Кой две коли ако пусна в гоогле ?Много си лош Да не ти казвам ако пуснеш на ГООГЛЕ тия 2 коли какво излиза.
S600 V12 BiTurbo
Започната от BlackTown, 09 яну 2008 - 04:23:00
57 мнения по тази тема
Публикувано 11 януари 2008 - 01:05
Публикувано 11 януари 2008 - 03:55
И двете и на около пето място си ти,писах ти,че у Баварския форум под ника ти пише,че ги караш и двете и ти ми отговори,че за малко си карал Мерцедеса.Помниш нали,ако да си трая като го праснеш на Гугьл и излиза.
Земи оправи инфото,че аз колко коли сьм карал за малко.............ако почна да ги изброявам голям майтап ше стане,ше ме скьсат от базик.
Земи оправи инфото,че аз колко коли сьм карал за малко.............ако почна да ги изброявам голям майтап ше стане,ше ме скьсат от базик.
.
Публикувано 13 януари 2008 - 07:41
Е вече съм горд собственик на CL 600 ! Оправих инфотоИ двете и на около пето място си ти,писах ти,че у Баварския форум под ника ти пише,че ги караш и двете и ти ми отговори,че за малко си карал Мерцедеса.Помниш нали,ако да си трая като го праснеш на Гугьл и излиза.
Публикувано 13 януари 2008 - 09:11
Е имаш да черпиш значи
.
Публикувано 13 януари 2008 - 09:33
Поздравления.
Публикувано 13 януари 2008 - 11:54
Е вече съм горд собственик на CL 600 ! Оправих инфото
Хайде честито колега и със здраве да си го караш
Публикувано 13 януари 2008 - 12:43
Благодаря , пуснах тема със снимки в секция CL и едно малко въпросче към тях.Хайде честито колега и със здраве да си го караш
Публикувано 04 февруари 2008 - 21:03
[quote name='ALEXONE™' date='Feb 1 2008, 07:02 PM' post='98036']
Колега това ли е твоята баварка?
Здравей колега, ооо не това е някаква как да се изкажа правилно, това е индивидуална селянийка Задната броня е на съвсем нормална Седма серия собственика и е сложил извити накрайници за да се показват извън бронята такова заводско изпълнение няма. Джантите те не са критерий но тези са си стандартни 5 лъча доколкото видях. А крилото на задното стъкло Олеле малеее грозотия! Ето я моята.
В момента е вкарана в бокса , за основен ремонт на двигателя и ходовата част, също така я чака цялостно пребоядисване =)
Колега това ли е твоята баварка?
Здравей колега, ооо не това е някаква как да се изкажа правилно, това е индивидуална селянийка Задната броня е на съвсем нормална Седма серия собственика и е сложил извити накрайници за да се показват извън бронята такова заводско изпълнение няма. Джантите те не са критерий но тези са си стандартни 5 лъча доколкото видях. А крилото на задното стъкло Олеле малеее грозотия! Ето я моята.
В момента е вкарана в бокса , за основен ремонт на двигателя и ходовата част, също така я чака цялостно пребоядисване =)
Публикувано 04 февруари 2008 - 21:26
На Баси МЕРАКЛИЯТА,ЕВАЛА,аз снимки искам,още снимки ма на Мерца
.
Публикувано 04 февруари 2008 - 22:13
Не съм фен на BMW, ама ми ареса, но въпреки вкичко не бих го менкал за пурата
Публикувано 04 февруари 2008 - 23:06
Не съм фен на BMW, ама ми ареса, но въпреки вкичко не бих го менкал за пурата
Пурата...........
.
Публикувано 04 февруари 2008 - 23:16
Пурата...........
Знам бате, че не е на класа на пурата, ама ти най-добре знаеш как е като ти е на сърце количката
Публикувано 08 февруари 2008 - 13:30
за пурата освен бмв-то треба да земеш и ЦЛ- а, за да е честна размената
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 02 март 2008 - 00:40
BMW е добро ама не съм фен на бмв,S600 е мн мощен и красив а пурата се е легенда
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни