моля за коментар и съветпокупка на w124
Started by Тихомир Иван, 08 Jan 2008 - 20:14:43
60 replies to this topic
Posted 10 January 2008 - 01:53
коженият маншон на скоростния лост е сменен с ГУМЕН !! което гарантира поне 350хил км или поне солидно ръчкане, че да се скъса!! 124ите излизат серийно с кожен маншон (изкуствена кожа в някои случаи)
махагона е напукан.
във WIN номера пише 90г, НО колата е с фейслифта след 93та???
воланът е от моделите след 92ра???? пък вин 90та?????
лоши луфтове по предницата
предницата и задницата са взети от някоя 124 след 93та.
в съчетание с лошите луфтове според мен колата е удряна и такива части са изпаднали
италянка
(да си знаеш, че климатрониците често създават ядове)
махагона е напукан.
в съчетание с лошите луфтове според мен колата е удряна и такива части са изпаднали
италянка
Posted 10 January 2008 - 02:01
коженият маншон на скоростния ост е сменен с ГУМЕН !! което гарантира поне 350хил км или поне солидно ръчкане, че да се скъса!! 124ите излизат серийно с кожен маншон (изкуствена кожа в някои случаи)
махагона е напукан.
италянка
Баси как ги видя тези луфтове на снимките?
Posted 10 January 2008 - 02:24
Може да не ги е видял на снимката.Аз знам една на ьгьла ги вижда тия неща на рька,всека сряда и на кристална топка ма ако е сльнчево,че на облачно нещо не и вьрви
Лоринсере ко ма напрай ти бе.
Колко бензин има у резервоара можеш ли да ми кажеш???Да не ти е попадала тая в рьцете и сега Нострадамус да го играеш а?
Може да е попаднала в рьцете на някое гьзе и да я е спретнало кат на тати Е класичката,но вероятноста да е удряна е по-голяма.Ако не излиза крадена и всичко и работи си е добра зделка ако ще и преден капак да няма.
Номера е колко е добра като кола.
Лоринсере ко ма напрай ти бе.
Може да е попаднала в рьцете на някое гьзе и да я е спретнало кат на тати Е класичката,но вероятноста да е удряна е по-голяма.Ако не излиза крадена и всичко и работи си е добра зделка ако ще и преден капак да няма.
.
Posted 10 January 2008 - 11:09
Колеги само да добавя,че такъв волан се монтира серийно на 124-1990г.,салона също.При обстоен преглед виждам,че буфера на задната броня е къс-това е обикновена 124-ка направена на Е-клас в което няма нищо лошо.За с-нието кандидат купувача да я гледа на място!Успех
Posted 10 January 2008 - 11:34
Ш спорим - волана от Септември 91
.
Posted 10 January 2008 - 15:46
Ш спорим - волана от Септември 91
ТОЧНО !!!
иначе за луфтовете: най-ще си проличи на място като отвориш капака и разгледаш гредата над фаровете. защото снимките малко лъжат.
иначе поне това което малко ми се струва за нередно: на първата снимка гледме преден капак и калник. виждаш ли линията??? виждаш ли как леко изчезва от стъклото към мигача?? тоест капака е по-надолу от калника в предна та част и по-вдигнат в задната (от към стъклото)
отделно-преден ляв фар е малко по-навътр откъм решетката и на 3тата снимка ми се вижда по че откъм решетката е малко по увиснал от другия.
но всичко това от снимки, на живо може да е друго. принципно дори на здрава кола свалиш ли фаровете, после е трудно да се напаснат луфтовете,
отделно сега видях, че я няма и съединителната лайстничка на задното стъкло--горе. това 100% означава сменявано задно стъкло, но защо ли??
Posted 10 January 2008 - 16:29
ТОЧНО !!!
иначе за луфтовете: най-ще си проличи на място като отвориш капака и разгледаш гредата над фаровете. защото снимките малко лъжат.
иначе поне това което малко ми се струва за нередно: на първата снимка гледме преден капак и калник. виждаш ли линията??? виждаш ли как леко изчезва от стъклото към мигача?? тоест капака е по-надолу от калника в предна та част и по-вдигнат в задната (от към стъклото)
отделно-преден ляв фар е малко по-навътр откъм решетката и на 3тата снимка ми се вижда по че откъм решетката е малко по увиснал от другия.
но всичко това от снимки, на живо може да е друго. принципно дори на здрава кола свалиш ли фаровете, после е трудно да се напаснат луфтовете,
отделно сега видях, че я няма и съединителната лайстничка на задното стъкло--горе. това 100% означава сменявано задно стъкло, но защо ли??
При следваща покупка ще те викам за главен експерт
Posted 10 January 2008 - 19:47
Асль,аз за кво ме е яд като обяснявам какво се проверява на кола про покупка.Земи си някой който разбира,седни с продавача и твоя човек,кажи му на продавача ТЕ СЕГА ТИ ЕБАХ МАМАТА и пиши на един лист какво ти говори при огледа твоя майстор.
Аз ги купувам без много да ги гледам,но и частите други и няма да векувам с тия коли,а и евтинки ги тьрся.Ако тая кола и свали малко от цената и кусури да има пак си заслужава - той мотора да е добьр,скорости и всичко да и работи па ебем ти лайсничката.От друга страна е винаги добре да се знае каква е била колата и кое не е в ред.
Аз ги купувам без много да ги гледам,но и частите други и няма да векувам с тия коли,а и евтинки ги тьрся.Ако тая кола и свали малко от цената и кусури да има пак си заслужава - той мотора да е добьр,скорости и всичко да и работи па ебем ти лайсничката.От друга страна е винаги добре да се знае каква е била колата и кое не е в ред.
.
Posted 10 January 2008 - 23:25
Дано.Дано продавача не види темата,че ще откаже да дава ВИН,защото май ще стане непродаваема.Но не всички си проверяват колите,даже ако трябва да съм честен,колкото повече ровиш,толкова повече ровиш и все КАЛ излиза!!!То с Колата е като с Жената или ще случиш или ща станеш философ.
Поздрави
Поздрави
Posted 10 January 2008 - 23:47
Дано продавача не види темата,че ще откаже да дава ВИН,защото май ще стане непродаваема.
Поздрави
Па да и перне табелка КОЛА ЗА БАЛЬЦИ тогава.Тук трудно се льже,а представи си на живо какьв му е шанса срещу Лоринсер да речем
.
Posted 11 January 2008 - 11:45
Па да и перне табелка КОЛА ЗА БАЛЬЦИ тогава.Тук трудно се льже,а представи си на живо какьв му е шанса срещу Лоринсер да речем
![]()
![]()
Да си я чука у тиквата.
Срещу Боян няма шанс, ама мислиш ли че всеки разбира поне малко?!
Така или иначе, на снимките на мен лично колата ми харесва и цената е добра, ако е читава ще е продаде, ако не на колегата то на някой друг, но ще е продаде
Posted 11 January 2008 - 12:57
Срещу Боян няма шанс, ама мислиш ли че всеки разбира поне малко?!
Така или иначе, на снимките на мен лично колата ми харесва и цената е добра, ако е читава ще е продаде, ако не на колегата то на някой друг, но ще е продаде
прав си ще я продаде! всъщност изглежда добре, с добра цена! мен не ме притесняват луфтовете, почти няма кола на 18години, която да не е имала инцидент.малки са несъответствията+това на снимка.... въпроса опира до един реглаж, да се убедиш че е с права геометрия и това е.
мен единствено би ме притеснило това че е сменил кожата на ск.лост. от там си вад извода за километрите и ръчкането
аз като купувам кола, първото дето гледам:
-общ вид
-скъсана ли е седалката? ако е ок, оглеждам подглавници, подлакътници, всяко място от където могат да вземат плат.
-СКОРОСТЕН ЛОСТ и волан--никой няма да плати 80евро за оригиналния маншон, нито пък 350Евро за волан с кож, такаче дори да е захабен маншона, по добре от гумен.я виж този(само като го видях и ми стана ясно че колата е ок, затова купих и нея...после я продадох...но километража определено не беше пипан(по много показатели) http://www.mbclub.bg...d...ic=7154&hl=
- и след това почвам, мотор, ск, тест драйв ит.н и т.н.
общо взето първите работи се виждат и на снимката, такаче да не обикаляш цяла германия.
иначе всеки могат да го излъжат, аз как ще позная в мотора има ли добвка за компресия?? нестава пак е късмет, но доколкото може да се стесни кръга на вероятностите-може, след това късмет
Posted 11 January 2008 - 15:55
...............и аз така.Мрака му беше подбита вратата ма седалките много добри.Една врата е 250 кинта и се намира,една седалка е 750 и оди намери добра,как пьрдят тия не ми е ясно ма се изпьрдени бе,с е те такива дупки по тях.
А че ше я продаде е ясно ма после ше го чакаме у форума колегата и не за да черпи.............
А че ше я продаде е ясно ма после ше го чакаме у форума колегата и не за да черпи.............
.
Posted 11 January 2008 - 16:00
...............и аз така.Мрака му беше подбита вратата ма седалките много добри.Една врата е 250 кинта и се намира,една седалка е 750 и оди намери добра,как пьрдят тия не ми е ясно ма се изпьрдени бе,с е те такива дупки по тях.
![]()
Босе, как нема да пърдат бе то с тези лайна от MCdonald's където ядат нормално е
Posted 11 January 2008 - 16:03
Как се кьса тва не ми е ясно,а воланите се едно с по 10 прьстена на рьцете карана,на стойка бобьр е вьртяна,баси хората
.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users