И дали ще има за толкова стари модели каквито караме повечето?
От каде другаде мога да си купя пак оригинални части но да не е от Балкан-Стар? Мерси

Публикувано 11 май 2006 - 15:06
Публикувано 11 май 2006 - 15:23
Публикувано 11 май 2006 - 15:36
ИвайДжет са същите като Балкан Стар само където не плащаш ДДС тоОт ивайджет можеш да си купиш оригинални части, но ще трябва да чакаш около седмица за доставка. Обслужването им е много добро за разлика от това в скапания балкан стар.
Публикувано 11 май 2006 - 15:44
има неща, които си заслужава да ги търсиш оригинални (друг е въпросът доколко ще бъдат)Бих ли могъл да си купя примерно оригинална броня или фар от Балкан-Стар наясно съм че цената ще е доста вискока но все пак оригинална част.
От каде другаде мога да си купя пак оригинални части но да не е от Балкан-Стар? Мерси
Публикувано 11 май 2006 - 15:47
Оритиналния фар е на БОШ а тяхните артукули не са никак евтиниима неща, които си заслужава да ги търсиш оригинални (друг е въпросът доколко ще бъдат)Бих ли могъл да си купя примерно оригинална броня или фар от Балкан-Стар наясно съм че цената ще е доста вискока но все пак оригинална част.
ама точно фар? за 124ката като търсих:
в БС - 540 лв, в Д&Н - вносителя нa хела - 280 лв
Публикувано 11 май 2006 - 15:53
точно - и каското като не отчита, че си сложил нови фарове примерно, ако има щета ще ти снесат като за 15 годишен фар примерно.Оритиналния фар е на БОШ а тяхните артукули не са никак евтини
има неща, които си заслужава да ги търсиш оригинални (друг е въпросът доколко ще бъдат)Бих ли могъл да си купя примерно оригинална броня или фар от Балкан-Стар наясно съм че цената ще е доста вискока но все пак оригинална част.
ама точно фар? за 124ката като търсих:
в БС - 540 лв, в Д&Н - вносителя нa хела - 280 лв
Публикувано 11 май 2006 - 16:42
а бе май вече и там има ДДСИвайДжет са същите като Балкан Стар само където не плащаш ДДС тоОт ивайджет можеш да си купиш оригинални части, но ще трябва да чакаш около седмица за доставка. Обслужването им е много добро за разлика от това в скапания балкан стар.
![]()
Публикувано 11 май 2006 - 19:30
Публикувано 11 май 2006 - 19:42
Да няма проблеми да ти доставят и моята е 18 годишна но части имаСамо не разбрах ако искам за моя старец да си купя оригинални часати ще ми доставят ли без значение цената...? Имам предвид моя е на 18 години все пак дали имат такива части?
![]()
Мерси..
Публикувано 11 май 2006 - 20:18
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни