Към съдържанието

  •  

Плащане от ATM/банкомат на БОРИКА с услуга B-pay


За да извършите плащане към Мерцедес-Бенц Клуб България от банкомат на БОРИКА, поддържащ услугата B-pay, е необходимо следното:

  1. Да знаете БУЛСТАТ номера на Мерцедес-Бенц Клуб България;
  2. Да имате дебитна или кредитна карта;
  3. Да намерите банкомат, който поддържа системата B-pay.

Намерете банкомат, който поддържа системата B-pay. Такива банкомати има само на територията на Република България. Банкомат можете да откриете лесно чрез АТМ локатора на сайта на epay.bg. Имайте предвид, че не всички банкомати поддържат карти с чип.

Поставете вашата дебитна или кредитна карта в банкомата. От екранното мeню изберете B-pay.

В полето "Код на търговеца" въведете 15005 и изберете "Въведи".

Въведете 10 цифрен БУЛСТАТ на получателя на плащането. БУЛСТАТ номерът на Мерцедес-Бенц Клуб България е 175103200. Изберете "Въведи".

Въведете сумата, която желаете да платите. Например за членски внос 2020 г. - 60.00 лв.

Потвърдете транзакцията, като въведете ПИН кода за вашата дебитна или кредитна карта.

Моля пазете вашата касова бележка издадена от банкомата!

Тъй като при плащане от банкомат не получаваме информация от кого е било извършено плащането, налага се да изпратете снимка или сканирано копие на касовата бележка от банкомата на e-mail адрес [email protected] заедно с вашето име, фамилия и псевдоним във форума, както и описание за какво е извършен преводът. Извиняваме се неудобството, но въпреки това предлагаме възможността за плащане от банкомат, тъй като е един от най-достъпните методи.

Имайте предвид, че може да Ви бъде удържана такса за извършеното плащане според тарифата на вашата обслужваща банка и/или тарифата на банката, която обслужва съответния банкомат.