, работещо и отключено до нива непознати в БС, ще ти го дам под пазарната цена: 4500 лева.
Само да не почнеш да ми обясняваш къде колко струва, щото темата ти ще стане интересна за модераторите...
Публикувано 27 февруари 2011 - 12:57
що? у пловдив е 1500лв на твой комп отключен и работещ за всички. кво повече искаш, нема се молиш, нема се мъчиш
Публикувано 27 февруари 2011 - 15:58
Не съм пуснал гугъл, защото си нямам идея какво точно ми трябва. Кабели, софтуер, хардуер.. На коя фирма да е, каква работа би могъл да ми свърши и т.н. Точно за това се допитах тук във форума. Ок и двамата предлагате, а бихте ли ми изложили с какво стоката на единия е по добра от тази на другия ? ( не го казвам за да се заяждам, а просто искам да се информирам)
Благодаря ви предварително!
Поздрави!
Поздрави!
Публикувано 28 февруари 2011 - 00:17
Според мен ти трябва диагностична система Schtooromer-InjectoPliactor 2800 KTX.Не съм пуснал гугъл, защото си нямам идея какво точно ми трябва. Кабели, софтуер, хардуер.. На коя фирма да е, каква работа би могъл да ми свърши и т.н. Точно за това се допитах тук във форума. Ок и двамата предлагате, а бихте ли ми изложили с какво стоката на единия е по добра от тази на другия ? ( не го казвам за да се заяждам, а просто искам да се информирам)
Поздрави!
Хем работа ще ти свърши за това(нищо, че не знаеш каква), хем кабелите, софтуреа и хардуера са на подходящата фирма, хем е точно това което ти трябва.
Тая система е съвсем нова, така че ако не намираш нищо из гугъла, не се учудвай.
Аз, разбира се, предлагам и абсолютно последния, секретен модел 2801, който не само диагностицира грешки по автомобила, ами и е в състояние да ти смени накладките(ако колата ти е производство между 1912 и 1938), може да изхвърля боклука и да готви мусака с мушмули, ако фурната ти е с USB 2.0 и LCD. Цената е много примамлива. Кажи за кой модел ти трябва?
Този пост е редактиран от Илия Горанов: 28 февруари 2011 - 15:58
Почваш да чоплиш семки във форума и ставаш "интересен за модераторите!"
Публикувано 14 октомври 2012 - 13:13
За w202 имаш ли.
Публикувано 14 октомври 2012 - 13:23
За w202 имаш ли.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА