Към съдържанието

  •  

BG - 681

Регистрация: 20 дек 2010
Офлайн Последно: 28 фев 2019 - 16:20:18
-----

Моите мнения

В тема:Потъна ми педала на съединителя

05 февруари 2019 - 23:28

Така, има развитие по темата. Помпите са ок. Проблема е друг - липса на спирачна течност. При настъпването на проблема спирачната течност в казанчето беше над маркировката за минимално количество, само че маркуча, който дърпа спирачна течност за съединителя е в горния край на казанчето, което ще рече, че нивото трябва да е близо до маркировката за максимум. Немеца го е направил така, че при теч/липса или какъвто и да е проблем с количеството спирачна течност в системата, първо да загубиш съединител, а чак после спирачки :) "SMART" предупреждение :) Нивото на течността при мен намалява заради проблем в единия от маркучите отиващи към помпата при съединителя. Утре ще снимам маркуча и може би ще го кача.

 

Така, че ако някой има подобен проблем, първото което да провери нека бъде течността. Ако при количество близо до максимума ви потъва педала, то чак тогава търсете проблема в помпите. :) 


В тема:Потъна ми педала на съединителя

02 февруари 2019 - 17:59

Утре, ако е свободен канала в квартала и намеря кой да помогне ще я добутам до там и ще огледам отдолу кво се случва. Почва да ме съмнява тоя къде сменява маслото да не е закачил случайно нещо отдолу, защото проблема стана 30км. след като я взех от сервиза.