Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Доминираме...

• Please log in to reply
10 мнения по тази тема

#1 Absurde

Absurde

Чирак

• Потребители на форума
  • 117 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes E320 CDI 2007

Публикувано 29 март 2009 - 14:43

Ха да поговорим малко за днешното състезания F1... :flagMB new:

Временно класиране при конструкторите

1. БраунGP - Мерцедес 18т
2. Макларън - Мерцедес 6т
3. Тойота 5т

(Ferrari точки нямат :P )

Класиране при пилотите

1 Дженсън Бътън БраунGP - Мерцедес 10т
2 Рубенс Барикело БраунGP - Мерцедес 8т
3 Люис Хамилтън Макларън - Мерцедес 6т

Класиране кръг Австралия:

1 Дженсън Бътън (БраунGP - Мерцедес) (58-обиколки) Време -1.34.15.784 часа /Стартова позиция 1 / точки 10
2 Рубенс Барикело (БраунGP - Мерцедес) (58-обиколки)/ време +0.8 сек/Стартова позиция 2/ точки 8
3 Люис Хамилтън (Макларън - Мерцедес) (58-обиколки) /време+2.9 сек/Стартова позиция 18/ точки 6

Цялата статия.

Новите правила (поне според мен) ще изиграят лоша шега на Кими, сега с правилото за 8те двигателя за целия сезон ще му е доста тежко, особенно тои както обича да ги сцепва.... :D А извода ми е ясен Мерцедес дали с Макларън или Браун, ДОМИНИРА!!! :hooray:

Mclaren Mercedes MP4-24
Публикувано изображение

Ето и едно итересно клипче за промените във новите булиди според новите правила:

Прикачени файлове

• 0

#2 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2837 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 29 март 2009 - 15:44

Kолега Ярно Трули е трети!А иначе тоя Рон Денис е велик,преди месец не се знаеше дали изобщо ще има такъв отбор,а днес взе първите две места!
Яко им се кефя,иначе Кими ми е фаворита.
Още веднъж поздравления за Браун!
  • 0

#3 Verdano

Verdano

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    Е36

Публикувано 29 март 2009 - 16:06

Трети друг път....наказан е с 25 секунди, Хамилтън е трети.
Май бъркаш и Рон Денис с Рос Браун ;)
Личи си, само човек като ти види фарорита, че не си в час... ;)
Добро начало на сезона. Всички се пънаха а накрая нищо. Хамилтън ги прецака кротко и спокойно. Щом керванът стъпи в Европа се надявам нещата да си дойдат на мястото. Колата определено има потенциал колкото да им е неприятно на всички жабари, БМХ-ове и други марки-подобия на автомобили..... ;)
Честита победа на всички почитатели на марката! :)
  • 0

#4 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2837 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 29 март 2009 - 17:18

Да сега видях,че съм сбъркал излязох като свърши състезанието!Та колега по спокойно го давай!
Кой в час или в междучасие не е твоя работа,не сме тук да се заяждаме един с друг!
  • 0

#5 Absurde

Absurde

Чирак

• Потребители на форума
  • 117 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes E320 CDI 2007

Публикувано 29 март 2009 - 17:38

Да наказаха го трули с 25 сек защото изпревари Хамилтон повреме на обиколката с колата за сигурност, когата е забранено.... Доста интересно състезание се получи, само че неразбрах защо отпадна Маса, ясно е че е поради техническа причнина но каква?

Другото което си мислих че сега Ферари са затруднени защото тяхната стара стратегия на много бързи коли и изпревари в началото и после бягаи не работи защото тук правилата са така направени че колите са доста еднакви и само пилотите предрешават кои ще е отпред .... Дано сезона докрая бъде интересен!
  • 0

#6 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2837 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 29 март 2009 - 17:42

А определено ще бъде интересен с тея нови правила и системи,докато свикнат ще има яко шоу,но нали това е целта.
  • 0

#7 Verdano

Verdano

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Мнения:
  • Автомобил:
    Е36

Публикувано 29 март 2009 - 19:35

Лично мое мнение е, че битката отново ще е между Макларън и Ферари и двата отбора имат нужда от довършителни работи, това си личи. Причината е ясна - изтощителната и продължила до последно битка за първото място през миналият сезон. Твърде рано е за сметки. Миналата година и двата болида на Ферари отпаднаха в Австралия, но после? Не съм съгласен че правилата оказват някакво фрапиращо влияние и, че пилотите определят кой да е отпред. Хамилтън ги прескачаше както си иска, какъв ли щеше да е развоят ако не беше повредата на скоростната кутия в квалификацията ( и 3 или 4-та позиция на старта)???? Бътън тръгна първи и първи свърши както правят и Макларън и Ферари в последните две три години при чисти състезания (с малки изключения) . Нали неписаната идея на Мозли и Бърни беше да има повече изпреварвания отпред за първите две - три места и винаги да печели Ферари по възможност -> Справка - Глупостта с медалите - Имаш повече точки но пак си втори, защото ни е кофти, че така се получи с Маса :) . Учуден съм и как при толкова много наказания в едно състезание се отвъртахме сухи, много послушен е станал Хамилтън за една зима ........... :)
Ако Хамилтън не беше 18-ти и двете ферарита не бяха дефектирали изпреварванията и събитията си бяха резонни - Рено изпреварва Тойота, Кубица и Накаджима, доказват че най добре могат да катострофират, Нелсиньо Пикет отново излита от трасето без да е виновен я гумите го подвели, я спирачки или неравности по пистата, Форс Индия се състезават със самите себе си...с една дума - идилия :). Лично аз очаквам при преместване в Европа да се разкрият истинските карти. Всички са в голяма еуфория БМВ, Браун, Рено, Редбул и т.н... но си правят сметки без кръчмар според мен. Много са силни когато Макларън и Ферари са зле. Така беше и миналият сезон когато Хамилтън блъсна Райконен в бокса, Кубица или Хайдфелд спечели състезанието (не помня кой точно - мързи ме и да проверя) и вече се виждаше шампион. ДА ама ТВЪРДО НЕ!..........
Макларън и Ферари си мълчат и всички, начело с ЖАБОКА КЪРМИТ (Момчил Манчев) си мислят, че ги е сполетяла съдбата на Тойота, Хонда, БМВ - средно по 7-8 години в Формула 1 и все грешна посока на развитие на автомобила.....
Ще поживеем, ще видим, но ми се струва, че са в много голяма грешка... ;)
  • 0

#8 Ivan W210

Ivan W210

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2837 Мнения:
  • Автомобил:
    E320 4MATIC
    E 250 TD
    150hp,1999
    ОГИН БЕШЕ!!!

Публикувано 29 март 2009 - 23:59

За сметките без кръчмар си напълно прав,но нали това е журналистката сензация!И тия кучета хляб трябва да ядът,те само тва чакат,а после като си дойдат нещата по местата си ще почнат ми тва беше драги зрители с малките отбори е така надценили са се,умора и т.н.!Добре че скочиха отборите та да не приемат тая глупост за медалите,но въпреки че съм върл фен на Кими страшно се радвам за Браун,нека да има конкуренция много по-интересно е.Вижте с напълно еднакви двигатели,трансмисии и окачване с Мерцедес каква голяма разлика в представянето имаха заради аеродинамиката,и нападките с-у тях,Тойота,третите не ги помня за дифузиорите имаше огромна разлика м-у трите отбора,значи не е само това просто колата на Браун е много добра!Изобщо предстои много интересен сезон.
  • 0

#9 merdjamin

merdjamin

Чирак

• Потребители на форума
  • 112 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    w210 e200 1998 w211 220cdi 2004

Публикувано 30 март 2009 - 07:29

Маса проблем с главина.Райко с диференциал и гуми . ФОРС ИНДИЯ и БРАУН с мотори на мерцедес но аз симпатизирам МАКЛАРЬН.
  • 0

#10 Verdano

Verdano

Чирак

• Потребители на форума
  • 65 Мнения:
  • Автомобил:
    Е36

Публикувано 02 април 2009 - 19:38

Оказах се прав, наказаха ни! Освен с ФИАрари тази готини трябва да се борим и с японските мижитурки като Браун, Тойота и други некадърни късопишкувци. Да го духат всички! От сърце им пожелавам ТЪПКАНО ДА ИМ СЕ ВРЪЩА!!!
Гран при на Австралия: ФИА дисквалифицира Хамилтън
  • 0

#11 Bustter

Bustter

Напреднал

• Потребители на форума
  • 615 Мнения:
  • Град:Не се знае, знае ли се...
  • Интереси:Финикийски знаци.

Публикувано 04 април 2009 - 22:32

Оказах се прав, наказаха ни! Освен с ФИАрари тази готини трябва да се борим и с японските мижитурки като Браун, Тойота и други некадърни късопишкувци. Да го духат всички! От сърце им пожелавам ТЪПКАНО ДА ИМ СЕ ВРЪЩА!!!
Гран при на Австралия: ФИА дисквалифицира Хамилтън

Мда записа беше изключително хубав пусни го, чаи да питаме Чарли нямаме отговор дали имаш право да си върнеш позицията... абе селяния... F(errarI)IA пак решиха че жабарите ще им е трудно с 6те точки на пилота и конструкторите от MClaren... Много ги е яд за миналата година ма много ги е яд :censored: :D Тази година още по-лошо ще им е положението на фиатчетата... :0_yahoo:
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни