Счупих бронята!!!Заледените кубчета сняг са доста опасни!
Започната от RADO Troyan, 06 яну 2008 - 19:14:43
27 мнения по тази тема
Публикувано 06 януари 2008 - 19:14
Здравейте!Снощи вечерта ми се случи нещо неочаквано.Спрях в дясната лента на пътя да си купя цигари и понеже беше доста широко реших да се постарая в паркирането.Имаше една видимо малка буца сняг (заледен)минах през него и като слязох реших да видя предницата да не би да и има нещо и видях ето това....
P.S. Колата е с КАСКО в Армеец.Какво ще ми платят?
Публикувано 06 януари 2008 - 19:30
Според мен цялата броня,няма как половината ма знае ли човек.
.
Публикувано 06 януари 2008 - 19:35
Виждал съ счупене брони направени с планчици и захванати с попнитовеСпоред мен цялата броня,няма как половината ма знае ли човек.
На лицевата част - кит ,боица и не мож позна
Има егати факирите
Дано попадне на такъв
Иначе лошичко е здрана
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 06 януари 2008 - 19:40
Па аз карам пласмасови лодки - това стьклена вата,смоли,лепила,бои.....................ги научаваш преди да се научиш да я караш Да си ми забелязвал колко ми е строшена задната броня на Духчо???Ми няма и да забележиш
.
Публикувано 06 януари 2008 - 19:43
Колега недеи да си играйш да я прайш таз броня тез планки ламаринки и нитачки са слаба работа на другата ми кола споилера отдолу го бях спукал на един бордюр 100 пъти планки не знам кжо си и други кирии обаче от вибрациите кита винаги там пуска мустаци и дразни окото а пък Армеец не знам кво щиплатят ама се пазари щото самалко стиснати.Виждал съ счупене брони направени с планчици и захванати с попнитове
На лицевата част - кит ,боица и не мож позна
Има егати факирите
Дано попадне на такъв
Иначе лошичко е здрана
Поздрави
Публикувано 06 януари 2008 - 19:45
Аз мога ли да си я сваля?Имали някакви щипки с които трябва да се внимава при свалянето.Мерцедеса е Е250ТД/93г.
Публикувано 06 януари 2008 - 19:48
МожешАз мога ли да си я сваля?Имали някакви щипки с които трябва да се внимава при свалянето.Мерцедеса е Е250ТД/93г.
Болтетата са от двете страни на номера от вътрешната страна-в багажника - леко долу на задната престилка
Иедни други има- в кухините на калниците
После я издърпваш назад ,защото има от двете страни шеинички
Лесна работа е
Публикувано 06 януари 2008 - 19:59
Тая не е ли предната?
.
Публикувано 06 януари 2008 - 20:04
Ба ли га , не я загледах коя еТая не е ли предната?
Ако е предна - по същия начин е
Болтетата са скрити под пласмасовите декоративни капачки на бронята
Публикувано 06 януари 2008 - 20:24
Здравей,работя в ЛЕВ ИНС като оценител и вещо лице и според мен и в АРМЕЕЦ ще я пишат за ремонт а не за смяна.Но не се притеснявай ако от вътрешната страна се залепи добре с пластмаса кита и боята няма да се спукат от вибрацийте.Здравейте!Снощи вечерта ми се случи нещо неочаквано.Спрях в дясната лента на пътя да си купя цигари и понеже беше доста широко реших да се постарая в паркирането.Имаше една видимо малка буца сняг (заледен)минах през него и като слязох реших да видя предницата да не би да и има нещо и видях ето това....
http://img98.imagesh...5/bronq1ti1.jpg[/IMG][/URL][/img]
http://img217.images...1/bronq2bh6.jpg[/IMG][/URL][/img]
Публикувано 06 януари 2008 - 22:22
Зависи от майстора, ако е майстор ще е направи и няма да е познаеш.
Познавам двама в Пловдив, който са много добри и работят бързо, досега като съм им ползвал услугите, никога не съм имал проблеми после с напукани китове или боя
Познавам двама в Пловдив, който са много добри и работят бързо, досега като съм им ползвал услугите, никога не съм имал проблеми после с напукани китове или боя
Публикувано 06 януари 2008 - 22:35
Извинявам се за това, че толкова късно чета вашите отговори!l
Vladek бронята ми е предна.
Утре мисля да я закарам да я снимат или преди това да я откъртя и да кажа, че е паднало парчето.
Как ви се струва?Не искам да ги лъжа, ама ако вземат да ме ебават.
Утре мисля да я закарам да я снимат или преди това да я откъртя и да кажа, че е паднало парчето.
Публикувано 06 януари 2008 - 22:46
Здравей,работя в ЛЕВ ИНС като оценител и вещо лице и ..............................
Виж това мнение,те сьщо четат форума,да не стане да се наденеш на оценител с Мерцедес
.
Публикувано 06 януари 2008 - 22:52
Не мога да ти помогна пичИзвинявам се за това, че толкова късно чета вашите отговори!l
Никога не съм имал подобни проблеми
На времето смлях жигулката ,та 9 месеца беше в сервиз-ма това беше през 82 или 83г и от тогава не съм чупил нищо
От мен - сори
Публикувано 06 януари 2008 - 22:52
Видях го!Виж това мнение,те сьщо четат форума,да не стане да се наденеш на оценител с Мерцедес
Ще я карам така и утре ще ви пиша!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни