Лого на Мерцедес Клуб БългарияМнения, предлежения, обсъждане
Started by KPAHK, 01 Mar 2006 - 18:10:19
130 replies to this topic
Posted 06 March 2006 - 11:05
Моето скромно мнение е,че на пластината за номера трябва да е изписан адреса на клуба.Чисто и четливо!!!! А за логото както прецените.Само да вметна,че още не съм получил отговор от Балкан Стар кой знаци и лога можем да ползваме и кой не.
Posted 06 March 2006 - 13:16
e то за номера е ясно че ще е само www.mbclub.bg B)
мисля че дискусиите са за ЛОГО което да е на WEB-а, по разни стикери, шапки, тениски и т.н. където може да разполагаме с повечко място и нужните цветове
дайте и други предложения, съвсем не считам че баш аз сам най-подходящ за дизайнер на клубното лого предложенията бяха малка провокация B)
мисля че дискусиите са за ЛОГО което да е на WEB-а, по разни стикери, шапки, тениски и т.н. където може да разполагаме с повечко място и нужните цветове
дайте и други предложения, съвсем не считам че баш аз сам най-подходящ за дизайнер на клубното лого предложенията бяха малка провокация B)
Posted 06 March 2006 - 13:57
Логото няма да седи само на заглавната страница но и ще замени това най-горе на INVISION Power Board затова е важно да е стилно и привлекателно.Или май си говорим за различни лога Стикерите предлагам да си останат същите както преди но да са изписани и на Български.За шапки и тениски по нататък ще дискутирамеe то за номера е ясно че ще е само www.mbclub.bg B)
Posted 12 March 2006 - 17:30
Ето още едно предложение от мен до дизаинерите
Posted 14 March 2006 - 09:31
McLaren Mercedes ли? Т'ва не ми се струва добре но 4тото лого от 1вия ти пост е наи-хубаво. Иначе ако можеш да изрежеш една решетка на МБ и отгоре на напише Mercedes-Benz Club BGи м/у Mercedes-Benz и Club BG е емблемата стърчашта от решетката немога да го направя с фотошопа иначе штях да покажа какво имам впредвид дано се сетиш
Posted 16 March 2006 - 12:04
Темата зацикли, хайде хора спешно се нуждаем от лого на клуба.Аз не мога да го изработя затова помагайте
Posted 16 March 2006 - 14:38
Чудя се: дали няма разбирачи или просто няма мераклии
Ето още едно демо B)
това за лого на ФОРУМА на мястото на INVISION...
Ето още едно демо B)
Posted 16 March 2006 - 15:56
Това, горното, много ми харесва.Чудя се: дали няма разбирачи или просто няма мераклии
Ето още едно демо B)
Аз гласувам за нещо такова.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Posted 16 March 2006 - 16:26
И на мен страшно ми допада.Чудя се: дали няма разбирачи или просто няма мераклии
Ето още едно демо B)
Posted 16 March 2006 - 16:35
И от мен един глас за логото
Posted 16 March 2006 - 16:44
а ми според мен направо го слагайте. за кава да гласуваме B)
като/ако се появи друго предложение тогава да дискутираме
като/ако се появи друго предложение тогава да дискутираме
Posted 16 March 2006 - 21:46
И тъй като сме отворен за дискусии клуб, а и точно това лого няма да го правим запазена марка... слагайте го - не може да се угоди на всички. Дори аз бих искал да е малко по-убито синьото, ама като го сложиите - няма да ви се обаждам :P
а и защо да не направим един постоянен конкурс за лого и най-доброто за месеца - да стои по един месец,, а най-доброто за годината - да се прави на стикер ;-)
а и защо да не направим един постоянен конкурс за лого и най-доброто за месеца - да стои по един месец,, а най-доброто за годината - да се прави на стикер ;-)
Posted 17 March 2006 - 09:10
много добра идея - само дето от повече от месец само аз сам си играл да направя нещо (без значение от резултата )
така че много бих се радвал да видя и други оферти B)
за синьото - него го откраднах от текущото лого
така че много бих се радвал да видя и други оферти B)
за синьото - него го откраднах от текущото лого
Posted 09 May 2006 - 09:03
още едно предложение (нищо че е пооткраднато )
Posted 11 May 2006 - 14:27
Време беше да се изработи лого на Клуба, и ето,че се намери подходящия човек който ще помогне за осъществяването но проекта.
Нека отдадем и полагаемото се на КРАНК който изработи банера за форума
Ето и неговото предложение № 1
Това лого е изработено от shnautzer
За Мерцедес Клуб България
Моля всички да изкават своето мнение и препоръки тук в тази тема
Нека отдадем и полагаемото се на КРАНК който изработи банера за форума
Ето и неговото предложение № 1
Това лого е изработено от shnautzer
За Мерцедес Клуб България
Моля всички да изкават своето мнение и препоръки тук в тази тема
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users