ТаблоСваляне W140 S300 TD
Започната от Ta4kata, 19 яну 2008 - 22:58:21
28 мнения по тази тема
Публикувано 19 януари 2008 - 22:58
Колеги вчера ми изгоря една крушка на арматурното табло много е кофти защото е баш на уреда за горивото, та ме интересува как да си е сме на по най-лесния начин! Трябва ли да се свяля таблото или мога да достигна до него през долната кора или от от говорителя на таблото ? и ако не как се свяле
Публикувано 20 януари 2008 - 13:04
Тачка, и аз имам същия проблем. Ще трябва май да се ходи до Балкан Стар, понеже имало опасност да се спука таблото при сваляне. Едно приятелче отишъл в БС, вкарали му колата, след 10 мин. му я върнали със сменена крушка. Масрафът - 35 лв. Ама аз ако отида - ще искам смяна на всички крушки... /Крушката - 3 лв./
CLS 350 4M Shooting Brake
Публикувано 20 януари 2008 - 13:24
Тачка, и аз имам същия проблем. Ще трябва май да се ходи до Балкан Стар, понеже имало опасност да се спука таблото при сваляне. Едно приятелче отишъл в БС, вкарали му колата, след 10 мин. му я върнали със сменена крушка. Масрафът - 35 лв. Ама аз ако отида - ще искам смяна на всички крушки... /Крушката - 3 лв./
Няма смисъл да чакаш за такава манипулация след като можеш сам да го направиш и не е толкова сложно
Явно имаш проблем и затова неможеш да отвориш линка, сега ще ти изкарам снимките за да видиш каква е цялата работа
Публикувано 20 януари 2008 - 13:52
Гросе, запиши ми час при теб и пристигам!!! САМ НЯМА ДА ПИПНА НИЩО ПОВЕЧЕ ПО ТАЗ КОЛА!!! ... Само по Фиестичката ще бачкам...
Публикувано 20 януари 2008 - 13:58
Гросе, запиши ми час при теб и пристигам!!! САМ НЯМА ДА ПИПНА НИЩО ПОВЕЧЕ ПО ТАЗ КОЛА!!! ... Само по Фиестичката ще бачкам...
Абе за спорта колко му е да се хванема и да ги сменим, баси все пак ора са е сделали
Публикувано 20 януари 2008 - 14:06
Казвай дата и час!
Публикувано 20 януари 2008 - 14:11
Казвай дата и час!
Ако искаш да го направим в Четвъртък и оттам да бегаме за срещата?
Публикувано 20 януари 2008 - 14:13
Публикувано 20 януари 2008 - 15:20
на мен ми е изгоряло осветлението на дисплея на климатроника от мойта страна и вечер много ме дразни, в балкан стар, дали ще ми го сменят също толкова лесно?
Публикувано 20 януари 2008 - 16:36
на мен ми е изгоряло осветлението на дисплея на климатроника от мойта страна и вечер много ме дразни, в балкан стар, дали ще ми го сменят също толкова лесно?
Довечера, ще ти кажа как да си е смениш сам, няма да ходиш за глупости до Балкан Стар
Публикувано 20 януари 2008 - 17:29
Пичове,
Мойто крушле на нафтичката също не бачка и ми е нервно
Пробвах , как ли не ,ама като , че ли нещо държи това табло от долната страна, някъде около волана - все едно е хванато с болте
Кажете - има ли болтета , пластинки или някъкви щипки да го държат някъде
Поздрави
Пробвах , как ли не ,ама като , че ли нещо държи това табло от долната страна, някъде около волана - все едно е хванато с болте
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 20 януари 2008 - 17:38
Каквото и да правите по смяна на крушките не слагайте по силни че ще почнат да греят и разтапят - купете оригинални не са скъпи.
Публикувано 20 януари 2008 - 18:22
Значи ако го бутна от задната страна ще излезе ли или както казва Vladek щипките няма да мога да ги преодолея ?
Таза седмица ще ходя до балканчето за смяна на огледалото и направо ще искам да си купя крушки и сигорно ще искам да ми ги сменат, ако иска някои крушли да дава заявка
Таза седмица ще ходя до балканчето за смяна на огледалото и направо ще искам да си купя крушки и сигорно ще искам да ми ги сменат, ако иска някои крушли да дава заявка
Публикувано 20 януари 2008 - 18:37
Владек както виждам при този нама нито щитка нито болче.Пичове,
Поздрави
Now stick your hand into the opening, and get your fingers behind the cluster. Push with increasing force until the left side of the cluster starts coming out. Keep pushing it out as far as you can.
Значе,че или ти буташ нежно или
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни