Mеханична инжекция и метанW124
Започната от Lacho111, 04 яну 2008 - 20:19:26
9 мнения по тази тема
Публикувано 04 януари 2008 - 20:19
Имам 124 - 2.0 . Искам да попитам да ли е вярно, че механична инжекция не може да работи на метан.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:26
Не е вярно просто уредбата е скъпа.Имам 124 - 2.0 . Искам да попитам да ли е вярно, че механична инжекция не може да работи на метан.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:31
Имам метанова уредба. Шест месеца след монтажа започнаха проблемите. Мени обороти и когато е топла не пали, дави се и на бензин, и на метан. Диагностик ми каза, че проблемите идват от метановата уредба.
Публикувано 04 януари 2008 - 21:54
Мойта беше 190 ,но със същия мотор
Имах обикновенна газова уредба(Сопотска) и перкаше без грижи
Тя не минаваше през инжекторите а това което подаваше газта , беше монтирано във филтъра -на всукателната тръба-нещо като лейка-фланец с дупчици отстрани
Поздрави
Имах обикновенна газова уредба(Сопотска) и перкаше без грижи
Тя не минаваше през инжекторите а това което подаваше газта , беше монтирано във филтъра -на всукателната тръба-нещо като лейка-фланец с дупчици отстрани
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 04 януари 2008 - 22:08
Може ли някой да ми каже добър диагностик в София!!!
Публикувано 04 януари 2008 - 23:16
Може ли някой да ми каже добър диагностик!!!
Да беше казал за коя часта на страната става дума...?!
Публикувано 05 януари 2008 - 12:34
Може ли някой да ми каже добър диагностик в София!!!МОЛЯ ВИ!!!ВАЖНО МИ Е!!!!
Публикувано 05 януари 2008 - 15:35
Може ли някой да ми каже добър диагностик в София!!!МОЛЯ ВИ!!!ВАЖНО МИ Е!!!!
Тебе чаках(това чукане чаках!), да ти се скапе колата, за да дойдеш да ми пишеш с ей такива букви ! ! !
Сега целия форум ще си счупи краката да тича напред-назад и да ти докара диагностик. Всъщност те вече тичат и половината диагностици са натоварени по багажниците, само незнаят на кой адрес да ги доставят.
Ползвай малко търсачката, има теми за сервизи, има правила и субкултура на форума.
Нещо се отплеснАх.
Попрочети десетина минути и успех!
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 05 януари 2008 - 15:59
Не съм го ползвал лично, но всички казват че го бива много диагностика там - на ул. Братя Миладинови, между Т. Александров и Стамболарката.
Едва ли ще е най-евтиното място, на което си ходил, но добрата работа си струва пари, а хората там бачкали добре.
Ако искаш - отиди и после сподели с нас какво става.
Успех!
Едва ли ще е най-евтиното място, на което си ходил, но добрата работа си струва пари, а хората там бачкали добре.
Успех!
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 05 януари 2008 - 16:25
Не съм го ползвал лично, но всички казват че го бива много диагностика там - на ул. Братя Миладинови, между Т. Александров и Стамболарката.
Успех!
При Петко ходих последния път - 30 лв. ми беше диагностиката.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни