горивен филтер
Започната от gogo_74, 15 яну 2008 - 12:12:59
6 мнения по тази тема
Публикувано 15 януари 2008 - 12:12
Здравеите, някои можели да ми каже каде се намира горивния филтър искам да го сменя.
Публикувано 15 януари 2008 - 12:47
Под резервоара, до бензиновата помпа, ако питаш за Ц-класЗдравеите, някои можели да ми каже каде се намира горивния филтър искам да го сменя.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 15 януари 2008 - 13:37
Да за ц-класата БЛАГОДАРЯ>
Публикувано 15 януари 2008 - 13:43
Преди седмица го смених. На С200 компр. е отзад в ляво и има кора над него. И по-важното...но първо седни - цена 199 лв. за оригинален филтър. РР. Колата ми е на 75000 км. и я купих от дилър в Германия и беше с оригиналния филтър, т.е. не беше сменян никога до сега.Здравеите, някои можели да ми каже каде се намира горивния филтър искам да го сменя.
Публикувано 15 януари 2008 - 13:54
Генади, на колко км. се сменя тоя филтър? Моя също май не е сменян и се чудих дали да не го направя, но първо щях да питам къде е, макар да нямам още 50.000 км. Ти защо го смени, просто реши да сложиш нов или нещо конкретно те накара - запуши се, нямаше мощност, не работеше равномерно....
Понеже нямам книжка и не знам на колко го дават за смяна, на бензиновите сменях на 30-40.000 при всяко Б обслужване, тука също педполагам е така, ама щом казваш, че твоя е бил оригинален... Макар нашата нафта да не е немска като качество (за съжаление) и като цена (за щастие)...
Понеже нямам книжка и не знам на колко го дават за смяна, на бензиновите сменях на 30-40.000 при всяко Б обслужване, тука също педполагам е така, ама щом казваш, че твоя е бил оригинален... Макар нашата нафта да не е немска като качество (за съжаление) и като цена (за щастие)...
Публикувано 15 януари 2008 - 13:55
О, чакай генди, ти май караше бензинова Цетка, аз нещо се омотах...
Публикувано 15 януари 2008 - 13:56
О, чакай генди, ти май караше бензинова Цетка, аз нещо се омотах...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни