Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Е230 Бмв520

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#1 cfenn

cfenn

Чирак

• Потребители на форума
  • 68 Мнения:

Публикувано 17 януари 2008 - 11:19

Здравейте. Реших да сменям Цетката с нещо по голямо и се спрях на Е230 или Бмв 520 и двете 98ма година. Бих искал да попитам ако някой от вас притежава или пък има опит с двете коли да каже личното си мнение коя от двете е по добра като цяло и по здрава.
  • 0

#2 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 17 януари 2008 - 11:53

Твърдо зад бенца има редица качества пред BMW ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#3 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 17 януари 2008 - 13:03

Предполагам,че същия въпрос си задал и в BMW Club Bulgaria? И интересно те какво са ти отговорили...
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#4 cfenn

cfenn

Чирак

• Потребители на форума
  • 68 Мнения:

Публикувано 17 януари 2008 - 13:08

Така е. Просто не съм карал нито една от двете коли и наистина съм пред дилема. Напълно съм наясно че хората от всеки отделен форум са малко или много пристрастени но все пак може някой да притежава или да има опит и с 2та автомобила
  • 0

#5 Vasko W124

Vasko W124

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:

Публикувано 17 януари 2008 - 16:37

Така е. Просто не съм карал нито една от двете коли и наистина съм пред дилема. Напълно съм наясно че хората от всеки отделен форум са малко или много пристрастени но все пак може някой да притежава или да има опит и с 2та автомобила

Мерцедес неможеш да го замениш за БМВ.Ти сам реши но ако вземеш 4итав мерцедес само ще му сменяш маслото а за БМВ-то все ще си под колата(ремонт).Много по-добър е мерцедеса макар 4е и на пътя БМВ-то се даржи добре.Из4акаи да видиш кво ще кажат колегите по темата и тогава реши.Успех!!! :friends: :hooray:
  • 0

#6 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 17 януари 2008 - 17:15

Здравейте. Реших да сменям Цетката с нещо по голямо и се спрях на Е230 или Бмв 520 и двете 98ма година. Бих искал да попитам ако някой от вас притежава или пък има опит с двете коли да каже личното си мнение коя от двете е по добра като цяло и по здрава.

Питай вьв форума на Баварец коя година е началото на сполучливите коли от модела,като ти кажат след 2000 ела да черпиш.Мерцедеса от модела е след 97-98 и има шанс да попаднеш на добра кола.
  • 0
.

#7 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 17 януари 2008 - 17:23

Мятай се на една баварка а после ще ни черпиш,че не си ни послушал.
Матапя се,карал си Мерседес, ако си авантюрис пробвай и с баварка.
Успех.
  • 0

#8 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 17 януари 2008 - 17:31

210 срещу Е39
Разбира се че 210.
Че то даже моите приятели и познати от сервиз на БМВ си казват че мерца е по добър.
Карал сам таква тестова кола около 2 седмици -точно Е 39 2000кубика. Даже и не варви кат изтрибител.След това ръчкахме 528 и 530 .
Е те ве4е са по добре в варвенето.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#9 football_as

football_as

Чирак

• Потребители на форума
  • 53 Мнения:
  • Град:София, Обеля
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 януари 2008 - 21:28

Преди да си купя моята 210-ка бях изправен пред същия проблем. Е39 по-ми харесва на външен вид и до сега, но наистина здравината е фактор. Доста съвети се изляха от познати по тая тема и общото мнение беше, че БМВ-то си се чупи... Един приятел на баща ми има Баварка и добре, че има сервиз, чееее.... Тежко е накратко. Избора ми е ясен вече :flagMB new: Но минах през мнооого двуумене коя от двете. След масов оглед на булшинството коли в София забелязах, че Баварците доста са поизмъчени... Рядко се среща запазена кола да си кажеш "Баххх... :blink: ". Сега то си зависи и от парите, които си приготвил, защото нямах средства за БМВ след 2000 година и не ги знам как са... В крайна сметка като си видях колицата направо си казах "Е те т'ва е!"
Има сега и поизтъркани Мерцове, но като цяло тях си ги харесват по-улегнали хора и тоя модел точно не е считан за кола модел от Fast and Furious.
Успех при избора :happy:
  • 0

#10 stamat699

stamat699

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 49 Мнения:
  • Град:Бургас

Публикувано 18 януари 2008 - 14:22

Добър ден.
Я чакаи и аз да се изходя по въпроса.
1.Когато си на КЕФ,вземи подобна кола от твои познат/ако трябва дай някакви пари /и я покарай САМ без да има някой да ти мрънка И ДА ТИ Я ХВАЛЕ
малко градско после извънградско ДА Я ПОЧУСТВАШ .
2.После го повтори с другият модел ,ама пак когато си на кеф/не си уморен физически и психически и т.н./.
3.После преспи и тогава решавай./която най-много ти пасне индивидуално тя да е щото не на всички им харесва само луканка/
4.Ако си избрал и купуваш вземи приятел който е имал/има същият автомобил по дълго време и го слушаи
5.После диагностика и т.н. квото си искаш .
6.НАЙ ВАЖНО ВСИЧКО Е КЪСМЕТ

УСПЕХ И Т.6
  • 0

#11 TOLEK

TOLEK

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:

Публикувано 31 януари 2008 - 01:21

турците в германия знаеш ли ко карат
дъртите МБ а младите БМВ-

тез дето имат пари си купуват БМВ,а тези дето нямат МБ----

1те купуват кола+ремонтна подражка
2те купуват само КОЛА
  • 0

#12 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 31 януари 2008 - 01:37

То не е само Германия така.

Загадка - кое е подьржаната кола,Бежов Мерцедес от големите или червена Баварка?
  • 0
.

#13 smikov

smikov

Чирак

• Потребители на форума
  • 203 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 31 януари 2008 - 07:41

Цената на БМВ след година ще падне,а на МБ няма.Това не е случайно.Единствената кола която държи висока цена в сравнение с другите е МБ.Само заради това си заслужава да се кара МБ.А като се прибави и,че не се чупи,а ако се счупи частите са на по-ниска цена от БМВ,по-представителни са,по-малко гориво харчат и въобще почти нямат минуси,за разлика от другите коли.
  • 0

#14 bibitkata

bibitkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 339 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    W 124 - 250 D - 1986

W 245 - B180CDi - 2007

Публикувано 31 януари 2008 - 14:22

Квото ти е на сърце братле тва си земи,
всичко друго е личното мнение и пристрастие на некои друг а не на теб, в крайна сметка ти ще я караш таз кола или пък ти ще лежиш под нея....

моито лично неангажиращо мнение е : МЕЛЦЕДЕС е оригинала бмв е копие и то не винаги много сполучливо, но така мисля аз и това на дали те топли теб....

Квото ти е на сърце тва си земи :icon_coolgrin:

и да не забравиш да почерпиш :rolleyes:
  • 0
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....

#15 kleemann

kleemann

Напреднал

• Потребители на форума
  • 461 Мнения:
  • Град:sofia
  • Интереси:МОТОKРОС
  • Автомобил:
    W210 ;E230
    W202 ;C200
    W210 ;E220
    W220 :S320
    W124 :200E
    W211 :E320
    W212 :E220

Публикувано 31 януари 2008 - 14:53

Квото ти е на сърце братле тва си земи,
всичко друго е личното мнение и пристрастие на некои друг а не на теб, в крайна сметка ти ще я караш таз кола или пък ти ще лежиш под нея....

моито лично неангажиращо мнение е : МЕЛЦЕДЕС е оригинала бмв е копие и то не винаги много сполучливо, но така мисля аз и това на дали те топли теб....

Квото ти е на сърце тва си земи :icon_coolgrin:

и да не забравиш да почерпиш :rolleyes:

и БМВ и ауди са хубави коли,но им липсва едно нещто което е от особенно значение..........и това е.....кои ще се сети?
  • 0
KLEEMANN...!!!...МОЛЯ,СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА!!!
Публикувано изображение

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни