Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Нужда от ПомощML 270 ???

• Please log in to reply
1 отговор на тази тема

#1 operwall

operwall

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 12 януари 2008 - 23:33

Здравейте и от мен... Поразгледах темите на форума, стигнах до изводи как някои карат Дизел и сипват бензин и им карат колите.. но както и да е..

Въпроса ми е следния.. МЛ 270 - Добра кола ли е за градските условия на София.. ??? Вече съм харесал и едно 320, но този 270 ЦДИ също ми харесва.. двоумя се..

Надявам се въпроса ми да помогне и на други като мен.. леко объркани.. добре, че е традиция на фамилията ми да карат този прекрасен автомобил Мерцедес, за което ми помогна да стигна до някои по лесни изводи.. а не такива некомпетентни мнения относно горивен момент и т.н.

П.С. Каква е цената на временна смяна на ремъци, масла, ангренажен и т.н за повечето МЛ серии... има ли болежен момент или не ???
  • 0
W124 230 Coupe - Всички екстри (Черната Перла)

W123 200 - Класически Бял

W126 260 SE - продаден :(

#2 ganevauto

ganevauto

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 5 Мнения:

Публикувано 06 февруари 2008 - 22:02

ангренаж на мерцедес ремък няма
масло 5/40 www.kroon-oil.com/ накладки поносимо като цяло нежна кола прилича повече на скъпа лимузина отколкото на работен офроуд гледай да не пуши черно при потегляне поне 100 метра виж аспуха да не е опушен горе край скобите под въздушния филтър защото е скоба щипка и директно зацапва в/я филтър и се появява странен шум на мотора
  • 0

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни