KLIMATRONIC
Започната от sando, 12 яну 2008 - 20:15:53
9 мнения по тази тема
Публикувано 12 януари 2008 - 20:15
Здравейте, имам проблен с климатроника на w202, става дума за климатроника с големия дисплей. От известно време неиска да изгасне лампата ЕC когато натискам бутона, непрекйснато свети... Какво означава това и как мога да го оправя???????
Публикувано 12 януари 2008 - 20:22
в оторизиран сервиз да ти изчистят грешката и ще ти кажат и какво му е
по някога е само грешка и нищо му няма ама докато не се изчисти не тръгва
по някога е само грешка и нищо му няма ама докато не се изчисти не тръгва
Публикувано 12 януари 2008 - 20:37
Значи сега климатроника неработи...въпреки че духа....
Публикувано 12 януари 2008 - 21:12
За това иде реч - то функционира ма отчита грешка . Така е при новите модели. Дори мисля, че и при маслото е така - светне ли лампата и си долееш самосиндикално масълце колата работи, ама минава некви километри и компютъра не ти дава да караш повече, отчита грешка
Публикувано 13 януари 2008 - 19:37
Надявам се в един момент колата да не откаже заради климатроника...
Публикувано 13 януари 2008 - 20:34
Няма да откаже,не бой се.
http://202tech.mkoso...com/howtos.html
Е ти кодовете които са за тая кола / а и не само /.Като я закачат на диагностика си запиши кода и после го мислим.
http://202tech.mkoso...com/howtos.html
Е ти кодовете които са за тая кола / а и не само /.Като я закачат на диагностика си запиши кода и после го мислим.
.
Публикувано 13 януари 2008 - 20:35
Здравейте, имам проблен с климатроника на w202, става дума за климатроника с големия дисплей. От известно време неиска да изгасне лампата ЕC когато натискам бутона, непрекйснато свети... Какво означава това и как мога да го оправя???????
Това значи че не ти работи компресора. Щом си с новия климатроник с големия дисплей няма нужда да ходиш на сервиз за диагностика можеш сам да си направиш и да видиш каква грешка ти дава и после да ги изчистиш. Ако потърсиш тук в форума има тема как сам да си направиш диагностика на климатика и също коя грешка какво означава.
Ето го сайта, много добре е обяснено всичко.
Публикувано 10 декември 2008 - 14:06
Колега, имам същия проблем. Не угасва лампата на ЕС-то. Прегледах линка, но това е за Е-класа с двузонов климатроник. Колата ми е Ц 220, 95 к.с. 96година и климатроника не е двузонов. Стъпките същите ли са? Благодаря!!!
Публикувано 10 декември 2008 - 18:04
Възможно ли е фреона да е намалял и за това да свети?????? Защото на мен също ми свети и ми изкарва грешка Eb1241 - понижено ниво на фреона в системата.
Не насилвайте нещата, просто запазете спокойствие и вземете по голям чук!!!
Публикувано 10 декември 2008 - 22:21
При ниско налягане на фреона компресора не включва,свети ли това копче компресора не бачка.
Рови смяна на фреон из форума,дьрпа се с вакум,сменя му се маслото и се зарежда.Или тормози Лоринсер,той е по тия фифели
Рови смяна на фреон из форума,дьрпа се с вакум,сменя му се маслото и се зарежда.Или тормози Лоринсер,той е по тия фифели
.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни