Това за филмите от компютъра не го схващам? Да не би случайно iStone да не може да плейва филми та се налага да си влизаш на домашния комп през нета? Щото на HTC-то си свалям филма през торент клиента и си го гледам, ама това е щото нямам домашен компютър може би... Иначе с HTC се логвам на всеки виндовс през римут десктопа, че даже и VPN клиент си има.В нашето семейство само аз още не съм се "предала" да си взема айфон...имам преки наблюдения върху функционалността му...има безброй, пак казвам БЕЗБРОЙ полезни програми и приложения за тази машинка....примерно..има една програмка, с която като си някъде и чуеш хубава песен, но не знаеш коя е, програмката ти записва част от нея и ако ( или когато) има интернет връзка ти изписва песента и изпълнителя....всякакви други младежки гаджети има...мери кръвно, пулс..и кво ли още не.....
Другото готино е, че чрез телефона си влизаш в компютъра..дори да си на 450 км, когато той е включен и му е инсталирана съответната програма, та влизаш си и си пускаш филм...така се "кротвали" детето за известно време като й пуснем някоя анимация...
И още и още...
Миналата година за рожденния ден на половинката му подарих и лаптоп епъл.....няма такава красота на образите....![]()
Та, 3 гласа от мен в полза на айфона, и все пак аз си карам с моите две нокии..луната и сирокото...не ми е дошло времето за айфон..
за почитателите на iPHONE
Започната от KPAHK, 07 дек 2009 - 17:09:35
24 мнения по тази тема
Публикувано 15 януари 2010 - 07:46
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 15 януари 2010 - 13:44
Не съм казала, че единствено айфона предоставя тази възможност...дори нямам идея за другите модели телефони, на които това става..за ейчтисито-да, знам...Това за филмите от компютъра не го схващам? Да не би случайно iStone да не може да плейва филми та се налага да си влизаш на домашния комп през нета? Щото на HTC-то си свалям филма през торент клиента и си го гледам, ама това е щото нямам домашен компютър може би... Иначе с HTC се логвам на всеки виндовс през римут десктопа, че даже и VPN клиент си има.
Споменах го просто като едно от нещата, които са ми направили приятно впечатление ....
А в айфона дооооста неща ме впечатляват, а вярвай, аз трудно се впечатлявам...
Публикувано 15 януари 2010 - 15:25
Е щом трудно се впечатляваш, то значи аз никак не мога да се впечатля, щото имам и iStone... ама HTC по ме кефи.Не съм казала, че единствено айфона предоставя тази възможност...дори нямам идея за другите модели телефони, на които това става..за ейчтисито-да, знам...
Споменах го просто като едно от нещата, които са ми направили приятно впечатление ....
А в айфона дооооста неща ме впечатляват, а вярвай, аз трудно се впечатлявам...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 15 януари 2010 - 22:19
Ок, никой не съм тръгнала да убеждавам да си купи айфоун...Е щом трудно се впечатляваш, то значи аз никак не мога да се впечатля, щото имам и iStone... ама HTC по ме кефи.
Публикувано 04 февруари 2010 - 17:36
айде и една закачка за новото творение iPAD
Публикувано 07 февруари 2010 - 22:22
Такива пръчки не ми допадат , предпочитам скъп стилен телефон без никакви функции. За другото си имам комп , апарат и тн .....
Публикувано 08 февруари 2010 - 11:14
iPhone Parody
Публикувано 12 март 2010 - 15:18
а ето го и Руският И-ФОН
Публикувано 14 март 2010 - 23:06
2 са преидмствата на iPhone, styling-а и apps-овете от iStore-а ...
Някои спомена за Video Calls. Нема такова животно при телофона на ябълката, просото няма 2ра камера, а ако предлагате да се използва тази отзад е тогава е не е video call а просто видео картичка...
Някои спомена за Video Calls. Нема такова животно при телофона на ябълката, просото няма 2ра камера, а ако предлагате да се използва тази отзад е тогава е не е video call а просто видео картичка...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА