Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Некадърщина

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 03 април 2009 - 09:54

http://formula1.spor...ews.php?id=5953

ФИА показва поредната си некадърщина и не възможност да прилага собствените си правила.

Ясно е като бял ден как се мъчат да разчистят пътя на червените камиони за нова поредна подарена титла, хавал да им е!!!!!!

Има обаче едно голяно НО Рос Браун, докато червените каруци наваксат той може вече да си е уредил въпроса с титлата, но времето ще покаже.
  • 0

#2 калоян

калоян

Чирак

• Потребители на форума
  • 203 Мнения:
  • Град:Севлиево
  • Автомобил:
    W211 2,7CDI-2001-черен металик.W201-хобито- 2.0 бензин 1992-черен металик

Публикувано 03 април 2009 - 16:04

Аз съм фен на ферари,но не виждам с тези двама пилоти(единия е смешника,който се върти като пумпал при най малкия дъжд ,а пък другия едвали ще му стигнат тези 8 двигателя за целия сезон-като всеки път могат да направят -ПУФ)-за каква шампионска титла мечтаят не знам-не я заслужават от ферари.Явно италианската мафия и там се намесва,че да ги направят шампиони.Дано стане интересен сезон-но не ми се вярва .Ако завали в Малайзия ще има изпълнения-поне няма да е скучно.
  • 0

#3 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 04 април 2009 - 22:35

Яд ги е за миналата година момчетата от FIA(T)-Ferrari... На края от толкова напъни да си пробутат отборчето ще се оакат сериозно!
  • 0

#4 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2837 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 05 април 2009 - 10:30

Вече се разбра,че всички отбори разработват двойни дифузиори за техните коли като на Браун,Уилямс и Тойота....
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни