Кой две коли ако пусна в гоогле ?Много си лош Да не ти казвам ако пуснеш на ГООГЛЕ тия 2 коли какво излиза.
S600 V12 BiTurbo
Started by BlackTown, 09 Jan 2008 - 04:23:00
57 replies to this topic
Posted 11 January 2008 - 01:05
Posted 11 January 2008 - 03:55
И двете и на около пето място си ти,писах ти,че у Баварския форум под ника ти пише,че ги караш и двете и ти ми отговори,че за малко си карал Мерцедеса.Помниш нали,ако да си трая като го праснеш на Гугьл и излиза.
Земи оправи инфото,че аз колко коли сьм карал за малко.............ако почна да ги изброявам голям майтап ше стане,ше ме скьсат от базик.
Земи оправи инфото,че аз колко коли сьм карал за малко.............ако почна да ги изброявам голям майтап ше стане,ше ме скьсат от базик.
.
Posted 13 January 2008 - 07:41
Е вече съм горд собственик на CL 600 ! Оправих инфотоИ двете и на около пето място си ти,писах ти,че у Баварския форум под ника ти пише,че ги караш и двете и ти ми отговори,че за малко си карал Мерцедеса.Помниш нали,ако да си трая като го праснеш на Гугьл и излиза.
Posted 13 January 2008 - 09:11
Е имаш да черпиш значи
.
Posted 13 January 2008 - 09:33
Поздравления.
Posted 13 January 2008 - 11:54
Е вече съм горд собственик на CL 600 ! Оправих инфото
Хайде честито колега и със здраве да си го караш
Posted 13 January 2008 - 12:43
Благодаря , пуснах тема със снимки в секция CL и едно малко въпросче към тях.Хайде честито колега и със здраве да си го караш
Posted 04 February 2008 - 21:03
[quote name='ALEXONE™' date='Feb 1 2008, 07:02 PM' post='98036']
Колега това ли е твоята баварка?
Здравей колега, ооо не това е някаква как да се изкажа правилно, това е индивидуална селянийка Задната броня е на съвсем нормална Седма серия собственика и е сложил извити накрайници за да се показват извън бронята такова заводско изпълнение няма. Джантите те не са критерий но тези са си стандартни 5 лъча доколкото видях. А крилото на задното стъкло Олеле малеее грозотия! Ето я моята.
В момента е вкарана в бокса , за основен ремонт на двигателя и ходовата част, също така я чака цялостно пребоядисване =)
Колега това ли е твоята баварка?
Здравей колега, ооо не това е някаква как да се изкажа правилно, това е индивидуална селянийка Задната броня е на съвсем нормална Седма серия собственика и е сложил извити накрайници за да се показват извън бронята такова заводско изпълнение няма. Джантите те не са критерий но тези са си стандартни 5 лъча доколкото видях. А крилото на задното стъкло Олеле малеее грозотия! Ето я моята.
В момента е вкарана в бокса , за основен ремонт на двигателя и ходовата част, също така я чака цялостно пребоядисване =)
Posted 04 February 2008 - 21:26
На Баси МЕРАКЛИЯТА,ЕВАЛА,аз снимки искам,още снимки ма на Мерца
.
Posted 04 February 2008 - 22:13
Не съм фен на BMW, ама ми ареса, но въпреки вкичко не бих го менкал за пурата
Posted 04 February 2008 - 23:06
Не съм фен на BMW, ама ми ареса, но въпреки вкичко не бих го менкал за пурата
Пурата...........
.
Posted 04 February 2008 - 23:16
Пурата...........
Знам бате, че не е на класа на пурата, ама ти най-добре знаеш как е като ти е на сърце количката
Posted 08 February 2008 - 13:30
за пурата освен бмв-то треба да земеш и ЦЛ- а, за да е честна размената
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Posted 02 March 2008 - 00:40
BMW е добро ама не съм фен на бмв,S600 е мн мощен и красив а пурата се е легенда
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users