Смяна на свещиW124 E200
Started by Desert Eagle, 11 Jan 2008 - 12:10:30
3 replies to this topic
Posted 11 January 2008 - 12:10
Привет отново извинявам се за ламерските въпроси напоследък, НО по добре първо да питам отколкото после да се похваля какво съм сгафил.
Та някак незнам как да стигна до тия свещи мисля си че са под капачката на двигателя, която минава под въздуховода от въздушния филтър. Обаче неможах да махна въздуховода. ВЪПРОСА каде се намират свещите на Е200 95 (136коня винтилирания двигател) и как се стига до тях а с смяната мисля че ще се оправя но ако има съвти ще се радвам да ги прочета мерси много.
Та някак незнам как да стигна до тия свещи мисля си че са под капачката на двигателя, която минава под въздуховода от въздушния филтър. Обаче неможах да махна въздуховода. ВЪПРОСА каде се намират свещите на Е200 95 (136коня винтилирания двигател) и как се стига до тях а с смяната мисля че ще се оправя но ако има съвти ще се радвам да ги прочета мерси много.
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>
Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ. завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]
Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ. завсички Членове на МБКБг 10%
Posted 11 January 2008 - 12:39
Нищо особено - махаш скобите от двете страни на тръбата за въздуха, отвиваш трите инбуса, махаш капачката и сменяш свещите !Привет отново извинявам се за ламерските въпроси напоследък, НО по добре първо да питам отколкото после да се похваля какво съм сгафил.
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 11 January 2008 - 13:29
Възможно ли е при мен да са два ? довечера ще го пробвам де и ще кажа веднага мерси за бързия отговор ПОЗДРАВИ.Нищо особено - махаш скобите от двете страни на тръбата за въздуха, отвиваш трите инбуса, махаш капачката и сменяш свещите !
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>
Posted 11 January 2008 - 13:50
Възможно е ако единя не е сложенВъзможно ли е при мен да са два ? довечера ще го пробвам де и ще кажа веднага мерси за бързия отговор ПОЗДРАВИ.
Успех
Застраховки Каско и ГО - Тук!
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users