ТаблоСваляне W140 S300 TD
Started by Ta4kata, 19 Jan 2008 - 22:58:21
28 replies to this topic
Posted 19 January 2008 - 22:58
Колеги вчера ми изгоря една крушка на арматурното табло много е кофти защото е баш на уреда за горивото, та ме интересува как да си е сме на по най-лесния начин! Трябва ли да се свяля таблото или мога да достигна до него през долната кора или от от говорителя на таблото ? и ако не как се свяле
Posted 20 January 2008 - 13:04
Тачка, и аз имам същия проблем. Ще трябва май да се ходи до Балкан Стар, понеже имало опасност да се спука таблото при сваляне. Едно приятелче отишъл в БС, вкарали му колата, след 10 мин. му я върнали със сменена крушка. Масрафът - 35 лв. Ама аз ако отида - ще искам смяна на всички крушки... /Крушката - 3 лв./
CLS 350 4M Shooting Brake
Posted 20 January 2008 - 13:24
Тачка, и аз имам същия проблем. Ще трябва май да се ходи до Балкан Стар, понеже имало опасност да се спука таблото при сваляне. Едно приятелче отишъл в БС, вкарали му колата, след 10 мин. му я върнали със сменена крушка. Масрафът - 35 лв. Ама аз ако отида - ще искам смяна на всички крушки... /Крушката - 3 лв./
Няма смисъл да чакаш за такава манипулация след като можеш сам да го направиш и не е толкова сложно
Явно имаш проблем и затова неможеш да отвориш линка, сега ще ти изкарам снимките за да видиш каква е цялата работа
Posted 20 January 2008 - 13:52
Гросе, запиши ми час при теб и пристигам!!! САМ НЯМА ДА ПИПНА НИЩО ПОВЕЧЕ ПО ТАЗ КОЛА!!! ... Само по Фиестичката ще бачкам...
Posted 20 January 2008 - 13:58
Гросе, запиши ми час при теб и пристигам!!! САМ НЯМА ДА ПИПНА НИЩО ПОВЕЧЕ ПО ТАЗ КОЛА!!! ... Само по Фиестичката ще бачкам...
Абе за спорта колко му е да се хванема и да ги сменим, баси все пак ора са е сделали
Posted 20 January 2008 - 14:06
Казвай дата и час!
Posted 20 January 2008 - 14:11
Казвай дата и час!
Ако искаш да го направим в Четвъртък и оттам да бегаме за срещата?
Posted 20 January 2008 - 14:13
Posted 20 January 2008 - 15:20
на мен ми е изгоряло осветлението на дисплея на климатроника от мойта страна и вечер много ме дразни, в балкан стар, дали ще ми го сменят също толкова лесно?
Posted 20 January 2008 - 16:36
на мен ми е изгоряло осветлението на дисплея на климатроника от мойта страна и вечер много ме дразни, в балкан стар, дали ще ми го сменят също толкова лесно?
Довечера, ще ти кажа как да си е смениш сам, няма да ходиш за глупости до Балкан Стар
Posted 20 January 2008 - 17:29
Пичове,
Мойто крушле на нафтичката също не бачка и ми е нервно
Пробвах , как ли не ,ама като , че ли нещо държи това табло от долната страна, някъде около волана - все едно е хванато с болте
Кажете - има ли болтета , пластинки или някъкви щипки да го държат някъде
Поздрави
Пробвах , как ли не ,ама като , че ли нещо държи това табло от долната страна, някъде около волана - все едно е хванато с болте
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Posted 20 January 2008 - 17:38
Каквото и да правите по смяна на крушките не слагайте по силни че ще почнат да греят и разтапят - купете оригинални не са скъпи.
Posted 20 January 2008 - 18:22
Значи ако го бутна от задната страна ще излезе ли или както казва Vladek щипките няма да мога да ги преодолея ?
Таза седмица ще ходя до балканчето за смяна на огледалото и направо ще искам да си купя крушки и сигорно ще искам да ми ги сменат, ако иска някои крушли да дава заявка
Таза седмица ще ходя до балканчето за смяна на огледалото и направо ще искам да си купя крушки и сигорно ще искам да ми ги сменат, ако иска някои крушли да дава заявка
Posted 20 January 2008 - 18:37
Владек както виждам при този нама нито щитка нито болче.Пичове,
Поздрави
Now stick your hand into the opening, and get your fingers behind the cluster. Push with increasing force until the left side of the cluster starts coming out. Keep pushing it out as far as you can.
Значе,че или ти буташ нежно или
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage