CAR MULTIMEDIAКолата е GL
Публикувано 28 септември 2008 - 01:10
Имам голяма DVD Навигация за която ми бе обяснено че чете DVD Филми ама явно нестава други колеги от форума (на една среща в сф) ми казаха че трябва допълнително устроиство което седи под задната седалка, така ли е или грешиме, и ако трябва допълнително да се закупи какво трябжа да се търси и може ли да се върже безболезнено към монитора в централната конзола на колата!
Познати от Балкана ми казаха че тяхен клиент си е поръчал чистонова S класа с всички екстри само без MULTIMEDIA и си е закарал в софийска фирма и са му слойили на половин цена абсолутно същата и ми казаха че камери за заден вход монтирали но също трябжало някакво разде3лително утреоистжо да се закупи което ще разделя сигнала от DVD-то и камерата и радиото, някои които е в течение ще ми ги разясни ли?
Всичко от Балкана ли трябва да се закупи или може да се мине с по малки разходи ?
Пироче Благодаря ви предватително !!!
Публикувано 28 септември 2008 - 09:41
Дал си толкова пари за него, дай още малко и си сложи оригинални компоненти и се кефи на макс после
Да не забравяме че си още в гаранция и при бъдещ проблем в Аудиото, ако има външна намеса, гаранцията няма да ти е признаят.
Публикувано 29 септември 2008 - 21:34
Публикувано 29 септември 2008 - 21:48
Публикувано 30 септември 2008 - 22:54
Публикувано 01 октомври 2008 - 22:56
За другата система с монитори на предните седалки, както и между тях, работата е дълга и широка, но не невъзможна. Ако се возиш отзад бих те разбрал за какво ти е, но при положение че ти си караш джипа невиждам за какво да даваш грешни пари.
Публикувано 08 октомври 2008 - 18:58
Да не става въпрос за местото на CD-то за навигацията ?
Публикувано 27 октомври 2008 - 01:31
Както и да е, сега на този GL, нямам фабрично вградена и не съжалявам, защото фабричната не признаваше никакви копирани дискове, търси си кода и това е , само оригинални иска. Та ако не го продам този, ще си инсталирам китайски DVD плеър под седалката, дето чете каквото му пуснеш за $25 и един по-глям монитор, между предните седалки (около $100 и по-малко са) и това е. За оригиналната DVD система тука платих $2600 и то тя беше вградена в новата кола, а ако я поръчвах отделно, да ми я слагат в дилъра, щеше да отиде на $4000.
Така че не си струва според мен. Мога да ти пусна линкове на фирми, които продават и инсталират такива, но те са в Щатите, не съм проверявал за нещо в Европа.
Питай LYNX и bgri!
Публикувано 31 октомври 2008 - 00:09
А за DVD-то я даи малко повече информация за тези китаиски чудеса и дали звуковия сиглам може да се прекара орез централните говорители през (има една букса) АUX
я кажи каде се продават тези чудеса и какво точно трябва да се търси
Публикувано 31 октомври 2008 - 21:47
Публикувано 01 ноември 2008 - 17:54
Публикувано 01 декември 2010 - 19:16
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни