Защото това са национални атрибути и само фирми с спецялно разрешение от държавата могат да ги ползватОпределено с двете лъвчета е станало "пирфектно"!
Наистина ми харесва. дори не е претрупано.
А Алекс защо да не е от герба лъвчето(лъвчетата)? Нали това е идеята - да е Български фен-клуб и да си личи. Дори и по емблемата / логото ни .
Лого на Мерцедес Клуб БългарияМнения, предлежения, обсъждане
Започната от KPAHK, 01 мар 2006 - 18:10:19
130 мнения по тази тема
Публикувано 12 май 2006 - 15:08
Публикувано 12 май 2006 - 16:56
Нали се сещаш, че на лъва само да му промениш малка част (извивка на гърба, пискюлче и т.н.) и... престава да бъде държавен атрибут.
Публикувано 12 май 2006 - 18:05
жестоко е B) евала пичvoilla
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 12 май 2006 - 20:22
e баш за такова нещо говорех B)voilla
много си е добре и както казва бат Веселин може да се по променят лъвчетата да не са 1 към 1 откраднати от герба и ГОТОВО
може вместо корони да им сложим по една ПЕТОЛЪЧКА
Публикувано 12 май 2006 - 20:32
хубаво е много на истина, и браво за изработката, но мое лично мнение:
стои побългарено, а честно да ви кажа вместо с лъвове по ми допада лавров венец около емблемата. все пак атрибутите от герба не са да се кичат навсякъде, а и мерцедесите са по хубави такива, кавито са си, а не със стелки персииски килимчета и китеник върху таблото.
Вижте и друго - като погледнем марката и нейната емблема не си пасва особено с Лъвовете - символичните значения на емблемата и лъва на едно място не се връзват, няма хармония. А и не е много смислено лъва и емблемата да се представят като една обща емблема - нито МБ се произвежда в Бг, нито г-х Бенц има български произход.
Така че уважавам чуждия труд, но просто като замисъл не ми харесва.
Не задължавам никой да се съгласява с мен, а просто аргументирах мнението си
стои побългарено, а честно да ви кажа вместо с лъвове по ми допада лавров венец около емблемата. все пак атрибутите от герба не са да се кичат навсякъде, а и мерцедесите са по хубави такива, кавито са си, а не със стелки персииски килимчета и китеник върху таблото.
Вижте и друго - като погледнем марката и нейната емблема не си пасва особено с Лъвовете - символичните значения на емблемата и лъва на едно място не се връзват, няма хармония. А и не е много смислено лъва и емблемата да се представят като една обща емблема - нито МБ се произвежда в Бг, нито г-х Бенц има български произход.
Така че уважавам чуждия труд, но просто като замисъл не ми харесва.
Не задължавам никой да се съгласява с мен, а просто аргументирах мнението си
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 12 май 2006 - 20:50
Tук всички сме толерантни и се съобразяваме в голяма степен с мнението на останалите. Като се "натрупат" още един-два проекта и ще се направи анкета и мнозинството ще избере какво да бъде логото на клуба, а малцинството ще се съгласи, защото ни обединява една по-значима "любов".
Публикувано 12 май 2006 - 21:02
Наистина най-доброто предложение до тук според мен.жестоко е B) евала пичvoilla
Публикувано 12 май 2006 - 22:00
И деята е много добра, обаче емблемата на МЕРЦЕДЕС е някак задушена между двата лъва. Дали не може емблемата да е малко по голяма от лъвовете или лъвовете по малки от емблемата.
Най-доброто или нищо!
Публикувано 14 май 2006 - 11:04
Съжелявам, че утежних темата като ги обединих, но дано тока е по полезна
Публикувано 14 май 2006 - 11:52
съгласен съм, само ми си струва, че не е заради размера на лъвчетата, а заради това, че са малко "тлъсти" и рошави и между детайлите им - лапи, глави, опашки няма въздух. нашите лъвчетата ще са по-изчистени и "стройни"И деята е много добра, обаче емблемата на МЕРЦЕДЕС е някак задушена между двата лъва. Дали не може емблемата да е малко по голяма от лъвовете или лъвовете по малки от емблемата.
а ето за Dezki:
(шрифта не е същия, ще го намеря и ползвам ако се спрем на такъв вариант)
пп: сори, не можах да се измъкна за сбирката, не ми сипвайте захар в резервоара - некст тайм
Публикувано 14 май 2006 - 12:04
Както е видно, такова лого има под път и над път, о това такова което колегата прави е уникалносъгласен съм, само ми си струва, че не е заради размера на лъвчетата, а заради това, че са малко "тлъсти" и рошави и между детайлите им - лапи, глави, опашки няма въздух. нашите лъвчетата ще са по-изчистени и "стройни"И деята е много добра, обаче емблемата на МЕРЦЕДЕС е някак задушена между двата лъва. Дали не може емблемата да е малко по голяма от лъвовете или лъвовете по малки от емблемата.
а ето за Dezki:
(шрифта не е същия, ще го намеря и ползвам ако се спрем на такъв вариант)
пп: сори, не можах да се измъкна за сбирката, не ми сипвайте захар в резервоара - некст тайм
п.п. Захар в резервоара няма да ти сипем, но с Бира на корем ще те удавим
Публикувано 14 май 2006 - 14:54
Ето едно лого, което ми хрумна, сега ще помисля малко за дизайн на клубните карти.
edit: ето още едно
Това наистина ми харесва, еваларка :_)
edit: ето още едно
Това наистина ми харесва, еваларка :_)
Публикувано 15 май 2006 - 23:42
10х, точно това имах в предвид(емблемата с венеца) и сега като я има налице може да се добави нещо друго. Идеята ми беше да не стои звездата сама- някак си стои гола и задушена
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни