Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Скърцания от вътрешната страна на врататаCLS350 - 2005

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 mrluigi

mrluigi

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Posts:

Posted 04 November 2009 - 22:24

Здравейте, колеги.
От 2-3 седмици ме мъчи ужасно дразнещ проблем - пластмасите във вътрешната страна на вратите, намиращи се между вратата и таблото на пасажерската и шофьорската седалки, започнаха да ми скърцат супер дразнещо. Попитах в Балкан стар дали могат да ми сменат пластмасите или да ги уплътнят, тъй като очевадо от многото дупки и павета по столичните улици уплътненията им са се прецакали, но оттам ми казаха, че не можели, ТРЯБВАЛО ДА СМЕНЯ ВРАТИТЕ, което ми се вижда абсурдно. Като натисна вратата леко навън, скърцането престава, но няма как да си държа крака постоянно по този начин. Прикачам снимка, за да ви стане по ясно за къде точно говоря - на е-класа (211) е същата пластмасата. Казаха ми, че в Тояга можели да ги оправят, но все не ми стига времето да стигна до там.

Ако някой може да помогне с някой "ганьовски чалъм" ще съм благодарен!

Поздрави,
RJ

Attached Files

• 0
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.

#2 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 05 November 2009 - 07:54

Здравейте, колеги.
От 2-3 седмици ме мъчи ужасно дразнещ проблем - пластмасите във вътрешната страна на вратите, намиращи се между вратата и таблото на пасажерската и шофьорската седалки, започнаха да ми скърцат супер дразнещо. Попитах в Балкан стар дали могат да ми сменат пластмасите или да ги уплътнят, тъй като очевадо от многото дупки и павета по столичните улици уплътненията им са се прецакали, но оттам ми казаха, че не можели, ТРЯБВАЛО ДА СМЕНЯ ВРАТИТЕ, което ми се вижда абсурдно. Като натисна вратата леко навън, скърцането престава, но няма как да си държа крака постоянно по този начин. Прикачам снимка, за да ви стане по ясно за къде точно говоря - на е-класа (211) е същата пластмасата. Казаха ми, че в Тояга можели да ги оправят, но все не ми стига времето да стигна до там.

Ако някой може да помогне с някой "ганьовски чалъм" ще съм благодарен!

Поздрави,
RJ

Колега,
Аз в ЦЛС не съм се качвал. Ще може ли да щракнеш и при отворена врата, вратата и таблото, да не би да има едни въздуховоди там с едни гумени о-пръстени?
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#3 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Posts:
  • Град:Варна

Posted 11 November 2009 - 11:11

Ако на снимката е конкретно неговият автомобил, значи има защото е с Термотроник (4 зонов климатроник), който има духалки за задните седалки на колонките.
  • 0
W211-Avantgarde

#4 mari0

mari0

Напреднал

• Потребители на форума
  • 487 Posts:
  • Град:Перник

Posted 14 November 2009 - 19:00

на ес-класата е подобен салона нали при вратите и таблото
  • 0
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg

#5 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 14 November 2009 - 20:25

Така и подозирах за гумените о-пръстени.
Според мен ако се понамажат с някаква някаква смазка, ама не машинна, че може да вкарва кофти миризми, примерно крем за ръце някакъв, възелин(без глупости), скърцанията ще намалеят. Препоръчително е да не се прекалява, за да няма изцапани костюми.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#6 mrluigi

mrluigi

Чирак

• Потребители на форума
  • 165 Posts:

Posted 17 November 2009 - 14:31

Здравейте, колеги!
Съжалявам за късния отговор, но просто нямах възможност да ви пиша.

Няма пръстени като на ЕС-Класата и Е-класата, Термотроника е направен като при новите модели на мерцедес - през средната конзола, а през вратите. Ще снимам довечера и ще ви покажа.

Междудругото забелязах, че като гумите ми са напомпани на 2,5 скърца ужасно много, на 2,2 - също, а на 2,0 - почти изчезва скърцането...........
  • 0
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users