вакум или налягане в резервоара
Започната от gogo_74, 14 яну 2008 - 14:48:53
16 мнения по тази тема
Публикувано 14 януари 2008 - 14:48
Здравеите, за6то като отворя капа4ката на резервоара се полу4ава вакум или налягане не мога да го разбера какво е.
Публикувано 14 януари 2008 - 14:54
Защото най-вероятно ти е развален клапана на една тръбичка, която служи за отдушник на резервоара. Това което се получава е вакум. По принцип на отдушника би трябвало да има клапан, но ако го няма вече значи тръбичката е запушенаЗдравеите, за6то като отворя капа4ката на резервоара се полу4ава вакум или налягане не мога да го разбера какво е.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 14 януари 2008 - 15:23
По какъв на4ин може да я отпу6а тази траби4ка.Да не е замръзнала.
Публикувано 14 януари 2008 - 17:34
Не само при теб е така,при мен също го има този проблем.
И аз се чудя дали това оказва някакво въздействие върху работата на двигателя.
И аз се чудя дали това оказва някакво въздействие върху работата на двигателя.
Публикувано 14 януари 2008 - 17:41
дупчете капачките и...... газ
W202 C180
Публикувано 14 януари 2008 - 17:49
Това някакъв вид тунинг ли едупчете капачките и...... газ
Публикувано 14 януари 2008 - 18:13
Има писано по тази тема!Търси и ще откриеш.Аз също го бях задавал този въпрос.Здравеите, за6то като отворя капа4ката на резервоара се полу4ава вакум или налягане не мога да го разбера какво е.
Публикувано 14 януари 2008 - 20:51
Не е тунинг колега,това е обща болка,появяваща се с на предването на годините на колата.Три милиметра свредло решава проблема завинаги.Да не забравя да те предопредя,че трябва да дупчиш до като се покаже свредлото от другата страна,а не само пластмасата отгоре,както напрвих аз пьрвия пьт.При мен светваше лампата EDC,която ми казаха че била за нафтовата помпа.Пробих капачката и проблемите свьршиха.
(преди дупката колат губеше мощност и след по-продалжително каране-150/200км,на другата сутрин неможе да запали,все едно няма гориво и вьртиш докато подкачи)
Дано да сьм бил полезен!!!
(преди дупката колат губеше мощност и след по-продалжително каране-150/200км,на другата сутрин неможе да запали,все едно няма гориво и вьртиш докато подкачи)
Дано да сьм бил полезен!!!
Публикувано 15 януари 2008 - 10:24
Не се занимавайте с глупости щом всички мерцове са така , значи не е повреда. И моя го прави същото.
MB 190E 2.0i 122Hp KLIMA
Публикувано 15 януари 2008 - 11:15
Твърдението ти не е много правилно, в смисъл че наистина не е повреда , но е проблем, който трябва да бъде отсраненНе се занимавайте с глупости щом всички мерцове са така , значи не е повреда. И моя го прави същото.
Не подкрепям и идеята за дупчене понеже веднъж съм го правил и после на всяка мивка и пароструйка влиза по малко вода в резервоара
Изчакайте да се позатопли времето и си продухайте отдушника, или ходете на сервиз да го направят вместо Вас
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 15 януари 2008 - 17:45
аз съм сменил три мерцедеса и при трите го имаше този "проблем"
но иначе не ми е пречело на работата на колата
но иначе не ми е пречело на работата на колата
Публикувано 15 януари 2008 - 21:49
И моя има, но не е кой знае какъв.
Публикувано 15 януари 2008 - 22:53
ако е налягане--няма проблем. това е екологична система, която предпазва околната среда от бензиновите пари. ако сте сваляли пр.ляв калник на 124, 190, 126 бензинови, и сте се чудили каква е тази метална кутия, това е част от тази систма. има вече подробно описание. ползвайте търсачка
ако е вакуум е проблем. системата не работи и може да смачка резервоара
Публикувано 16 януари 2008 - 08:07
Виж за вакум не се бях замислял,може и да е така.ако е налягане--няма проблем. това е екологична система, която предпазва околната среда от бензиновите пари. ако сте сваляли пр.ляв калник на 124, 190, 126 бензинови, и сте се чудили каква е тази метална кутия, това е част от тази систма. има вече подробно описание. ползвайте търсачка
Но чак да смачка резервоара,не ми се вярва.
Бояне ако прави вакум къде може, да е проблема и как се отстранява?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни