Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ЗАДНО СТЪКЛО НА БУС АВТОВОЗЗАМЯНА

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 gogo29

gogo29

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:
  • Град:ВРАЦА

Публикувано 06 януари 2008 - 16:49

КУПИХ БУС ОТ ГЕРМАНИЯ БЕЗ ЗАДНО СТЪКЛО,ТЪЙ КАТО Е БИЛО ЛИНЕЙКА(НЕ Е ИМАЛО,ЗАЩОТО Е БИЛО СВЪРЗАНО С ФУРГОНА).В МЕРЦЕДЕС МИ КАЗАХА,ЧЕ НЯМА ТАКИВА РАЗМЕРИ СТЪКЛО,ТЪК КАТО НЕ Е СТАНДАРТЕН ТИП БУС.КАКВО МОГА ДА СЛОЖА В ЗАМЯНА НА СТЪКЛО,ЗА ДА ИМАМ ВИДИМОСТ НАЗАД?
не пишете постоянно с главни букви, моля
  • 0

#2 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 06 януари 2008 - 17:05

КУПИХ БУС ОТ ГЕРМАНИЯ БЕЗ ЗАДНО СТЪКЛО,ТЪЙ КАТО Е БИЛО ЛИНЕЙКА(НЕ Е ИМАЛО,ЗАЩОТО Е БИЛО СВЪРЗАНО С ФУРГОНА).В МЕРЦЕДЕС МИ КАЗАХА,ЧЕ НЯМА ТАКИВА РАЗМЕРИ СТЪКЛО,ТЪК КАТО НЕ Е СТАНДАРТЕН ТИП БУС.КАКВО МОГА ДА СЛОЖА В ЗАМЯНА НА СТЪКЛО,ЗА ДА ИМАМ ВИДИМОСТ НАЗАД?

Първо изключи големите букви...

И провери в Кобра, там би трябвало да има всякакви стъкла, или да ти направят по поръчка.
  • 0

#3 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 06 януари 2008 - 17:17

Първо изключи големите букви...

И провери в Кобра, там би трябвало да има всякакви стъкла, или да ти направят по поръчка.

Точно в Кобра едва ли, защото човека е казал че е търсил в БС, а те щом вдигат ръце...
  • 0

logo-600-1002.png

#4 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 06 януари 2008 - 18:09

не пишете постоянно с главни букви, моля

Проблема ти се решава с прозрачен плексиглас с дебелина 3-4мм.!Всяка фирма,която се занимава с изработване на реклами(външни) може да ти изреже,каквото ти трябва!Имай предвид,че плексигласът е мек и лесно ще матира,ако се бърше със суха кърпа!Забравяш и за задна чистачка,ако имаш по тази причина!Килограм плексиглас(така се мери)от прозрачния е от 30 до 50лв.!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#5 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 06 януари 2008 - 18:12

Все пак за какъв модел става дума и ако можеш пусни някакви снимки, за да ти бъдем максимално полезни.
Има и вариант за стъкло, но така без снимки и модел... :dontknow:
  • 0

logo-600-1002.png

#6 yoshko

yoshko

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 43 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 06 януари 2008 - 19:25

Едното разрешение на въпроса е това,което казва mbenz,а също така и в Перник,в завод "Кристал" също правеха автомобилни стъкла по поръчка,но не Триплекс,а Секюрити.
  • 0

#7 gogo29

gogo29

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:
  • Град:ВРАЦА

Публикувано 06 януари 2008 - 21:54

Снимката на буса съм я качил на моят профил.Бусът е Мерцедес Спринтер.Плексигласът не е ли опасен при счупване?Все пак това е в самата кабина.Има ли материал,който при чупене да е безопасен,като авто стъклото?Както виждате на снимката задното стъкло е малко,и както ми казаха няма оригинално задно стъкло за Мерцедес с такива размери.
  • 0

#8 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 06 януари 2008 - 22:34

Така от снимката става ясно, че стъклото е право като дъска.
Ако беше от Пловдив, щях да ти дам кординатите на фирмата с която работа, специализирана в производство на стъкла.
Там могат да ти направят всякакво стъкло, от секурит, затъмнено и тн...
Предполагам че има и други фирми където могат да ти направят въпростоно стъкло ;)
  • 0

logo-600-1002.png

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни