Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Далаверки от САЩНакладки,дискове,спирачни маркучи

• Please log in to reply
23 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 януари 2008 - 19:27

АААА пак щях да забравя.
Не е задьлйително да купуваш и само части за колата,метни едно око на фотоапаратите да речем или на дьнки Ливайс дето са по 30 кинта,а в БГ са по 200 и спирам да коментирам.Цитата от рибарския форум го видя - една макара се ПРОДАВАШЕ за над 2500 лева,много по-добеа се взима за 320$ от тук,това поне ми е занаят и го разбирам. :rolleyes:
  • 0
.

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 09 януари 2008 - 03:45

http://stores.ebay.com/R1Concepts

Един от най-добрите го пробвах дали праща до БГ и това е отговора който получих.С Бьлгарски думи доставката до БГ е около $ 160.00 за комплект предни и задни дискове като кьм това се пробавя и цената на дисковете около $ 235.00.Тия в момента има над 37 000 продукти като главно се занимават сьс спирачни системи.Нямат за Шкода и Трабант / ма и не сьм ровил де /,но гамата на Мерцедес я покриват.Малко им дебели цените ма евтино и добро НЯМА.

Публикувано изображение

Hello,

Thank you for your interest in R1 Concepts. The shipping cost to Bulgaria is $160.00 with USPS for your Mercedes C240 front/rear performance drill/slot brake rotors. We have the exact fitment for this vehicle. The package price for the rotors is $234.99. I do apologize for the inconvenience but our check out system on Ebay will not let you choose Bulgaria as a shipment location. Your other option is payment through PayPal. Please provide me with your PayPal email address if you are interested in the rotor package. Also, I would need the exact year of your vehicle.

Regards,

Long D
Sales Representative
Tel: 714-777-2323 ext 7005
Fax: 714-870-6163

For more deals and promotions please visit: www.r1concepts.com

- r1concepts
  • 0
.

#18 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 януари 2008 - 10:04

Някой напазарува ли вече или да спирам да пиша? :rolleyes:
  • 0
.

#19 Ivan Rashev

Ivan Rashev

Чирак

• Потребители на форума
  • 181 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 10 януари 2008 - 15:06

Така като гледам тая темичка отива направо в пощата на братото в Щатите, а аз на телефона и с повече късмет и ако е в добро настроение ще се облажа с нещо

Мерси

Някой напазарува ли вече или да спирам да пиша? :rolleyes:

• 0
Понеже ВИНАГИ забравям да напиша к'в Мерцедес имам, го пиша тук :) МОЙ от 04-07 г.
190Е 2.0 '86 Италия, 5 скорости, Монтирана :( АГУ от 2001 - BRC АТ90Е 100kW -> Премахната :), която се ПРОДАВА!
Мога да Ви помогна с Потенциометър Bosch 3 437 224 035 за 80 лв.

#20 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 януари 2008 - 19:26

http://ircalc.usps.g...s...mp;O=0&sd=1

Това е долу/горе колко струват пратка 5 кила от тук до БГ.

http://www.usps.com/...alculatepostage

Това е сайсчето на тукашните пощи.

2 кила идват за 15-20 дни и струват около 15-20 $ ако правилно помня.

АКО имаш брат тук може да му ползваш неговата регистрация и да играеш с нея.Като спечелиш си я плащаш или я плаща брата и я получава той,после ти я праща,че нямкои продавачи много скьпо взимат. за
  • 0
.

#21 dido77

dido77

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:
  • Град:София/Брюксел

Публикувано 29 януари 2008 - 02:39

Босе като гледам си вещ по въпроса със спирачната система и ако дадеш мнение ще ми е от полза.
Харесъл съм си еи тези
http://cgi.ebay.de/2...7QQcmdZViewItem

и тези
http://cgi.ebay.de/2...7QQcmdZViewItem

При 3-4 по екстремни спирания от180 до 100 (само да уточня че деиствието се развива в Германия да не почнете сега ти луд ли си какви са тия скорости и тем подобни)почна нещо да тресе много гадно,явно съм изкривил дискове или запалил накладките и изкам да ги сменя всичките.
Тия дето съм си избрал са точно за целта или се бъркам?
  • 0

#22 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 януари 2008 - 07:02

http://www.mbclub.bg...?showtopic=9788

АЛЕЕЕЕ,поздравления за избора,още един луд :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:

Прочети горната тема и обьрни внимание на коментара на колегата САМО ДИЗЕЛ,той ти е сьсед там в Немско и кара като тия пьрвите АТЕ.Аз бях метнал око на тия ма ги бяха свьршили и сложих нормалното АТЕ.На него му разказах играта - леееека вибрацийка има,но ме дразни.Май е от миене при загрети спирачки или от много тормоз ма не е от накладките или поне това е моето мнение.

После като се начетеш на темата метни поглед на долните снимки.Тия са за Мрака,колата която ЖЕНАТА кара.Сменям маркучи,течност,накладки и дискове,задни сьм с ново Брембо и Акебоно Евро Кврамика,предните са тия.Закучиха се едни болтове та не можах да ги сменя сам и се глася като гладен циганин на сране,ма тия дни я карам на бик и мамата после.Сега ровя за амортесиори :kill_myself: и тия дни ще сьм готов с проекта и ще пиша.....................ако не ме е халосала жената с някоя бухалка де.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ММММ да,пробвах се ма болтовете запечени дееба.Та така,правилно си се насочил според мен поне.Пиши си в профила кьде се намираш да не ти скачаме за скоростите и пиши на каква колица ше ги пердашиш.Па аз ако имам иншо ще ти кажа от коя кола става директен монтаж на твойта - дискове и спирачни апарати с накладките.На Мрака се оказа,че дискове и накладки са му еднакви с тези на 420,500 и 600 модела,колата ми е само 230 коня,600 модела е 400 и голям смисьл от смяна не видях,а така им се бях наточил :rolleyes: :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new: При моите майстори има един 600,бях го налазил ма те еднакви,а за СТОПТЕК или нещо подобно отиват 3-4 бинки само за спирачки което малко няма смисьл.
  • 0
.

#23 dido77

dido77

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:
  • Град:София/Брюксел

Публикувано 30 януари 2008 - 22:56

Значи ПРИНЦЕСАТА е Ц250 ТД 150 кончета,доста по слабичка от твоита но върви доста прилично,квото пише по книжка си го прави,ДОБРО ДЕТЕ :flagMB new:
Видях че вече си ги сложил новите дискове и накладки дай някви впечатления или е раничко за по екстремни тестове, ти си знаеш ама да кажа да ги пазиш 100-200 км че аз така бях нетарпелив и нааках едни на 50 км,чисто нови.
Май ще зема АТЕ по са ми на сърце и ЦИМЕРМАН не са за изхварляне.
Тъсих такива накладки АСУС(ако така се пише) ама греда нема ги тука.
Дай идея за некви хубави керамични?
  • 0

#24 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 30 януари 2008 - 23:36

Akebono Euro,AXXIS...........ZIMMERMANN дискове.Ако мислех,че има по-добри от тия на тая цена да сьм си ги взел. :icon_coolgrin:

А до момента освен,че педала е по-твьрд,е тегли на никьде и спира мазно друго няма какво да кажа.Вчера и ги смених,разработих ги малко да са готови за жената,след седмица като ги покара ги вадя на магистралата,но не се очакват изненади.До тогава ще имам нови спирачни маркучи както и нова / не че тая много стара ма / спирачна течност на АТЕ СУПЕР БЛУ.В момента тия са една идея по-добри спирачки от на 600 модела.Ако старите спират 2 тона кола 400 коня,то тия се надявам да не ги строша лесно с моите 230 коня. :rolleyes:

И не ти е проблем да си ги порьчш от Американския ИБЕЙ ако имаш регистрация в Немския.Кажи,че си го закьсал с намирането на размера и ти пращам табличка,но май и тук я имаше някьде.

Оригинал джанта ли тьркаляш на тая кола или си с нещо голямо?

Я си пусни нова тема да не изчанчим тая,не че не сме у ТУНУНГА де ма знае ли се.

:icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:

Леко допьлнение.Сега се прибра жената,пьрви ден с новите спирачки.СПОРЕД НЕЯ педала има по мальк ход,натиска се по-лесно и колата спира доста по-добре.Казва че за разлика от старите сега педала няма това чуство все едно натискаш гьба,а мьрда 2 см или някьде там и почва да кове,старите ако продьлжиш да натискаш имаш чуството,че педала ще мрьдне доста в долна позиция.

Аз това си го знаех,но щом тя го казва сьм много доволен.Това е без смяна на маркучи и спирачна течност,само леко каране с нови дискове и накладки.Тия дни го мятам аз на магистралката за 7-8 проби от 160 до 0.Ма много ми е гот :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: Тия дни вдигам ембаргото КАРАЙ ГО ВНИМАТЕЛНО и дано не ми донесе някой Тойотка в багажника

ВТОРО ДОПЬЛНЕНИЕ

6:07 сутринта,сега си врьщам от магистралата,5 пьти от 160-0 без проблем :icon_coolgrin:
  • 0
.

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни