Лого на Мерцедес Клуб БългарияМнения, предлежения, обсъждане
Започната от KPAHK, 01 мар 2006 - 18:10:19
130 мнения по тази тема
Публикувано 29 август 2006 - 18:32
И на мен ми харесва вариант 2.Много е готино,емблемата между два лъва/две силни и безкомпромисни животни от дивата джунгла да носят на ръце/лапи/емблемата на германския гигант/сякаш пред нашата марка се прекланят всички,дори и лъвовете.
:FlagMB:
:FlagMB:
Публикувано 30 август 2006 - 10:03
Хм, не е лошо с лъвовете, но не бие ли малко на Пежо & Мерцедес = вечна дружба? )
Ако идеята е да се получи като герб обаче трябва да се оформи още - например да сложим отдолу една лилия (да показва връзката с Бурбоните и оттам с Кобургите), да го сложим на пурпурен фон и лъвчетата да са задължително с коронки на главите (това всъщност е абосолютно задължително, за да избягаме от асоциацията с Пежо) и може евентуално да има корона и върху емблемата, за да се подчертае величието и абсолютното превъзходство на марката.
Ако идеята е да се получи като герб обаче трябва да се оформи още - например да сложим отдолу една лилия (да показва връзката с Бурбоните и оттам с Кобургите), да го сложим на пурпурен фон и лъвчетата да са задължително с коронки на главите (това всъщност е абосолютно задължително, за да избягаме от асоциацията с Пежо) и може евентуално да има корона и върху емблемата, за да се подчертае величието и абсолютното превъзходство на марката.
Публикувано 30 август 2006 - 10:08
Мисълта ми беше, да се дадат и нови предложения който да сравним с тези.
Май най-накрая ще се стигне до платен конкурс, и ще издъним Клубната каса
Май най-накрая ще се стигне до платен конкурс, и ще издъним Клубната каса
Публикувано 30 август 2006 - 10:49
Всъщност може да се използва направо БГ герб с малко модификации - хем ще е по-автентично
Публикувано 30 август 2006 - 11:05
Герба не става-защото е държавен символ и само определени организаций могат да го ползват.
П.С така мисля!!!
П.С така мисля!!!
Публикувано 30 август 2006 - 11:12
Мисля че това е добър вариянт
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 30 август 2006 - 11:36
:ok:MERCEDES-BENZ CLUB BULGARIAМисля че това е добър вариянт
и аз съм за него има си звездата,има елементи от националния герб
п.с. а що някой не пробва да сложи трибагреника за фон отдолу да видим кво ще се получи
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 30 август 2006 - 16:37
Вариянт 2 много ми допада :FlagMB:Ще стигнем и до знамето Но нека се придържаме към проекта на колегата schnauzer
вариянт 1
Вариянт 2
А също да разгледаме и другите предложения като тези на Вени и КРАНК :
Най-доброто или нищо!
Публикувано 30 август 2006 - 16:48
Съгласен съм, че не можем да вземем ей така националния герб, но само исках да кажа, че ако се спрем на вариант 2 - с двете лъвчета е добре да го оформим наистина като герб. Защото така стои малко като сглобено набързо и много постно. Трябва да се сложи фон задължително и то да е в някаква рамка (обикновено се ползва щит). И аз лично искам да има корона - това е много хубав символ и си пасва хубаво с марката... като идея.
Публикувано 31 август 2006 - 11:16
Това с короната може да го забравим
България нищо добро не е видяла от тия корони след освобождението :
България нищо добро не е видяла от тия корони след освобождението :
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни