Не разпознава ключа
Started by liberator, 18 Jan 2008 - 09:17:53
7 replies to this topic
Posted 18 January 2008 - 09:17
Здр. колеги.
аз съм съвсем нов във форума, но го чета от по6ти 6 месеца вече.
Проблема ми е с ключа на колата, Ц 220 дизел, 97 година ми е колата.
Ключа е от новите- с чип, имам и резервен разбира се, но единия ми се скапа, и колата ми не я разпознава.
Някога някои имал ли е такъв проблем и колко му е струвал оправянето на скапания ключ.
Благодаря ви!
Ключа е от новите- с чип, имам и резервен разбира се, но единия ми се скапа, и колата ми не я разпознава.
Някога някои имал ли е такъв проблем и колко му е струвал оправянето на скапания ключ.
Благодаря ви!
Posted 18 January 2008 - 09:20
Може по погрешка да си ползвал резервния, а доколкото съм чувал той има определено доста по - къс живот!!!Здр. колеги.
Благодаря ви!
Имаше тема - потърси я и там доста добре е описана ситуацията
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!

Posted 18 January 2008 - 13:33
Може по погрешка да си ползвал резервния, а доколкото съм чувал той има определено доста по - къс живот!!!
Имаше тема - потърси я и там доста добре е описана ситуацията
ела ако можеш в дружба 2 и мисля че ще ти помогна да го обучим.
0888523245///www.setel.dir.bg
[COLOR=blue]
Posted 04 February 2008 - 18:06
monix искам да те попитам дали мойесх да поправиш такъв ключ, защото когато купих колата С 250Д ми казаха че самия ключ нещо е повреден и човека го беше носил на некав измислен маистор на аларми и той му казал че не може да го управи и му е сложил неква мартва аларма колкото да се кайе че има и да може да се заключва колата, а тази оригиналната са ч изключили проблема бил нещо по платката на ключа
Posted 04 February 2008 - 18:24
Има тема из форума как се обучава такьв ключ.Не е никак сложно.
.
Posted 06 February 2008 - 20:23
Да бе, ма не и да го разпознаваИма тема из форума как се обучава такьв ключ.Не е никак сложно.

Posted 06 February 2008 - 23:56
Кво?
.
Posted 02 May 2008 - 19:53
а как се познава кой ключ е резервния и кой не е. За какво служи инфреаред картата
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users